| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Aromaterapie a masáže

Aromaterapie a masáže - Deníček

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 725  [Dalších 705 >>]
Slupka 133444
30.1.2018 18:44:00
Relaxační masáž bolet nemá.

Sportovní, trigger points apod. bolí, ale ani po těch nebývají modřiny.

Masér(ka) by měla na úvod říci, že kdyby cokoli (příliš intenzivní nebo naopak přidat...), má se masírovaná osoba ozvat, a i v průběhu masáže se obvykle ujišťují, že tlak je ok.

Chtělo se to ozvat hned, jak to bylo nepříjemné, ale to už ti pomůže jen na příště.
Valkýra 10956
30.1.2018 17:27:15
Masáž bolet nemá, ale chvílemi může, to se nedá úplně vyloučit, s tím se musí dál pracovat .
Ale relaxační masáž, která končí vyloženě modřinami a nutností brát Brufen je dost špatně. Ale někdo si myslí, že když to nebolí, tak to neúčinkuje.
Puma 54527
30.1.2018 17:17:47
Nemá bolet.
Mariana +2 135342
30.1.2018 16:38:31
Ne, masáž nemá nikdy bolet.
Pokud bolí, tak to hned řekni a nenech se huntovat.

Především relaxační by neměla bolet vůbec právě naopak, má to být příjemné.

Trochu jiný typ masáže je reflexní, tam se stimulují reflexní body, to může být trochu nepříjemné, ne však bolestivé (pokud je prováděno správně).
Peppa, dcery 7 a 10 let 133447
30.1.2018 16:03:26
Když jsem chodila na rehabilitace, tak některé ty masáže fakt fest bolely, ale to nebyla relaxační masáž, ale měkké techniky (myslím, že se to tak jmenuje). Modřiny jsem teda neměla nikdy, možná jednou po baňkách.
Kukurice29+3. 116346
30.1.2018 15:24:33
Ne.
ppájjaa 68451
30.1.2018 15:22:54
Chtěla jsem se zeptat...vcera jsem byla na masáži...objednala jsem si relaxační masaž na 60 minut,byla jsem natesená jak si to uziju,ale bohuzel...masaz byla chvílemi bolestivá,myslela jsem,ze to nevydržím...domu jsem prisla úplne vyřízena,vecer jsem si musela vzít Brufen a rano sem měla zada s modrinami/bederní oblast/...to je normální?
Paz 28854
5.1.2018 3:18:29
Mělo by to jít vyčistit olejem - klidně kuchyňským. Při používání je dobré nalít převařenou vodu, dávám horkou hned po vypnutí konvice. Opravdu se má dodržovat 20 minut, pak zhasnout svíčku. Za tu dobu se voda nevypaří, oleje se nepřipálí k lampě a delší čas člověk vůni stejně moc nevnímá. Ještě mě napadá používat jen kvalitní éterické oleje. Já si před Vánoci pořídila difuzér a jsem z něj nadšená. Zatím si ho moc neužiju, věčně mi ho berou děti. Snad brzy vyprchá jejich okouzlení novým a vrátí mi ho :-) Je fajn, že se nemusí nic hlídat, prostě ho zapnu a o víc se nestarám. Rozptylování éterických olejů je šetrnější.

Použití u dětí se u jednotlivých EO liší, celkem přehledně to má na webu zpracované Nobilis Tilia. Chce to před nákupem projít vybrané oleje, u všech mají napsané kontraindikce a od jakého věku jsou vhodné.
magrata1 95172
4.1.2018 14:34:38
Mám keramickou, miska je glazovaná. myju v myčce nebo kyselinou citronovou a sodou. Pžepalování je nezdravé, ale k tomu při ohřívání nedochází. Proto se má zhasnout po několika minutách. Prostě to nesmí vařit a musí tam být dostatek vody, aby ten olej neulpěl na horké misce a neškvířil se tam.
*Sněhulka a sněhuláčci* 99425
4.1.2018 13:37:04
Vosky do aromalamp? Jdu si to vyhledat;).
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 725  [Dalších 705 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.