Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Teraza Horáková | 54297 |
5.3.2010 16:33:45
Kineziolog zkoumá svalové napětí, zpravidla přes ruce a přenosu v energetických drahách. Pokud na meridiány či čínskou medicínu nevěříš vůbec, je to poměrně překvapivé, co se vlastně nedozvíš.
Jinak neznám kineziologa, co pracuje s takhle malými dětmi - nevím, zda to na naše paní dělá - dost toho se synem napovídala, ale odblokování strachu v jeho věku asi taky probíhá jinak. Seděla jsem na chodbě, moc ti toho nepovím. |
mybabym | 90588 |
5.3.2010 16:30:52
A v čem vlastně ta kineziologie spočívá? Je to nějaká léčba povídáním si nebo je to nějaké působení rukama nabitýma energií? Vůbec totiž netuším, co si pod tím mám představit.
|
5.3.2010 16:28:32
zatím to synovi (měl panickou hrůzu ze zubaře) vlilo optimismus do žil, ale nejsem si jistá tím, zda to vydrží i ošetření, které nás čeká, proto nejásám hop.
Mně to pomohlo hodně vyrovnat se s věcmi, které se staly, když jsem byla hodně malá a pak s jedním dospěláckým zlým zážitkem. |
mybabym | 90588 |
5.3.2010 16:26:11
Terezo, byť je mimopražská, ocením aspoň názor, zda to pomohlo. Moc děkuji.
|
5.3.2010 16:24:39
Mám a velmi dobré. Dám vědět za 14 dní, zda to pomohlo, ale u dítěte velkého. Jenomže je mimopražská.
|
mybabym | 90588 |
5.3.2010 16:23:40
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte zkušenosti s kineziologií. Mám 21měsíčního syna, který se abnormálně často vzteká kvůli maličkostem. Jeho záchvaty hraničí s tzv. afektivními záchvaty, kdy dítě upadne do bezvědomí. Takto daleko ještě nejsme, ale už se stalo, že na pár vteřin nemohl popadnout dech a modral. Už jsme docela na pokraji sil, protože své záchvaty má poměrně často a vlastně vše si vynucuje řevem. Slyšela jsem, že tyto problémy by mohla vyřešit kineziologie, ale moc o tom nevím. Proto jsem se chtěla zeptat na vaše zkušenosti a případně vás poprosit o tip na kiniziologie v Praze. Děkuji.
|
Schumi, Vev 05, Damí 07 | 29025 |
10.2.2010 23:04:28
Milé zasvěcené maminky, moc děkuji za tipy i rady. Také za Vaše názory a postřehy. Sama jsem o konstelacích mnoho nevěděla, viděla jsem dokument v TV, přečetla pár povrchních článků. Ale řeším doma tak veliký problém s dcerkou, že fakt přemýšlím o všem možném, co by mohlo snad pomoci. Na kineziologii jsem byla, pomohla mi v určitém problému, ale stále to není ono. :(
|
P + 6 | 10731 |
9.2.2010 14:24:14
Řeší se tím jakékoliv problémy. Funguje to výborně. Já už jsem stavěla konstelaci 4x, po každé je mně i dětem líp. Stejně tak mým známým.
|
9.2.2010 11:52:18
aha, takže se tím řeší nějaké rodinné starosti. Díky.
|
Eržika. | 36295 |
9.2.2010 10:57:23
Kopíruji:
Jak vypadá sestavení konstelace? Zjednodušeně: Probíhá ve skupině lidí (cca 10) v bezpečném prostředí. Ten, kdo si chce sestavit konstelaci se domluví s lektorem, jaký problém chce řešit. Lektor určí důležité osoby v tomto problému (rodinné příslušníky hodně zpátky- do prababiček, partnery, bývalé partnery, děti). Klient si z osob přítpmných na konstelaci vybere zástupce těchto důležitých osob i za sebe samotného a rozestaví je do situace aktuálního problému. Pak lektor pracuje se situací konstelace. Je to velice silný zážitek jak pro klienta, který vidí situaci zvnějšku a nakonec je do ní zapojen tím, že se vymění za svého zástupce. Silný zážitek je to i pro účastníky konstelace - je neuvěřitelné, ale zažíváte emoce vůči ostatním a to až se silnými fyzickými pocity nelibosti, odporu, soucitu. Doporučuji nejdříve zkusit konstelaci v roli účastníka - zvláště pokud jste nikdy nic podobného nezkoušeli. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.