| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Anémie - chudokrevnost

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 637  [Dalších 337 >>]
Gora 31983
9.3.2012 11:00:46
Tak syn má teprve tři, nikdy tak bledý jak teď nebyl, taky je mnohem více unavený než býval, rozdíl jde u něj vidět. Vzhledem k tomu, že je ještě malý, energii potřebuje, tak to raději s paní doktorkou řešíme.
Gora 31983
9.3.2012 10:57:09
:-):-)
Člověk si hodně oddychne, když tohle děti nezdědí, že? Mně teda úplně spadl kámen ze srdce. Starší syn je velký mlsoun a mladší je super žroutík všeobecně, ti by se dali těžko udržet na dietě, zvláště pokud bych zrovna nebyla s nimi.:-)
Gora 31983
9.3.2012 10:55:23
Jejda, tak to je mi líto.~6~
Můj starší je má jen horší imunitní systém - asi tak osmkrát do roka bývá nemocný. Většinou to jsou virozy, záněty průdušek, dříve trpěl na záněty středního ucha.
Mladší měl první větší nemoc až teď.
Xantipa. 34439
9.3.2012 10:38:35
Nevím, co děláš špatně. Já jsem chudokrevná od dětství, vědělo se to a nikdo to neřešil. Začalo se to řešit asi před 2 roky, kdy jsem bezdůvodně byla tak hrozně unavená, že ujít 500m bylo nad moje síly. V krevních testech hladiny železa nulanula nic - prý pro nastartování by mi dali transfůzi, tu jsem odmítla. Tak jen léky - železo v nějakých megadávkách a beru to pořád, ale hladina železa se mi nikdy nedostala do normálu.
Dcera to má stejný a kluci asi taky - podle toho, jakou mají barvu. Uvidím, jak na tom budou s únavou.
Žádné razatntní vyšetřovací metody podstupovat nebudu - žiju s tím přes 40 let, tak to další roky snad taky zvládnu.
Katka +3 77171
9.3.2012 10:33:23
Tak jsme na tom podobně, moje děti jsou taky, alespoň podle krevních testů, v pořádku.:-)
Luciga 23859
9.3.2012 10:18:30
není zač ~f~ mám taky dva kluky (3/05 a 5/08), starší nemocný furt - i když teď co je ve škole a na dejchátkách, tak se hodně zlepšil, mladší jen uši, bronchiatik naštěstí není, asi si to za něj vybral bráška~a~
no jo no, holt genovou zátěž mají jak po mně tak po tatínkovi, nemůžu se moc divit, že na tom jsou jak jsou...
Gora 31983
9.3.2012 10:06:52
Já mám taky celiakii (taky mi na ni přišli pozdě, až ve 28 letech), a proto jsem trvala na otestování krve obou synů. Mladší byl testován před pár měsíci a je naštěstí negativní.:-)
Gora 31983
9.3.2012 10:05:15
Má předepsané dvě lahvičky sirupu Aktiferrin.
A děkuju, taky v to doufám. Stačí, že je často nemocný starší syn, mladší byl vždy odolný, zdravý.
Katka +3 77171
9.3.2012 9:51:35
Já byla chudokrevná celé dětství a většinu dospělého života. Potom jsem objevila třtinovou melasu a výsledky se mi trochu upravily, ale to do dítěte těžko dostaneš. Příčina se našla až v mých 35 letech - celiakie.
Takže problém vůbec nemusí být ve stravě, ale může být něco špatně v trávení.
Luciga 23859
9.3.2012 9:47:04
ta snížená hodnota nyní může mít tedy souvislost s předchozí nemocí...
nevím na jak dlouho má synek železo předepsané (možná jsem si nevšimla a psala jsi to už~f~), ale asi bych ho netrápila kontrolním odběrem po několika dnech, jak tu zazněla rada, ale počkala bych až kůra skončí a pak porovnala výsledky před a po
ale věřím, že to bude vše v pořádku ~;((
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 637  [Dalších 337 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.