Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
xxxxxx2 | 134466 |
30.3.2017 9:11:17
Zdá se, že paní doktorka vlastně nechce diagnostikovat a léčit, pouze dělat preventivní vyšetření a rozdávat potvrzení na tábory, ne? Nemít vyhrazený čas pro akutní nemocné je fakt divné. Bych se obrátila na pojišťovnu. Nemůže tě takto odesílat na pohotovost.
|
Cimbur | 64764 |
30.3.2017 8:56:05
Taky si to neumím představit. Naše dětská lékařka neodmitne nikoho, kdo přišel do čekárny.
|
Cimbur | 64764 |
30.3.2017 8:54:15
No to neni dobré. Kolik má syn roku? S laryngitidou bych dítě samotné doma nenechávala.
|
Slída | 125055 |
30.3.2017 8:53:40
ideální objednávkový systém v ambulanci, kam chodí i akutní případy, neexistuje. K zubaři se objednává, ale stejně tam někdy sedím hodinu někdy víc, beru to tak, že až bude bolet zub mě, tak mě taky vezme a někdo jiný bude muset čekat. U dětské jsou vyhrazené hodiny pro nemocné a poradna, tím jsem se řídila, ale jednou mě pěkně vytočila ženská, která si to do poradny mezi zdravé děti a hlavně mimina přihasila s dítětem s neštovicemi a dožadovala se vyšetření, sestra ji teda poslala za dveře a nějak to vyřešily venku. Můj praktický také objednává, ale akutní bere ten den, zavolám ráno sestře, řeknu, že mi je to a to a ona mi sdělí kdy je nejvhodnější doba přijet, většinou kolem oběda, pak ale ti objednaní zase musí čekat, protože ti neobjednaní se vmezeřují mezi ně. ale nestalo se mi, že by mě odmítl vzít, pravda volám, až když vím, že to bez atb doma nedám. když jdu na preventivku, tak taky většinou čekám, i když mám termín.
|
Anni&Annika | 50178 |
30.3.2017 8:30:17
Kazdeho llekare, ktereho jsem znala, mel objednaci doby...ale...kazdy den mel urcene hodiny pro akutni pripady.
poptej se pani doktorky proc to tak ma a poptej se ji tez, ze pokud mas pocit, ze dite potrebuje ihned pomoc a detska pohotovost jeste nefunguje, kam se mas v tomto pripade obratit. |
Šuplík | 137953 |
30.3.2017 8:20:24
ze stejného důvodu jsem změnila zubaře. bolí mě zub a objedná mě za 3 týdny?
u praktického lékaře - jedno zda dětského nebo dospělého to nechápu vůbec.vždyť někdo může do druhého dne i umřít, když s emu nedostane lékařské péče a problém zůstane nerozpoznán měnila bych dál. u dětských co vím, bývá obvyklý objednávkový systém pro zdravé a hodiny bez objednání pro nemocné. |
Thea + 2 | 93496 |
30.3.2017 8:12:46
Jo a jsem opravdu zpomalená, protože můj obvodní lékař má také objednávkový systém a chodím tam jen na preventivky, protože při potížích mě posílají na pohotovost, že už mají na 4 dny plno. Že mě to neťuklo.
|
Thea + 2 | 93496 |
30.3.2017 8:10:07
Ordinuje pouze odpoledne - 15:00 - 19:00, vyhrazený čas na akutní případy nemá. Mě se to odpoledne zdálo původně dobré, protože se to dá dobře kombinovat s prací. Naše stará doktorka ordinovala 2x týdně odpoledne do 17:00 jinak 3 x týdně dopoledne a stihnout to do 17 bylo občas problematické.
|
PJana | 86863 |
30.3.2017 8:05:35
Osobně bych takový systém u dětského lékaře nevydýchala a hledala někoho jiného. Přijde mi neuvěřitelné, že lékař odmítne prohlédnout dítě. Ze zkušenosti vím, že dítě může onemocnět z hodiny na hodinu a nemusí se mi to zdát natolik banální, abych chtěla s návštěvou lékaře čekat do dalšího dne.
Nepíšeš, jestli ti nabídla termín hned následující den, ale chápu, že ten ti nemusí vyhovovat. Osobně mám v práci dny, kdy můžu odběhnout a dny, kdy prostě do práce musím. Podle toho i v případě nemoci dítěte volím návštěvu. (Byla jsem svědkem toho, kdy zubař v hodně nóbl ordinaci odmítl ošetřit akutní případ s tím, že má plno objednaných pacientů. Vedlejší lékař, ke kterému chodím, vzal ten akutní případ bez problémů s tím, že si musí pacient počkat. Seděla jsem v té čekárně víc než půl hodiny a z nóbl ordinace nikdo nevyšel, ani nevešel.) |
januska.1 | 87418 |
30.3.2017 7:58:44
Pokud je odpoledne nebo vecer synovi zle,jedte na pohotovost.Pokud neni tak rano ke sve pediatricce.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.