| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Zánět středního ucha

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 3099  [Dalších 3069 >>]
Katka a 2 výrostci 141251
17.8.2017 15:52:01
Potvrzuju,že při zánětu zvukovodu vítr vadí (bolí) hrozně, stačí malinko.
Katka a 2 výrostci 141251
17.8.2017 15:49:20
Většinou to není zánět stř. ucha, ale bolavý zvukovod z přechlorovaných bazenů..na mladšího kluka spolehlivě fungovalo nakapat pár kapek štávy z rostliny aloe (takový sukulent to je)- máme doma a vozili jsme vždy s sebou odstřižený kus k moři...nebyla by tam třeba někde po hotelu k mání ??
L+ 2m 114525
17.8.2017 14:55:59
Ano, špunty ani zastrkávat vatu. Lepší přikrýt šátkem, my jsme provizorně udělali klobouk na gumičku.
Syn tvrdil, že mu hrozně vadí vítr, přitom my jsme ho necítili vůbec.
kopretinka3 89620
17.8.2017 14:54:23
Jak tě tak tady čtu, fakt máte nezapomenutelnou dovolenou... Navíc to není dovča za pár šestek...
Jinak, samozřejmě, že prvně jde o blaho peněženky, až potom o blaho klienta.... Já mám pocit, že na západě to jinak ani nefunguje...
Ten brufen je dobrý. Fakt.
Markéta 121171
17.8.2017 14:39:11
No pokud má zánět zvukovodu tak se koupat může, ale nesmí se jí dostat voda do ucha. Doktorka mi řekla, že špunty do uší v žádném případě, jednak se tam zanese sajrajt a dráždí to mechanicky. Hlavně ať jí u toho nepropukne něco s horečkou. My jsme letos měli moře zpestřené o můj zánět zvukovodu (vydržela jsem teda ucho nemáčet pět dní, fakt mě to dost bolelo)a syn si hned první den v hotelovém bazénu rozsekl čelo a jeli jsem na šití, ten se nepotápěl celou dobu pobytu u moře.
Šuplík 137953
17.8.2017 14:13:33
Kup taky nosni sprej nebo kapky.
Do vody s nejakym spuntem v uchu a nepotapet....
Saamajna 115449
17.8.2017 13:50:31
Nakrajenou cibuli v satku na ucho jsem delala vcera.
To nestacilo.

Dnes jsem zatim nakapala do ucha alko.dezinfekci
(98%) z recepce, pochvaluje si, jak to chladi.
Zkousela jsem i ten strouzek cesneku - po ca 10 minutach narek, ze to pali...
Panthenol vytrit bolec a dobry.

Znova na vaticku alkohol dovnitr a usmiva se spokojene.
Blby je, ze je pod vlivem ibuprofenu, tak nevime presne, jak je to s bolesti.

Kapky do oci mam jen zvlhcujici, mast desinfekcni ale zadnou antibiotickou.

Za chvili jdu do te lekarny, snad ji uprosim.
Napisu.

Mate nekdo dobrou zpravu o koupani?
Slana cista voda je prece dezinfikujici, ne?!?
Mariana +2 135342
17.8.2017 13:22:55
jo šla bych do tý lékárny, popsala problém a oni něco prodají. Mám s tímhle dobrou zkušenost, lékarník kolikrát poradí líp než hotelový doktor.
Karkulkaaa 82225
17.8.2017 13:20:46
Sama u sebe mám výbornou zkušenost s mastí Betadine, ta mi nikdy nechybí, na uchošťour a vetřít do ucha, oproti všem babským radám typu česnek, cibule, slivovice mi tohle jediné pomohlo.
Mariana +2 135342
17.8.2017 13:20:43
Já si tohle už leta letoucí řeším slivovicí. (namočím kousek vaty, ten dám do ucha a překryju dalším - je potřeba aby se to trochu zahřálo), mně se to přes noc rozežene. jiný alkohol vyzkoušený nemám.

Ale tohle na sobě, dětem dávám otobacid. Dcera na to trpí tak vozím vždy s sebou, zabírá. Na ten zánět vždy jsme ho vždy dostali předepsaný.
Podle poslední rady u ušaře je potřeba v kombinaci s nosním sprejem

Překopírovala jsem tu obsah Otobacid N, u nás je na předpis, ale tam ho třeba koupíš.
Léčivou látkou je:
Dexamethasonum 0,2 mg,
Cinchocaini hydrochloridum 5 mg,
Butandiolum 479,8 mg v 1 g roztoku
(= 23 kapek).
Pomocnou látkou je:
Glycerol.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 3099  [Dalších 3069 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.