| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Morče

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 2108  [Dalších 1838 >>]
propiska 16606
5.8.2013 10:54:56
odkaz na diskuzi o chovu morčat, je tam i inzerce a spoustu chovatelů z CHS.
http://www.kralici.cz/morcata/diskuze.asp
erika,2 děti 94827
5.8.2013 10:05:55
Máme dvě morčata ze zverimexu , byly jim tři měsíce, když jsme si je brali, chtěli jsme dvě samičky. Krásně jsme si je doma vymazlili, jsou zdravá a jsou to naši miláčci, máme je rok~R^
Anna Veselá 126368
5.8.2013 9:44:37
Já měla jako dítě morčat několik, všechna ze zverimexu, a nemůžu si stěžovat. Nikdy s nimi nebyl problém, byla zdravá, hezká, ochočila a "vychovala" jsem si je sama, s výběrem pohlaví ti ve zverimexu taky poradí, vůbec bych tuhle variantu nezavrhovala. Vlastně jsem až donedávna vůbec netušila, že se dají morčata koupit i jinak než právě ve zveráči, odjakživa jsem měla za to, že chovné stanice jsou pouze pro psy a kočky.
Beruška+J02A07T10 48718
5.8.2013 9:36:20
jo sem si už vzpomněla
Zvěrokruh, se to jmenuje

koukni tady
http://www.zverokruh-shop.cz/?class=5
Beruška+J02A07T10 48718
5.8.2013 9:35:33
my měli ze zverimexu dvě.. byl to zverimex.. v brně..u nás je taky, ale neprodávají tam zvířátka..

a byly jsme moc spokojeni, morčátka byla vymazelná a přítulná

i králíčka jsme 2x měli ze zverimexu a totéž, vymazlení mazlíčci
arsiela, 59672
5.8.2013 9:04:40
Mrkni tady na seznam chs http://www.klubmorcat.cz/zobrazit-seznam-uzivatelu/chovatelske-stanice/strana-15.html mohla bys nějakou najít,kde morče seženeš.
terapeutka 100134
5.8.2013 8:56:27
Sháním mládě morčátka, samičku. Projela jsem všechny možné inzeráty (ifauna, avizo, aukro,sbazar,bazoš,ibazar), bohužel když už něco najdu, je to Praha nebo prostě někde v Čechách. Případně jsou to ty bezsrsté "mimozemské" mutace , což nechci. Potřebuju sehnat nějakého chovatele z Ostravy, F-M nebo blízkého okolí.
Už začínám i přemýšlet o původně zavrhovaném zverimexu... máte někdo morčátko ze zverimexu? Poradili prodavači s pohlavím, stářím? Nebylo nemocné nebo plaché, kousavé? nebyl problém sehnat mláďátko a následně si ho vymazlit? Případně jestli máte někdo tipy, kde sehnat malou chlupatou morčecí samičku, budu vděčná (okolí OV, F-M).
terapeutka 100134
5.8.2013 8:55:34
Sháním mládě morčátka, samičku. Projela jsem všechny možné inzeráty (ifauna, avizo, aukro,sbazar,bazoš,ibazar), bohužel když už něco najdu, je to Praha nebo prostě někde v Čechách. Případně jsou to ty bezsrsté "mimozemské" mutace ~:-D , což nechci. Potřebuju sehnat nějakého chovatele z Ostravy, F-M nebo blízkého okolí.
Už začínám i přemýšlet o původně zavrhovaném zverimexu... máte někdo morčátko ze zverimexu? Poradili prodavači s pohlavím, stářím? Nebylo nemocné nebo plaché, kousavé? nebyl problém sehnat mláďátko a následně si ho vymazlit? Případně jestli máte někdo tipy, kde sehnat malou chlupatou morčecí samičku, budu vděčná (okolí OV, F-M).
CPO 111394
22.7.2013 13:11:50
Tak hlásím, že jsme s dcerou proceduru úspěšně zvládly, tj. morče nejen přežilo, ale též nekrvácelo, byť má drápky velmi tmavé. Pravda, úplně že by z toho bylo nadšené, to ne, ale bylo hodné ~6~. Držela jsem já, mám větší ruce a sílu a tak celkově "autoritu", a dcera obratně stříhala. Pak jsme morčeti za statečnost chtěly dát nějaké "odškodné", ale na to se nám...ani nepodívalo ~;)
Díky všem za rady. Stříhaly jsme kleštičkama, většíma, na nehty u nohou, doporučuju.
Aduš (IP adresa: 46.39.180.20)
  • 
19.7.2013 22:05:50
Stříhala jsem obyč. nůžkama na nehty, teda nebyla to nejoblíbenější činnost, ale jednou za čas to morče muselo přežít. Bezva bylo, když jsme ho mohli vzít k babičce na zahradu, dali jsme morče pod převrácenou bedýnku, aby neuteklo a aby na něj nemohla kočka, když takhle "běhalo" venku, drápky se přirozeně obrousily a stříhalo se pak až zas v zimě.
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 2108  [Dalších 1838 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.