Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
25.10.2015 23:20:58
Opustit byt po příchodu manžela večer jsem nemohla, každý den jsem v osm hodin zasedala k PC k práci.
Přesný počet ATB vím, protože jsme s mudrou dávali dohromady žádost do lázní, tak jsem si to pro zajímavost spočítala.. Proč mám takhle nemocné děti by mě taky zajímalo. Od malička byly venku za každého počasí, i dvakrát, celoročně spí při otevřeném okně, hodně otužujeme, do tří let jedli zdravou stravu... a prd z toho. Nejvíc mě asi nevově skolilo období, kdy se po dvojčatech narodila přenošená nejmladší. Radost z toho že je přenošená a nebudou se jí týkat "nedonošenecké problémy" netrvala dlouho. Ve třech měsících měla první zánět středouší který přešel v chronický, dva roky jsem s ní běhala několikrát týdně na ORL.. a opět ATB a další ATB... pak přestala slyšet. Přešlo jí to až při třetích narozeninách |
Tina+Jiřík2008 | 81121 |
25.10.2015 23:13:29
Tak to je mazec, 32x ATB, náš 7,5 letý je měl za svůj život jen dvakrát, obojí na angínu, zánět průdušek ani zánět ucha naštěstí nikdy neměl...doteď měl vlastně jen 2x tu angínu a neštovice, jinak jen rýmy, kašel má tak jednou do roka...
|
Tina+Jiřík2008 | 81121 |
25.10.2015 23:06:27
Moniko, taky jsme odmala chodili hodně ven a nechápala jsem, že když bylo trochu pod mrakem, nebo maličko poprchávalo, tak jsme v parku nepotkali prakticky žádné dítě, kromě miminek v kočárku...
|
maargitt & dráčátka | 67638 |
25.10.2015 22:50:45
moniko, já jsem po takovém dni totálně hotová.... chlap chodí třeba v osm, devět, někdy i později, ale já pak už taky prostě odpadnu. Ještě v létě je to jiné, ale teď nemám chuť v noci někam potmě chodit. V sobotu jsem byla nakoupit a to byl pro mě teda svátek. jen jsem furt čekala, kdy začne zvonit telefon.
nejhorší bylo jedno léto, kdy se narodil nejmenší. On měl už od porodnice ukrutné koliky, pořád plakal (pak s eukázalo, že má alergii na bílkovinu kravského mléka). Když píšu pořád, myslím pořád. A nejstarší měla od začátku léta pořád takové divné stavy, dva dny lehce teplotu, unavená, den dva v pořádku a tak dokola. A pak padla, čtyřicítky. Asi týden nemohli nějak přijít co se děje (naše dr na dovolené, zástup na nic, nakonec jsem s ní jela do nemocnice). Zánět ledvin. Doma v klidu musela být ještě dobře týden, spíše více. A do toho ten řvoucí mrňous a rok a půlletá zdravá prostřední holčička. to jsem myslela, že nedám |
Monika | 123907 |
25.10.2015 22:42:48
Být zavřená doma se třema malýma dětma, z nichž 2 jsou teor. nemocné, ale prakticky jim nic není, to by bylo psycho ... A to mám teda děti zcela v normě, žádné ADHD a pod, ale toto si neumím představit. Naštěstí dosud taková krize nenastala, děti mám jen dvě a syn už je ve věku, kdy může zůstat doma přiměřenou dobu sám a naopak si to užívá, dcera už se tomu blíží ... V tvé situaci bych snad chodila ven v noci a doufala, že se nikdo nevzbudí nebo nevím ...
|
25.10.2015 22:28:29
tak počet atb nepočítám..... raději... ale nestarší je má 5x ročně určitě, někdy i víckrát, a je jí sedm. první rok je měla tak 2x, od té doby je ten počet konstantní..... když nemá zánět průdušek ani angínu, má zánět středního ucha, zánět močových cest nebo ledvin....
a ona by doma sama nebyla. Párkrát když byla nemocná jsem potřebovala dovést prostřední do školky opravdu 200 metrů od domova, a byla z toho vždy hrozná scéna a spousta slz. Dvojčata jsou spolu, to je jiné. |
25.10.2015 22:26:02
tak to mám stejně, potřebuju ven. NA TO ABYCH měla takový luxus denně už jsem rezignovala, ale úplně se zbláznit taky nehodlám. Chlap chodí domů pozdě, teď byl i celý víkend, odhaduju, že tak stráví i svátek a další víkend. Doma to vypadá jako po výbuchu sopky, a nejvíce to odnáší nejmenší, kterému nic není
|
Monika | 123907 |
25.10.2015 22:25:07
To si vedeš statistiku, že víš přesný počet My jich měli určitě míň, ale že bych to počítala ... Drž se
|
25.10.2015 22:24:49
daníku, tak to já byla už doma i dva měsíce v kuse. Bylo to strašné. Nakonec jsem to od dětí totiž chytla i já....
|
Monika | 123907 |
25.10.2015 22:23:49
14 dní jsi neopustila byt??? To bych byla v blázinci. Odešla bych každý den (max. každý 2.) okamžitě při příchodu manžela domů alespoň na hodinu, spíš na 2 ... Každý má tohle asi jinak, ale já se rozhodně potřebuju dostat na vzduch, a to i kdyby lilo nebo padaly trakaře. Se zdravými dětmi jsem chodila na mateřské ven dopoledne i odpoledne a nemohla pochopit, že když dopo nesvítilo slunce, potkali jsme venku třeba vůbec žádné jiné dítě ...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.