| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění nám nevyšlo

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 22697  [Dalších 22497 >>]
NICA + beruška 30792
21.11.2011 15:05:28
Vím, že to není sranda, zatím nikam nechodím, ovšem pokud to nebude lepší nebo se to naopak ještě zhorší, tak vím o dr., ke které bych šla.
Myslím, že by stačil jen odpočinek, nebo taky ne~d~. Dnes je mi celkem dobře, manžel si od čtvrtku dost užíval malé, tak jsem mohla trochu vypnout...
janulka82 29119
21.11.2011 14:48:44
Ahoj holky, nestíhám ani dočítat, tady to žije:)

Já hlásím vysazení léků, mrcha se rozjíždí, hcg bylo dnes negativní. Hele, je vhodný jít hned na KET? Jen nevím, zda si chci kazit vánoce.......

Jinak zdravím všechny, Nicu speciálně držím plce s tou deprsí není sranda, kámoška to taky měla a nic moc teda....

Leni, moc gratuluju!
Edvi, a´t už ti to pořádně přestane, ne jen na chvilinku! Musí to být na mozek.....
A víc nevím:)
Hana + 2K+EDOUŠEK+VIKTORKA 48531
21.11.2011 14:45:12
Veru, právě že ještě ani nedorazila~n~~n~~n~ A je to jak píšeš, musím na kontrolní utz, žádná stimulace.

Jinak všem ke všemu gratuluju, sleduju všechno a držím pěsti, kdo je potřebuje~x~
Lenka +L 06/07+E 06/12 39272
21.11.2011 14:27:07
No ja mam prave od obvodacky tady 4 hod.muj gyn dava taky 4 hod.ale ja zustavam v reprofitu tak snad to pujde se s nema domluvit o ty 2 hod vic aby clovek mohl aspon nekde vyjet
Sengam 24288
21.11.2011 14:25:01
Leni MOC GRATULUJU~;((~;((~;((~;((

Nico a není to i na psychiatra? Zvládáš to sama?
Benedeta 26643
21.11.2011 14:18:51
Veru, ahoj, děkuju...
Leni, taky jsem chtěla napsat, že mi v Reprofitu v Olomouci mohli napsat max. 6 hodin. Měla jsem si vybrat, jak to chci rozepsat.
Obvodní gyn. mi to pak přepsala automaticky neomezeně.
Benedeta 26643
21.11.2011 14:17:20
Baf, jsem doma ~b~
Na porodopis jsem teda připravená nebyla, prý datum svatby... ~8~ Ale asi jsem ho řekla dobře ~t~
Doktorka byla perfektní, po sepsání všeho dělala průtoky, nemusela jsem si sundávat ani boty a jednou nohou jsem se zahákla o držátko na nohy na koze, druhá visela dolů ~t~ Prý se normálně dosáhne na zem...
Bylo to v pořádku a pak mi ukázala utz - namířila to rovnou na důkaz toho, že je to holčička, tak krásně to bylo vidět, že teď už nepochybuju :-)
Ve středu tam jdu do rizik. poradny.

Malej prej řve u tchýně (nechce tam být sám), ale když si to včera s tatínkem domluvili místo školky... Akorát jsem ho chtěla vyzvednout původně kolem 1 hodiny...

Leni, gratuluju k rostoucímu miminku! ~b~~x~
Edvi, na dnešek držím pěsti a už žádné krvácení, jo? ~x~
Gab, gratuluju a strašně moc držím pěsti!!!

Taky, Dabo, Deno, tak ráda bych vám dala kus mojeho štěstíčka - nevím, jakého smajla bych sem dala :-)

A v té porodnici jsem se teda vůbec necítila dobře, když jsem zase viděla jednu mladou sestru, která tam bývala i loni, ta samá vyšetřovna, kde jsem viděla chlapečka naposled atd. Je to síla.
Edvi+1+1 46083
21.11.2011 14:15:25
Leni já mám na vycházky 6 h denně.
Čekanka + 2 11345
21.11.2011 14:11:46
Nico, ahoooj!!! S těma depresema to není legrace, kamarádka to měla (ale zřejmě hodně silné) a fakt to bylo doslova o život. Chodíš s tím někam?
Pochlub se taky s fotkama, jak malá vyrostla, klidně do mailu.

Leni, supééér! Mám z tebe velkou radost!
Ben, myslím na tebe i holčičku, ať ještě vydržíte pěkně pohromadě co nejdýl.
Edvi, to určitě nic nebylo, ale chápu, že pro klid duše je dobré to skouknout pod UZ :-)

Taky, dorazila ta MS po Agolutinu? Půjdeš na kontrolní UZ, jestli je pryč nebo rovnou začínáš stimulovat? Já kdysi musela před začátkem píchání na UZ, když jsem před tím měla cystu. Jinak by to mohl být pěkný průser.
Lenka +L 06/07+E 06/12 39272
21.11.2011 13:57:16
Nico tak moc diky jsem rada ze jsem se k nemu dostala.
A jeste mam dotaz kolik napisi v reprofitu hodin na vychazky vite nekdo
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 22697  [Dalších 22497 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.