Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Gora | 31983 |
9.3.2012 11:00:46
Tak syn má teprve tři, nikdy tak bledý jak teď nebyl, taky je mnohem více unavený než býval, rozdíl jde u něj vidět. Vzhledem k tomu, že je ještě malý, energii potřebuje, tak to raději s paní doktorkou řešíme.
|
Gora | 31983 |
9.3.2012 10:57:09
Člověk si hodně oddychne, když tohle děti nezdědí, že? Mně teda úplně spadl kámen ze srdce. Starší syn je velký mlsoun a mladší je super žroutík všeobecně, ti by se dali těžko udržet na dietě, zvláště pokud bych zrovna nebyla s nimi. |
Gora | 31983 |
9.3.2012 10:55:23
Jejda, tak to je mi líto.
Můj starší je má jen horší imunitní systém - asi tak osmkrát do roka bývá nemocný. Většinou to jsou virozy, záněty průdušek, dříve trpěl na záněty středního ucha. Mladší měl první větší nemoc až teď. |
Xantipa. | 34439 |
9.3.2012 10:38:35
Nevím, co děláš špatně. Já jsem chudokrevná od dětství, vědělo se to a nikdo to neřešil. Začalo se to řešit asi před 2 roky, kdy jsem bezdůvodně byla tak hrozně unavená, že ujít 500m bylo nad moje síly. V krevních testech hladiny železa nulanula nic - prý pro nastartování by mi dali transfůzi, tu jsem odmítla. Tak jen léky - železo v nějakých megadávkách a beru to pořád, ale hladina železa se mi nikdy nedostala do normálu.
Dcera to má stejný a kluci asi taky - podle toho, jakou mají barvu. Uvidím, jak na tom budou s únavou. Žádné razatntní vyšetřovací metody podstupovat nebudu - žiju s tím přes 40 let, tak to další roky snad taky zvládnu. |
Katka +3 | 77171 |
9.3.2012 10:33:23
Tak jsme na tom podobně, moje děti jsou taky, alespoň podle krevních testů, v pořádku.
|
Luciga | 23859 |
9.3.2012 10:18:30
není zač mám taky dva kluky (3/05 a 5/08), starší nemocný furt - i když teď co je ve škole a na dejchátkách, tak se hodně zlepšil, mladší jen uši, bronchiatik naštěstí není, asi si to za něj vybral bráška
no jo no, holt genovou zátěž mají jak po mně tak po tatínkovi, nemůžu se moc divit, že na tom jsou jak jsou... |
Gora | 31983 |
9.3.2012 10:06:52
Já mám taky celiakii (taky mi na ni přišli pozdě, až ve 28 letech), a proto jsem trvala na otestování krve obou synů. Mladší byl testován před pár měsíci a je naštěstí negativní.
|
Gora | 31983 |
9.3.2012 10:05:15
Má předepsané dvě lahvičky sirupu Aktiferrin.
A děkuju, taky v to doufám. Stačí, že je často nemocný starší syn, mladší byl vždy odolný, zdravý. |
Katka +3 | 77171 |
9.3.2012 9:51:35
Já byla chudokrevná celé dětství a většinu dospělého života. Potom jsem objevila třtinovou melasu a výsledky se mi trochu upravily, ale to do dítěte těžko dostaneš. Příčina se našla až v mých 35 letech - celiakie.
Takže problém vůbec nemusí být ve stravě, ale může být něco špatně v trávení. |
Luciga | 23859 |
9.3.2012 9:47:04
ta snížená hodnota nyní může mít tedy souvislost s předchozí nemocí...
nevím na jak dlouho má synek železo předepsané (možná jsem si nevšimla a psala jsi to už), ale asi bych ho netrápila kontrolním odběrem po několika dnech, jak tu zazněla rada, ale počkala bych až kůra skončí a pak porovnala výsledky před a po ale věřím, že to bude vše v pořádku |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.