| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Salmoneloza

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 453  [Dalších 263 >>]
Epepe 89236
18.2.2012 13:09:34
Já už mám virózu 4.den. Taky nezvracím, jen pocity na zvracení. ~Rv
Chlapečka lituju. Včera mi hodně pomohla studená Cola a hlavně dostatek spánku.
Petris,Krýša-07/02,Karin-07/09 62867
18.2.2012 12:48:49
díky,docela jste mě uklidnily...
Četla jsem příznaky apod. a hlavně je průjem a horečka-tu neměl a nemá,holt se asi tělo pere s nějakou hodně špatnou d dlozhou virózou,protože většinou známe jen zvracení 1 den,pak už O.K. a průjem měl jen 1 x a to v 3 letech,ale to měl campylobacterii-to měl zelený průjem,teploty,ale nezvracel teda...
uvidíme..hlavně pondělky choděj plavat,tak radši skákneme dle zítřejšího stavu k dr. nebo ho nechám doma ještě ten den,kdyby něco měl,byl by to na plavečáku průšvih!!!
Žluťásek. 59938
18.2.2012 12:42:49
Mě teď bylo blbě týden. Tak střídavě, chvíli dobrý, pak zas bolest břicha, nevolnost, atd. Do toho únava. Už je to pryč. Taky jsem se divila, většinou nám tyhle stavy odezní během pár dnů.
Na Tvým místě bych počkala do pondělí, to už bude dlouhá doba a pak bych to zhodnotila- jestli se to lepší, horší... Na pohotovost bych jela jenom kdyby bylo dítě hodně dehydrované, nebo jiný kritický stav, s tímhle ne.
*Sára 125900
18.2.2012 12:41:18
Salmonelu jsem měla a regulérně jsem si tehdy přála zemřít. Jen jsem ležela, šlo to horem dolem. Hrůza, která se nedá popsat.

Tohle vypadá jen na virózu, ale kdyby se to přes víkend neuklidnilo, zašla bych na vyšetření. Těch variant je spousta - nejen viróza nebo salmonela!
Cesmína (IP adresa: 78.45.76.207)
  • 
18.2.2012 12:38:42
Kdyžv 6ti letech syn chytil salmonelu, šlo to z něho horem dolem několikrát za den (zpočátku i několikrát do hodiny). Jen ležel, odmítal pít, jíst, hýbat se. Stolice měla zelenou barvu a byla tekutá.

Salmonela se určí jen na základě výtěrů.
Podle mě má tvoje dítě jen virózu.
Petris,Krýša-07/02,Karin-07/09 62867
18.2.2012 12:30:44
Syn 9 let-ve středu v noci začal zvracet,bez teploty,měl i průjem-byl 1 x.
Čtvrtek zvracel dopoledne,pak už ne-měl dietu,dostal KUlíška-rehydratační rozotk!
Včera už O.K. akorát malátný,bez nálady,ale už bez potíží a dnes sobota a zas se svíjel bolestí břicha,zas byl kadit 1 x a průjem-dala jsem mu Imodium.
Pocity na zvracení,ale zatím nezvracel,už je mu zas líp,je možné,že by to byla salomenla?
barvu a vůni stolice nevím-nekontroluji,nenechá mě,ale to bych cítila,kdyby to páchlo.
Není ale ve své kůži~:(
přemýšlím,zda nejít pro jistotu na výtěry.
Nebo že by takhle ošklivá viróza,dlouhodenní?
Bojím se hlavně o dcerku -2,5 roku.
Díky Petra
Hanka 124886
7.1.2012 20:09:38
Na Salmonelu bys mohla dávat kromě ATB i Enterol. Neovlivní léčbu ATB a ještě taky pomůže vychytávat tuhle bakterii. Navíc mu rychle ten průjem zastaví. Může se i krásně vysypat z tobolky, prášku je malinko, spolknou třeba s jogurtem bez problémů.
Hannah+Onďa+Vašík 120035
22.7.2011 14:11:57
Hlavně pííít.A střídat hrníčky, dudle na flašku,podle toho z čeho pijete.Ať ho to baví a má překvápko:)
Co se mi osvědčilo koupit v lékárně hotový čaj, Hami tuším a ředit vodou.Nebo různý ochucený vody bez bublinek, taky ředit.Ještě mrkvovýho Kubíka, a z lékárny čaj přímo na průjem, hlavně hodně kombinovat a překvapovat.Bude dobře, držíme palce.Zrovna sme překlenuli toto období nechuti pití a jídla s touto ,,technikou"
K jídlu...takový ty rejžový polystyreny
Jíťa+10/09+05/12 98466
22.7.2011 13:25:39
Teda, tak to byly taky nervy. Právě že se mi ty tekutiny nedaří do něj dostat. Koupila jsem dětský černý čaj a osladila hroznovým cukrem, v nemocnici černý slazený pil, doma ne. Před tím jsem mu dávala ovocný sem tam slazený a nebo vodu. Tak teď zkusím tu vodu. Přijde mi že má k tomu odpor. Dneska jsem mu zkusila uvařit rýži s mrkví, trochu petrželky, samotné mi to chutnalo, první lžičky se šklebil a pak to snědl, ale jen díky tomu, že koukal na pc na fotky~6~ když mu dávám napít nebo se ho zeptám na jídlo tak furt kroutí hlavou ne ne, i když půl dne nic nejedl. Snad to zvladnem a bude brzy líp. Díky
margotka78 alias shit-roller 108560
22.7.2011 12:33:19
To bude dobrý! Hlavně ty tekutiny!
Jinak jídlo zas až tak nevadí, jakmile se mu udělá líp, začne bagrovat ~;)
Dcera prodělala salmonelu ve 2,5 letech,byly jsme i v nemocnici( dokonce prodělala i bakteriémii- otravu krve a báli jsme se o její život, pak už byla na ATB do žíly) zhubla, ale pak vše dohonila
~;((
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 453  [Dalších 263 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.