| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Kineziologie

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 453  [Dalších 253 >>]
Demeter+2 55286
18.12.2010 20:17:44
ano pomohly a hodne:-)
byla jsem na ruznych s ruznymi terapeuty a pokazde jsem si "odnesla" neco jinak duleziteho a pokazde me to i jinak zaujalo...
vcera mi rikala kamoska, ze tez nedavno byla a moc spokojena a tez neco duleziteho "poreseno"
karma 94498
18.12.2010 18:38:34
mně ano. Hodně.
Věra. 13885
18.12.2010 18:18:34
je tam poněkud trochu nebezpečí manipulace. Metoda je v základu lehce manipulativní, dost závisí na osobě terapeuta. Jakmile má manipulativní sklony, může se to sunout do ne zcela dobrých rovin. Aneb -- vnutí vám i to, co vůbec není v reálu vaše.

Takže je to těžký.....nevím, osobně mám na to názor dosti odtažitý.

Jedině kdyby se povedlo narazit na zcela nemanipulativního terapeuta......hm.
~d~
Paulis 44845
18.12.2010 16:04:25
Nedávno jsem byla juknout - bohužel jsem nestavěla. Nicméně podle reakcí lidí kolem mne - velmi mě to zaujalo a proto jsem se přihlásila ke studiu této metody.
Proto bych chtěla vědět, zda jste někdo byl a jak moc Vám to pomohlo. V tématu rodinných konstelací níže se hodně píše o této metodě, ale konkrétně zda to pomohlo jsem tam moc odpovědí nenašla.
Za hodinku jdu na šipky, takže zbytek budu dočítat zítra, ale za odpovědi předem děkuji
Laďka VK 110754
17.11.2010 23:54:16
Dobrý večer, ceny u kineziologů se liší, určuje si je každý sám.
Levný nemusí znamenat dobrý.Ráda bych vysvětlila, proč sezení u kineziologa stojí několik set korun, i více.

Je dobré vědět, že kineziolog by měl mít pro práci vystudovaných 10 stupňů této metody plus speciální výcvik pro práci s klienty. Vystudovat tento základní balík kurzů stojí asi 70 tisíc korun.

Pokud navštívíte kineziologa, který zároveň i vyučuje kurzy, je absolventem mnoha dalších výcviků a stále se vzdělává a investoval mnohonásobně více.

Je tedy pochopitelné, že návštěva u někoho, kdo to dělá jako svou profesi, bude stát nějakou částku,která je adekvátní nákladům vloženým do studia a dalších věcí spojených s provozováním této profese.

Vzhledem k tomu, že vím o téhle práci velmi mnoho, dovolím si říci, že jde o nesmírně náročnou práci, fyzicky, psychicky i mentálně a že má, pokud jí provozuje profesionál, velikou hodnotu a výborné výsledky.

Pokud budete vybírat, koho chcete navštívit, doporučuji - nezkoumejte pouze cenu, ale ptejte se, jaké má kineziolog certifikáty o absolvovaných kurzech, zkuste si zjisti, jaké s ním mají jiní lidé zkušenosti.

Informaci o konzultantech kineziologie One Brain vám také podají ve společnosti Amikus www.amikus.cz .

Přeji vám mnoho dobrých zkušeností s touto metodou, Laďka Vala Kovaříková- lektorka metody One Brain

Bellinka+Šimonek03/2011 107778
11.11.2010 7:53:27
dobry kinezilog je pry tento: http://www.kineziologiegruza.cz/index.php?page=lektor

Osobni zkusenost s nim nemam.
Haňula* 37995
10.11.2010 22:46:16
Dobrý den, doporučte mi prosím, na základě vašich zkušeností dobrého kineziologa, kinezioložku v Brně. Pro mně a asi i pro tříletého syna. Děkuju moc.
Jardap 112147
8.11.2010 14:53:06
Dobrý den, byl jsem na rodinne konstelace u Prazskeho psychologickeho centra www.rodinne-konstelace.eu a byl jsem spokojeny. Vedou je psycholozky, coz je aspon odborne vedeni. Tak snad Vam to pomuze. Jarda
kaculaj 53510
8.10.2010 21:02:35
Dobrý den, můžete mi na ní, prosím, poslat kontakt?
Díky moc
Laďka VK 110754
17.9.2010 23:54:34
Dobrý den, seznam lektorů a terapeutů metody kineziologie One Brain ( Jednotný mozek) najdete na stránkách www.amikus.cz. Na seznamu najdete i místo,kde jednotliví kineziologové působí.
Zdravím, L. Vala Kovaříková, lektorka One Brain
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 453  [Dalších 253 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.