Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Žžena | 83005 |
19.11.2014 9:58:00
Tak bobek od potkana, nebo morčete, je něco úplně jinýho, než psí ho.no.
Není to mazlavý a nesmrdí to tak příšerně, u těchto hlodavců jsou to spíš takový sušší peletky, který se normálně smetou a nezanechají odér nebo špínu. Jako přijde mi, že z přítomnosti kočky nebo psa je doma obvykle daleko větší "čuch", než z hlodavců. Výjimkou jsou samci myší, ti smrdí děsně. |
radka | (IP adresa: 195.113.110.99) |
• |
19.11.2014 8:27:23
to byla ta vaše zvířata fakt tak vycvičená, že chodila močit a kadit na záchodek?
Nebo vám nevadí bobky a loužičky po bytě? Otázka na všechny, co mají volně puštěná zvířata po bytě |
Kreaty | 128225 |
19.11.2014 6:24:43
|
Kreaty | 128225 |
19.11.2014 6:20:51
Lilila, dík, jdu to prostudovat. Ono to právě s tím morčetem bude tak, ža bude stejně zalezlé a maximálně jednou za den si někam popoběhne. nEBUDE LÍTAT PO BYTĚ. Normálně žijí v noře a lezou ven jen se napást a v případě jakéhokoliv pohybu a ohrožení zase letí do nory. Ale na kabely musím dát pozor, to má Anni pravdu.
|
Lilila | 78054 |
18.11.2014 23:09:23
Koukám, že výběr se od dob naší koupi poněkud zlepšil
http://www.heureka.cz/?h[fraze]=ohr%C3%A1dky+pro+hlodavce Takže bych volila něco takového, já mám tedy na míru udělané dno do výběhu, pro snažší úklid z klasického plastu. Má tam látkový pelíšek, domeček, kočičí záchod s peletkami, kout s miskami a napáječkou a klasické drátěné jesle ( pod nimi a okolo misek s napáječkou bývá binec a na plastu se mi to líp uklízí ). Celoplošně podestýlku nedávám, trochu to obě zmiňovaná zvířata mátlo, ve smyslu "jak poznat záchod, když podestýlka je všude ?" |
Anni&Annika | 50178 |
18.11.2014 22:56:00
mela bych strach...dvojcata mela teda jen krecky...ale nechali jsme je volne pobihat, aby meli vic svobody...no..takze se stalo, ze nam je jednou prinesl soused /utekli k nemu po stupackach/. Nakonec Bretu zabil elekricky proud. Nevim jestli neco prekousal, ci si hral se zasuvkou, ale kdyz jsem naposled byla u rodicu, v zasuvce byli ty ochrany pro deti. Tak jsem vytrestila oci proc, kdyz deti /nase/ uz jsou velike, a odpoved mamy me odrovnala....pry...no tehdy to zabilo Bretu a od te doby to tam bylo kvuli tomu druhemu. No je to 35 let....
Takze bych zvazila i toto. Krecek to sice neni, ale hlodavec ano. A jestli si Breta hral se zasuvkou ci prekousal kabel...to uz nevim. |
Mili+2 | 70470 |
18.11.2014 22:50:57
Jo, v Lasce za casu cholery se ten papouch taky voparil v gulasi
|
Lilila | 78054 |
18.11.2014 22:47:49
Naše morče má velký výběh a peletky má jen v záchodě. Nemá s tím žádný problém. Výběh má z ohrádky pro štěňata - takový sestava klecových dílců, můžeš si to udělat jak chceš velké, pokud bych mu chtěla umožnit pohyb na volno, prostě bych jednu stranu vynechala. Mívali jsme v tom zakrslého králíka a ten právě měl výběh otevřený stále, ale - měl vyhrazenou velkou chodbu + kuchyň. Do pokojů byly zábrany vyrobené z dětské ohrádky ( přidané pletivo ), dospělí v pohodě překročili, králík nepřeskočil.
Ale přiznám se, že morče mi na volný pohyb příjde moc malé. Navíc momentálně máme malé děti a já mám potřebu mít zvíře i děti pod kontrolou . Nehledě na to, že mám pocit, že morče je bojácnější, víc přeferuje "nory", zakrslík byl jak pes, nejradši se válel uprostřed nejfrekventovanější trasy v bytě . Čas od času nechám výběh otevřený a morče zatím ani ven nevylezlo, ale možná je tím, že ho máme zatím krátkou dobu, dva měsíce - nevím. Kupovali jsme něco podobného, jenže prodávali to po jednotlivých kusech. Nemáme ten díl se dveřma, prostě otevřu celou stranu a dílec připlácnu na sousední, ohrádka stojí bez problémů a nikde nic nepřekáží. http://www.zvireci-potreby.cz/857,nobby-velka-pozinkovana-ohradka-vybeh-pro-psy-stenata-%28kod-81082%29.html |
simiki+koťátko 03/07 | 44774 |
18.11.2014 22:39:34
Já takto přišla zároveň o dva křečky. Jeden se kamsi vyšplhal a spadl a pokorně se vrátil se zlomenou nohou, druhý cosi tvrdého zkousl a probodl si papulu a začalo to hnisat a po vyplachach ob den po měsíci umřel a ten první, se už zahojenou nozkou umřel steskem po něm během pár dnů.
|
Kreaty | 128225 |
18.11.2014 21:13:05
Fisperando a někde si měla napáječku nebo si jim zachovala celý příbytek a jenom běhali po bytě? Přemýšlela jsem, jestli by se naučil pít z fontány pro kočku.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.