Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Demeter+2 | 55286 |
18.12.2010 20:17:44
ano pomohly a hodne
byla jsem na ruznych s ruznymi terapeuty a pokazde jsem si "odnesla" neco jinak duleziteho a pokazde me to i jinak zaujalo... vcera mi rikala kamoska, ze tez nedavno byla a moc spokojena a tez neco duleziteho "poreseno" |
karma | 94498 |
18.12.2010 18:38:34
mně ano. Hodně.
|
Věra. | 13885 |
18.12.2010 18:18:34
je tam poněkud trochu nebezpečí manipulace. Metoda je v základu lehce manipulativní, dost závisí na osobě terapeuta. Jakmile má manipulativní sklony, může se to sunout do ne zcela dobrých rovin. Aneb -- vnutí vám i to, co vůbec není v reálu vaše.
Takže je to těžký.....nevím, osobně mám na to názor dosti odtažitý. Jedině kdyby se povedlo narazit na zcela nemanipulativního terapeuta......hm. |
Paulis | 44845 |
18.12.2010 16:04:25
Nedávno jsem byla juknout - bohužel jsem nestavěla. Nicméně podle reakcí lidí kolem mne - velmi mě to zaujalo a proto jsem se přihlásila ke studiu této metody.
Proto bych chtěla vědět, zda jste někdo byl a jak moc Vám to pomohlo. V tématu rodinných konstelací níže se hodně píše o této metodě, ale konkrétně zda to pomohlo jsem tam moc odpovědí nenašla. Za hodinku jdu na šipky, takže zbytek budu dočítat zítra, ale za odpovědi předem děkuji |
Laďka VK | 110754 |
17.11.2010 23:54:16
Dobrý večer, ceny u kineziologů se liší, určuje si je každý sám.
Levný nemusí znamenat dobrý.Ráda bych vysvětlila, proč sezení u kineziologa stojí několik set korun, i více. Je dobré vědět, že kineziolog by měl mít pro práci vystudovaných 10 stupňů této metody plus speciální výcvik pro práci s klienty. Vystudovat tento základní balík kurzů stojí asi 70 tisíc korun. Pokud navštívíte kineziologa, který zároveň i vyučuje kurzy, je absolventem mnoha dalších výcviků a stále se vzdělává a investoval mnohonásobně více. Je tedy pochopitelné, že návštěva u někoho, kdo to dělá jako svou profesi, bude stát nějakou částku,která je adekvátní nákladům vloženým do studia a dalších věcí spojených s provozováním této profese. Vzhledem k tomu, že vím o téhle práci velmi mnoho, dovolím si říci, že jde o nesmírně náročnou práci, fyzicky, psychicky i mentálně a že má, pokud jí provozuje profesionál, velikou hodnotu a výborné výsledky. Pokud budete vybírat, koho chcete navštívit, doporučuji - nezkoumejte pouze cenu, ale ptejte se, jaké má kineziolog certifikáty o absolvovaných kurzech, zkuste si zjisti, jaké s ním mají jiní lidé zkušenosti. Informaci o konzultantech kineziologie One Brain vám také podají ve společnosti Amikus www.amikus.cz . Přeji vám mnoho dobrých zkušeností s touto metodou, Laďka Vala Kovaříková- lektorka metody One Brain |
Bellinka+Šimonek03/2011 | 107778 |
11.11.2010 7:53:27
dobry kinezilog je pry tento: http://www.kineziologiegruza.cz/index.php?page=lektor
Osobni zkusenost s nim nemam. |
Haňula* | 37995 |
10.11.2010 22:46:16
Dobrý den, doporučte mi prosím, na základě vašich zkušeností dobrého kineziologa, kinezioložku v Brně. Pro mně a asi i pro tříletého syna. Děkuju moc.
|
Jardap | 112147 |
8.11.2010 14:53:06
Dobrý den, byl jsem na rodinne konstelace u Prazskeho psychologickeho centra www.rodinne-konstelace.eu a byl jsem spokojeny. Vedou je psycholozky, coz je aspon odborne vedeni. Tak snad Vam to pomuze. Jarda
|
kaculaj | 53510 |
8.10.2010 21:02:35
Dobrý den, můžete mi na ní, prosím, poslat kontakt?
Díky moc |
Laďka VK | 110754 |
17.9.2010 23:54:34
Dobrý den, seznam lektorů a terapeutů metody kineziologie One Brain ( Jednotný mozek) najdete na stránkách www.amikus.cz. Na seznamu najdete i místo,kde jednotliví kineziologové působí.
Zdravím, L. Vala Kovaříková, lektorka One Brain |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.