Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Fren | 117315 |
6.8.2017 13:58:03
já bych se mnohem radši chtěla setkat s jejím manželem,to by byl panečku jiný frkot;že se nějak stou babou domluvím bych vůbec neočekávala,co s ní taky řešit,pokud je též zamilovaná,asi bychom si max.vjely do vlasů a nevyřešilo by se vůbec nic,možná by z toho bylydalší problémy,zranění a tak.
|
Eeka | 20824 |
6.8.2017 13:50:51
Snazila bych se, aby se co nejdrive zacali schazet nazivo. Protoze je velmi realna sance, ze bude otazka par setkani zjistit, jak strasne jiny je zivot pres monitor. Zejmena, pokud jsou oba zadani, s detmi. To bude rychlovka.
A ja bych mu take balila kufr...i kdyby jen demonstrativne a odcestoval by s nim pouze na gauc...kalet na hlavu si nenecham a navic bych mu velmi razne rekla, ze si muze zkouset nejake manipulatorske hmaty na okoli, ale ty vidis skrz nej, jak skrze vanocne umyte okno a at se k tomu postavi, jako chlap, nebo mlci. Ze na sebe nehodlas prebirat jeho pseudo narceni. Za svuj ulet je zodpovedny on a on se s nim take musi vyporadat. At te z toho laskave vynecha. |
Danulu | 23974 |
6.8.2017 13:47:26
Ja bych mu dala pul roku cas at si to uzije a vzpamatuje se pak.
|
neznámá | 91073 |
6.8.2017 13:46:53
Přesně tak, jsou situace, kde ultimátum není vůbec na škodu.
Toto jednoznačně TA situace je, pokud by pochopil, chvilku bych dělala ofuky a nakonec bych se vrátila. Pokud by nepochopil, tak už je stejně vše ztraceno a nemá smysl se dál trápit. |
Kat | 121378 |
6.8.2017 13:39:38
Sovisku, majetek se da vyresit. A uprimne, v tu chvili by me to nezajimalo. Myslim, ze jde o jasny signal, ze toto ne. A te ani tebe nema jistou. Nekteri muzi to totiz nechapou.
|
Koulička M | 128389 |
6.8.2017 13:38:46
Já bych také sondovala, co to je za paní. A asi bych s manželem okamžitě začala řešit společný majetek, aby to nebyla nějaká vycurana dáma a netahala takhle že zvlhlých chlapů prachy....
Smrdí mi to. Buď kecá, že se neviděli, nebo je to divný. Pokud budu po někom tak toužit, až to vyklopit manželce, chtěla bych i reálné setkání... |
Kat | 121378 |
6.8.2017 13:35:45
Cimbur, minimalne onomu muzi sdelim, ze pobyt doma s manzelkou a zaroven vztah s milenkou, nejsou slucitelne. Tudiz bud situaci bude resit, v opacnem pripade se muze prestehovat a pokracovat ve svem nemanzelskem vztahu. Muj muz tito vi predem - zblbnes, zamilujes se, budes se chovat jako pako. Odchazis.
|
Marta. | 149668 |
6.8.2017 13:34:29
Jak jsem tak počítala, brali jste se dost mladí, jemu bylo 23 a tobě 21. On má možná v těch 41 letech pocit, že nic nezažil a podvědomě hledá dobrodružství jinde. Věřím i tomu, že ho to to ničí, ale nedokáže tomu odolat.
Je dobře, že jdeš do poradny. Tam se můžeš víc otevřít a probrat celý váš společný život. Po svých životních zkušenostech bych se připravila na to, že muž nezůstane u dopisování a dojde k setkání i k intimnostem. Co bys pak dělala dál, kdyby měl tvůj muž milenku? Nejenom na dopisování. Dál bych si dávala pozor, zda jí neposílá nějaké peníze. Nedávno jsem četla, že jistý muž kolem 60 let se zamiloval přes internet do jakési ženy na Uralu, jmenovala se Ruslana, a začal jí posílat peníze, bylo to víc jak přes 1 mil. korun. postupně vyžadovala na cestu, pak že je nemocná, pak nemocná matka apod. Nikdy nepřijela, pánovi pak někdo napsal, že Ruslana zemřela a jemu došlo, že šlo o podvod a šel to sám říct na policii. Řeší to policie, obětí je víc ve více zemích. Takže bych byla opatrná a hlídala peníze na účtu. |
dobri | 65967 |
6.8.2017 13:29:46
V tvé situaci bych asi zkusila kontaktovat paní. Zjistit si jméno, případně adresu, podívat se, jestli se o ní dá něco zjistit na sociálních sítích. Pak za ní zajet a zeptat se, jestli touží po tom, rozbít vlastní manželství.
Za větší megeru než jsi teď, už nebudeš. Do vyhrožování rozvodem bych nešla, nicméně bych silně omezila "manželské povinnosti" - od postele přes ostatní servis. Prostě oddělit se od stolu i od lože, dokud se nevzpamatuje. A současně nabídnout tu poradnu. |
Sovisek | 5067 |
6.8.2017 13:24:57
My máme sice dům ve SJM, ale přesto. Má na něj stejný nárok jako já. Takže ono zcela bez emocí - vyhazovat někoho z něčeho, co mu patří, to je takový fakt mimo.
Pochopitelně požádat ho o to, aby se odstěhoval, protože s ním už nechci být, neboť nemůžu žít ve vztahu, který mě ničí, nevidím jako mimo. Ale já to zatím nechci. Já to zatím cítím tak, že chci být s ním. Že chci, abychom zůstali rodina a zase začali fungovat. Jinak to necítím. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.