Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Buchli | 121873 |
27.11.2017 19:25:52
To budou nejspíš hlavně nervíky totiž. Čím víc se na to budete zaměřovat, tím to bude horší. Hele, když jsem čekala třetí dítě, tak mi to z neznámýho důvodu začalo dělat asi tak od sedmýho měsíce a trvalo to až do porodu a tak čtrnáct dní po. A ne, že to přeskočilo párkrát za hodinu. Napřed vynechával tak každý pátý tep. Sestra v poradně se divila, že mi nemůže změřit tlak. No a potom už prakticky každý druhý. Víceméně celý den to jen a jen přeskakovalo. Nic jinýho. Žádný normální tep, jedna extrasystola za druhou. Posílali mě od čerta k ďáblu, závěr kardiologa nakonec byl, že je to neškodná extrasystolie a že mi mají zkontrolovat hormony štítné žlázy. Tak si to taky nechte zkontrolovat.
|
Josef Hajný | 155230 |
27.11.2017 19:22:27
Jen doplním 35letmi je. Také si to myslím. Pokud na to hodně myslím tak si mi to i podaří vyvolat, ale to samozřejmě nedělám. Jen nevím kde se to vzalo žiju zdravě a děje se mi pravý opak. Snad se to srovná. díky za názor
|
Buchli | 121873 |
27.11.2017 19:07:23
Jsem naprostý laik, ale podle mého názoru to, co popisujete, je takzvaná extrosystola. Je to v podstatě neškodné. Za lékařem samozřejmě zajděte, od toho vás nechci odrazovat, ale podle mě vám nehrozí z tohoto třeba zástava srdce a nic takového. Jestli se pletu, ať mě honem opraví nějaký lékař tady.
|
Josef Hajný | 155230 |
27.11.2017 19:04:15
Poradtě někdo prosím, před 3/4 rokem jsem měl holtera24 a sono a vše v pořádku. Ted mi tráípí asi už 2 měsíce asi aritmie. Tehdá mi to udélalo párkrát do měsíce, ale při tom holteruNa kardiologii i dala termín až na únor stím že to mám stejně od hlavy. Mám z toho strachyšším. Stane se mi to vždy při práci či procházce při vyšším tepu cca od 100. Jakoby přeskočí srdce, nahmatal sem krční tepnu a byla tam cítit pauza. Cejtím to nejvíc jako do břicha, někdy i pocit na krknutí. Jsem panikář a špatně to nesu. Měl sem nadváhu a hodně pil pivo, ted asi 1 a 3/4 roku nepiju a dost sem zhubl. Nejdříve asi 15kg a ted co jím jen zdravé věci a nemám noční nálety na sladké a jogurty dalších 10kg. Ted mám krásných 85kg a do toho mi takhle přeskakuje srdíčko. Múůže to mít souvislost? I srdce může zhubnout? Může se mi uvolnovat třeba uloženej cholesterol do krve? Už břicho skoro nemám :) . Jinak obtíže jiné při tom přeskočení nejsou, někdy i celý den nic, jindy i několikrát do hodiny, jakobych si vždycky něco rozdráždil, přijde mi to častěji v předklonu, někdy to udělá při stresu. Občas trpým úzkostmi a panikami, léky žádné a ani nechci. Díky za názory
|
ivona tomaskova | 154852 |
30.9.2017 22:46:15
Zdravím, ráda bych se seznámila s maminkou co má dítko s tímto nálezem. Je tu mezi vámi prosím?? Děkuji moc
|
Danielaton | 90291 |
4.8.2016 8:21:22
Děkuji myslím, že ten Neurol by bodnul.
|
Klenoflejn+4 | 7341 |
4.8.2016 0:26:18
Pokud tomu dobře rozumím, tak má spíš palpitace než arytmie, zkusila bych mu prozatím nasadit Neurol a vyčkat na toho Holtera. Samozřejmě, kdyby se cokoli divného dělo, bolesti na hrudi, kolaps...volat záchranku.
|
Danielaton | 90291 |
3.8.2016 20:22:00
Spíš jsem se lekla, zda to nemůže být nějaká "špatná" reakce na prodělaný zákrok?
|
Danielaton | 90291 |
3.8.2016 20:18:39
Moc děkuji. Samozřejmě se snažím být před ním v klidu.
|
ppájjaa | 68451 |
3.8.2016 20:13:08
Tak muze mit arytmie,a kdyz se natáčelo EKG tak je zrovna neměl...zkuste se hodit do klidu,arytmie ma spousta lidi,bratra nestresujte,ať počká na holtra,a pak uvidíte...Je to věc ktera se da řešit...drzim palecky👍🏻
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.