Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Ropucha + 2 ropušata | 120300 |
16.1.2015 16:08:06
Křečkovi je jedno, kolik je komu let.
Prostě reaguje kousáním. Ochočení zvířete trvá nějakou dobu a také se vůbec nemusí podařit. |
Kreaty | 128225 |
15.1.2015 16:18:13
vlastním jedno morče co určitou dobu kousalo, odhaduji tak v období jeho puberty, ale kousal fakt dost, ale morče chce společnost, piští jen co přijdeme domů, to křečkovi je to jedno, že jsme doma, teď tedy žádného nevlasntíme, u křečků taky záleží na rase /nebo druhu?/, křečíci jsou dle mého kousavější než zlaťoch
|
sun 15 | 88122 |
15.1.2015 16:15:13
Děkuji za odborný výklad dceři je 13 let a rozhodně křečka nebere jako hračku a v žádném případě mu neubližuje . Mě
Samotnou kousla když jsem před ní dala ruku aby si na ní mohla vlézt !!! Takže děkuji za výklad :/) |
Ropucha + 2 ropušata | 120300 |
15.1.2015 9:49:59
Křeček není "svině kousavá", křeček je zvíře a nikoliv hračka.
Je tedy třeba respektovat jeho přirozenost, jeho životní potřeby a životní rytmus. Když se bojí, tak se brání, tedy kouše (nic jiného chudák neumí). Křeček vůbec není vhodný pro malé děti, které ho chtějí tahat, protože to nemá rád. Navíc je to noční tvor a ve dne chce spát. Morčata nekoušou, jsou to naprosto neagresivní zvířata. Brání se pouze tím, že utíkají a když už nemají kam, tak se přikrčí a znehybní. Ale prožívají při tom značný stres. |
Ajnod | (IP adresa: 95.172.68.156) |
• |
15.1.2015 9:22:29
Nejdřív jsme měli po sobě dva křečky - a bylo to o ničem, taky nás kousali. Přitom v dětství jsem měla po sobě 2 křečky a oba byli bezproblémoví.
Tak jsme pořídíli morče a byli nadšeni. Teď už máme druhé a jsme ještě nadšenější. Asi to bude troufalé, ale připadá mi, jako bychom měli doma nádherné, ochočené štěňátko Zbožňujeme ho. Minulé morče bylo bázlivější, ale tohle morčátko miluje všechny kraviny, která pro něj dcera chystá. Máme samičku, občas se ožene (ale jen se zuby dotkne, není to kousnutí - stejně jako ta první samička) - obě morčata se oháněla, když jim někdo v kleci sahal na jídlo (chápu ) a taky se oženou, když chtějí spát a někdo z nás se rozhodne, že je čas na mazlení, běhání, atd. Určitě morče doporučuju a moc mě mrzí, že jsem ho v dětství neměla taky. |
Slonisko | 65085 |
15.1.2015 9:02:52
Morčat máme aktuálně šest a nekouše ani jedno. Je s nima legrace, pískaj když otevřu dveře do špajzu a když krájím zeleninu tak je to vysloveně rachot. Když se v místnosti něco děje tak stojej u kraje klece a "komentujou to" - připadají mi jak babky u okna. Jo a občas "zpívaj", zní to jak ptačí cvrlikání.
|
erika,2 děti | 94827 |
15.1.2015 8:48:30
Jo, naše taky lížou :)
|
erika,2 děti | 94827 |
15.1.2015 8:47:51
Děsí nám kočku
|
erika,2 děti | 94827 |
15.1.2015 8:46:22
Jo, taky je miluju, těším se na ně domů, pískají - vědí že dostanou salátek nebo okurčičku, hrozně mi dělá dobře je mazlit a pozorovat v kleci jak si šmejdí, žerou....je to uklińující. Synovi to taky dělá moc dobře na psychikupřesně od té doby co je dostal, se mu velmi zlepšila epilepsie, už jsem to tu kdysi psala.
|
erika,2 děti | 94827 |
15.1.2015 8:43:24
ty jo, tak naše morčata v noci ohlodávají domečky, pijí z napáječky - je to v bytě slyšet
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.