Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Analfabeta | 141613 |
19.3.2018 20:37:58
Seděla jsem za oknem s atlasem ptáků. Koňadry, kos, hrdličky, pěnkava, zvonek zelený, vrabec. Někteří žerou na krmítku, jiní to, co spadne na zem.
|
kája+dva | 65364 |
19.3.2018 19:50:32
Vy se máte. K nám od doby co máme dvě kočky nepřiletí ani kos :-(, ani jednou jsme letos nedosypávali krmítko. Příští rok ho přestěhujeme, ale před kočkama nejde schovat. Jsou tak nenažrané, že si vylezou na strom, sednou před budku a čekají, kdo přiletí. Ptáky nežerou, nosí je nám.
|
*Owls* | 35567 |
19.3.2018 19:36:43
Ona kukačka je celkem "čitelná" Pruhované tělo a spodní ocasní brka) a jak jsi psala, odlétá za teplem. Polovina března je na ní ještě moc brzy. Nevím, nevím, jestli jsi to strefila Tipla bych to na toho strakapouda.
Nám minulý rok v krmítku bydlel kos! Taky jsem na to čuměla. Byl jak slepička v kurníku. Vyhnali ho dlask/ci(?), na ty nalétavali stehlíci a výsledek byl ten, že jsem dala krmítko na druhý balkon, aby měly kam létat sýkorky a brhlíci. Letos už mám dvě krmítka od začátku zimy. |
Muumi ++++ | 41406 |
19.3.2018 19:22:59
Taky mi to jeden rok sežrali, mrchy! Od té doby trávník až v květnu... Teda teď už nestíháme na zahradě nic, takže nehrozí, že by snad něco letos bylo dřív. Mám ve skleníku asi tak předloňské tyčky od rajčat a plevel do stropu:( snad zas nějak začnu něco dělat
|
Buchli | 121873 |
19.3.2018 19:17:42
Minulej víkend jsem se nechala zblbnout sluníčkem a myslela jsem, že už je jaro a podsela jsem díry v trávníku. A teď to chodí vyzobávat holubi.
|
Muumi ++++ | 41406 |
19.3.2018 19:16:02
No já právě nevím, co jiného by to mohlo být. Velká šedivá obluda velikosti hrdličky, nenapadá vás něco?
A lojové koule u nás teda nikomu moc nejedou, přijde mi, že je dělají rok od roku hnusnější, samý šrot a málo toho lojového. Ale letos jim nějak ani nechutnalo syrové sádlo, na to normálně chodí strakapoudi, ti nějak nezavítali. letos je zase extrémně hodně dlasků, úplná hejna. A sojky hodně lítají, těch jsem taky nikdy tolik neviděla. |
Slonisko | 65085 |
19.3.2018 18:35:34
Já v sobotu dokupovala slunečnici . Na kukačku je teda hodně brzo, ale kdo ví? Strakapoud je tu celou zimu, okupuje lojový válec, nosí si šišky a rozebírá je na ořešáku a když se nudí, tak se zkouší dostat pod střechu, skrz nové podbití. Druhů na krmítku je letos spousta, asi i víc než loni, poslední přírustek je pěnkava jikavec (ale nebýt tu kamarád, co ji pozná, tak asi spadne do kategorie hýl ).
|
HelenaPa | 48800 |
19.3.2018 18:25:40
Kukačku jsme tu ještě neměli. Ale strakapoudi nám lítali tři. Milují lojové koule z Lidlu
Bez fotky těžko dohadovat, co ti tam sedá. |
Muumi ++++ | 41406 |
19.3.2018 17:25:40
Já na ni čumím dalekohledem:) Jak vylezu na zahradu, zdrhne, tak nemám foto...
|
Bouřka | 7675 |
19.3.2018 17:24:30
Tak jí vyfoť Jinak nějací stěhovaví ptáci už se objevili, asi na tom teď zrovna dobře nebudou. Nám tu trpí rehci, loni jsme si všimli, že žrali kočičí granule, tak jsme jim zkusili něco nasypat. Snad to nějak zvládnou než se oteplí.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.