Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
17.1.2012 23:08:06
jako náctiletá jsem si svrab přivezla z tábora a koukám teda, kolik lidí tu píše a straší a vůbec neví o co jde, hlavně ty první fotky
asi jsme měli štěstí, ale ode mě to NIKDO doma nechytil a to chvíli trvalo než jsme přišli na to co mě vlastně svědí.Měla jsem to v podpaží, mezi prsty, pod koleny...Šli jsme na kožní, dostala jsem mastičku, celá se tím pečliv mazala a po pár dnech byl klid, mamina vše vyprala. |
Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
17.1.2012 22:38:56
Jo roupy to je děs! Malej to tahá dom furt :-(
Kač. |
Valoria | 98559 |
17.1.2012 22:30:21
zavolam rano obvodacce ta si s tim snad bude vedet rady a skolka je pry povinna predat info nejblizsim spadovym detskym lekarum
|
ctvrtka | 123886 |
17.1.2012 22:26:26
Valorie, to určitě měly. A
le nejspíš stejně tak učitelky slyšely o tý nemoci víceméně poprvý nebo netušily, co s tím dělat... nebo jim řekla ředitelka, že se nic dít nemá... nebo jim maminka od dítěte pravila, že jí doktor řek, že to nic není atd. Každopádně já bych si zavolala na hygienu a optala se tam, zda školka má povinnost dělat nějaký opatření a děti bych stáhla i s věcma a vyprala je a dala vymrznout tak, jak ti tu ostatní radily. |
vlad. | 38059 |
17.1.2012 22:24:29
nějaké informace zde - praktické na konci článku
http://medicinman.cz/?p=nemoci-sympt/svrab |
Valoria | 98559 |
17.1.2012 22:22:19
Vis ale porad mohli tatinkovi rici, vemte si veci domu na vyprani a to vsechny mame tu pripad svrabu.
Muz by veci vzal informaci predal a ja bych veci vyvarila. O nic nejde. Na listku bylo pouze prokaz pripad svrabu, dbejte na zvysenou hygienu a kontrolu deti. Ja se s touto nemoci nikdy nesetkala takze ani nevim co a jak. |
Ivuljenka | 98698 |
17.1.2012 21:55:04
jo to máš pravdu a pravdu máš,že jsem se taky styděla jít k doktorovi No ty postupy jsou na palici Máš pravdu,že spousta funkčních léků je buď zrušená nebo jsou na předpis
|
Delete | 8214 |
17.1.2012 21:48:00
Valorio,
něčemu nepředejdeš, prostě ty brebery žijou na světě a kdo ví, jestli ne déle než lidi, mají právo tu být.... Ale souhlasím, že šlo udělat víc, než lípnout lístek na nástěnku....určitě by si rodiče měli odnést domů vyprat věci a ve vlastním zájmu to provést pořádně, ve školce povyvařovat lůžkoviny, nechat promrznout matrace, čalouněné věci, plyšáky.....to by asi udělat šlo, i když by na to nejspíš obec musela vyčlenit prostředky, protože školka by to z rozpočtu neutáhla.... No znamenalo by to jistě nějaký ten den zavřenou školku a to by se zase mnoha lidem nelíbilo, získat náhradní školku by byl také problém, protože kdyby se tam podávalo vysvětlení, mohli by se zase začít vztekat rodiče v té náhradní školce.... Takže za mě, pokud má člověk strach a možnost, tak nechat děti chvíli doma, jinak hlavně vyprat oblečení ze školky na co nejvyšší teplotu a případně ve školce zdůraznit, že si přeji výraznější upozornění v případě, že se bude věc opakovat, aby si toho člověk snáz všiml....ale upřímně, mám pocit, že tatínek by si toho nevšiml, ani kdyby to viselo na bilboardu, můj se to učil sedm let (ale nakonec naučil a poslední rok už jsem se i občas dozvěděla, kdy je focení nebo nějaký akce ). |
Balbína | 99798 |
17.1.2012 21:39:06
kamaradcina maminka to chytla v nemocnici. Jako prevence se mazali necim smradlavym ale nevim cim
|
ctvrtka | 123886 |
17.1.2012 21:30:29
withep, v tomhle jsem velký fanoušek Béchampa, že především terén (tedy tělo a v jakým stavu se nachází) je pro vznik nemoci důležitý.
Ne vždycky musíme chytnout jakoukoliv nemoc, co se kolem nás mihne, záleží to i na tom, v jakým rozpoložení tělo a duše zrovna je. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.