| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Charitativní projekty

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 4464  [Dalších 4434 >>]
Monika 123907
20.1.2018 19:21:46
No, je to možné. Ale těch několik našich nevkusných kousků, co se nám sešly, jsou všelijaké hrůzy ze současných dárkových obchodů a mně by bylo fakt divné dělat s tím "dobročinnost". Je možné, že až budu něčí pratchýně, budou mít taky svoji hodnotu ~;) Zatím jsou v krabici s určením "do tomboly", problém je, že od nás zatím nikdo nic do tomboly nechce.
Buchli 121873
20.1.2018 19:13:02
Rozálie, viděla jsi ten díl o Míšovi? Asi ne. Koukni se, odkaz je pod tím filmem o Gacíkových. Podle mě jsou jeho rodiče prostě fantastičtí. A dělají, co mohou. Míša je hrozně milý, inteligentní, se smyslem pro humor. "Jen" ho trápí tato strašná věc, kterou prostě nedokáže ovládnout. Sám vyžaduje, aby byl připoután. Když se na video podíváš, uvidíš tu strašnou sílu, která mu projíždí tělem, všelijak s ním cuká, kroutí mu končetinami. Jako by snad byl, myslím to obrazně, "posednut ďáblem". Je to tak strašné a smutné. Nikdo si snad nemůže myslet, že na vině je nesprávný přístup rodičů.
daba+holčička 55689
20.1.2018 19:10:17
MOniko, co tobě přijde nevkusné, může jinému udělat radost - rozprodávám pozůstalost po pratchýni a někdy se divím, po čem lidi touží :)
Rozállie 144785
20.1.2018 19:09:25
To jsi mě opravdu nepochopila. Jasně, že se každá máma snaží, dát dítěti to nejlepší, o tom žádná.
Ale mám zkušenost, že s autisty se zachází, jak to říct, málokdo se snaží je pochopit, prostě vyfasují nálepku, a oni pak ze zoufalství dělají všelijaké, pro ostatní nepochopitelné, věci. A kolo se roztáčí, v tu chvíli už jim nedokáže porozumět "nikdo", dostanou léky, zavřou je ... Děs a hrůza ~n~
Monika 123907
20.1.2018 18:37:49
U nás na Bělohorské (Praha 6) nějaký takový obchod je, jméno si bohužel nepamatuju. Zatím jsem tam chodit nepotřebovala, většinou si nekupuju nové věci, pokud fungují staré, na oblečení jsou speciální kontejnery, dětské věci dávám v rodině nebo známým (kola tedy zrovna prodáváme, zase tak štědří nejsme), hračky třeba taky do MŠ, do nemocnice ... Nevkusné vázičky a ubrousky by mi přišlo trapné nosit kamkoliv.
Buchli 121873
20.1.2018 18:27:07
Pokud lidi mají takové názory, není divu, že se chudák paní Gacíková cítí jako prašivá. ~n~
Z+2 109449
20.1.2018 18:20:37
Proč by nemohlo. Lidi chtějí aby svět byl spravedlivej a hledaj způsob, jak ho spravedlivej udělat, když se tak nezdá.
Buchli 121873
20.1.2018 18:12:28
Rozálie, chceš říct, že třeba za tu šílenou Míšovu nemoc mohou jeho obětaví a utahaní rodiče a jeho bratr? To snad ani nemůže být myšleno vážně. Opravdu máš takový názor, nebo jsem to špatně pochopila?
Rozállie 144785
20.1.2018 17:55:10
Buchli, já si myslím, že za to můžou taky lidi. Tedy v tomhle konkrétním případě nejbližší okolí, byť nevědomky.
Jsem přesvědčená, že to všechno má svou příčinu, zhruba jako když někomu pořád pláče mimčo. Pláče, protože mu nikdo nerozumí, něco potřebuje, ale nenašel se nikdo, kdo by našel to "něco".
No a holt větší dítě už nezůstane u pláče, projevuje se jinak. Je mi moc líto, že se nenašel žádný odborník, který by jim pomohl ~n~
Bohužel je to přesně, jak píše Danulu. U nás se stále jen potlačují negativní důsledky, neřeší a dokonce ani nehledají, se příčiny.
Ráchel, 3 děti 76748
20.1.2018 15:47:39
už tady padl Sue Ryder

co se týče nábytku nebo také různých hrnků po babičce apod., dají se věnovat sem - také za bohulibým účelem http://nabytkovafarma.cz/
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 4464  [Dalších 4434 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.