Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
boží žena | 67104 |
5.9.2014 8:48:57
no spíš slovo krev mělo být v uvozovkách
nepředpokladam, že mi tu koluje ještě jeho nějaká decinka ale jestli nějaká buňka, molekula, stopa.. |
Martina, 3 synové | 101865 |
4.9.2014 23:27:35
Asi už nemáš - životnost krvinek je max. 120 dní.
|
dobri | 65967 |
4.9.2014 23:16:10
Ten článek je hloupě napsaný, navíc uvádí v otázkách věci, které na stránkách společnosti nejsou.
Dneska v podstatě většina dobrých chirurgů dělá pokud možno bezkrevnou chirurgii. Nejde o to, jestli by sis vybrala "klasiku" nebo "bezkrevnou". Hlavní rozdíl je v tom, jestli je chirurg opatrný a snaží se "chytit každou krvinku" nebo je mu to jedno a spoléhá na anesteziologa, že se když tak postará o transfuzi. Mmch, Jehovisti jsou v tomhle skvělý cvičný materiál - vzhledem k neurčitosti právního rámce se dává opravdu velký pozor na to, aby krev nebyla potřeba. |
dobri | 65967 |
4.9.2014 23:16:08
Ten článek je hloupě napsaný, navíc uvádí v otázkách věci, které na stránkách společnosti nejsou.
Dneska v podstatě většina dobrých chirurgů dělá pokud možno bezkrevnou chirurgii. Nejde o to, jestli by sis vybrala "klasiku" nebo "bezkrevnou". Hlavní rozdíl je v tom, jestli je chirurg opatrný a snaží se "chytit každou krvinku" nebo je mu to jedno a spoléhá na anesteziologa, že se když tak postará o transfuzi. Mmch, Jehovisti jsou v tomhle skvělý cvičný materiál - vzhledem k neurčitosti právního rámce se dává opravdu velký pozor na to, aby krev nebyla potřeba. |
dobri | 65967 |
4.9.2014 23:16:05
vlad. | 38059 |
4.9.2014 21:15:53
to ne
|
boží žena | 67104 |
4.9.2014 20:58:51
krev sem dostala po porodu, nebyla jsem v ohrožení života
ale výrazně mi to zkrátilo rekonvalescenci špatné pocity z toho nemám, prostě tekutina ale někdy si říkám , co to bylo za člověka, a jestli tu "jeho" krev, tam ještě mám |
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
4.9.2014 20:26:00
strašně nerada bych někdy dostala cizí krev. Úplně se men pocit hnusí.
Na druhou stranu umřít bych ale také nechtěla. |
46XX | 132102 |
4.9.2014 20:19:22
Jsem matka dítěte, které dostalo transfuzi. Ta anemie byla velmi těžká. Neměla jsem z podání té krve dobrý pocit, byla jsem si vědoma, že je to "cizí" krev, a že jsou zde možné vedlejší účinky, ale věřím, že v tu chvíli nebyla pro něj jiná možnost, která by rychle jeho stav upravila.
Co se týče odkazu, kladu si otázku, jaké mají postupy popsané v odkaze možné vedlejší účinky (pomíjím teď finanční stránku věci) Jinak děkuji všem, kteří darujete krev, někdo z vás pomohl mému dítěti |
vlad. | 38059 |
4.9.2014 19:14:31
Jsem původně z oboru, kde s krví pracuje hodně a můžu říct, že indikace transfuze jsou čím dál obezřetnější, dodržují se zásady účelné hemoterapie. Jsou standardní oddělení je aplikace transfuze téměř obřad a to je dobře.
Co se týče průmyslově vyráběných preparátů, lze použít mnohé, a je to o penězích, které mohou jít do milionových částek a používají se, ale na transfuzi stejně dojde. Potom jsou přípravky, které jsou stále ve stádiu experimentu. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.