| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dětští lékaři

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 2035  [Dalších 1965 >>]
.libik 142094
22.5.2017 13:55:41
Ne, to jsem tedy nepsala. Psala jsem, že nerozumím tomu, proč nemít sukni(i preventivně, tam, kde to nebylo posledně třeba) s ohledem na své i cizí zdraví, protože to nic nestojí a nikoho to nebolí.

No a také jsem psala, že hýždě v pohybu pokládám za další a zbytný stupeň sebeodhalování, se specializací gynekologa nikterak nesouvisející.~;)
Alca 145121
22.5.2017 13:54:47
.libiku
"á furt nevím, proč nenosit tu sukni (třeba v kabelce).

Skoro bych si o tom dala stopadesátouprvní diskusi"
Podnět k Tvé diskuzi - to si jako mám špinit svou vlastní sukni? Nechápu, proč by měl být takový problém si nejprve pozvat pacientku oblečenou, pak ji vyzvat ke svlečení a po opětovném oblečení s ní probrat výsledky vyšetření. Dokud to, že to někdo neumožňuje, budeme řešit sukněma, tak se naše zdravotnictví moc neposune ;) BTW já v sukních chodím stále a nosit si s sebou jednu další na jedno použití mi fakt přijde zbytečné, když se to vyřešit i jinak. A ano, můj doktor má kabinky při vstupu do ordinace. Třeba se mu tam některé svlékají rovnou, ale v tom případě jen z vlastní vůle.... Pokud někomu avdí přejít i jen ke křeslu s holým zadkem, tak už je to pak jeho osobní problém a sukně je řešení. Ale při cestě ke řkeslu v vodorovné pozici a následném vyhrnutí se prostě ta sukně nezašpiní a mohu použít sukni ve které jsem přišla, zatímco když si v ní sednu na židli tak ano (zejména v době plodného hlenu kolem ovulace).
Nějak nechápu, proč by limitem českého zdravotnictví mělo být vyhrazení 2 minut na svlečení a opětovné oblečení pacientky u gynekologa (ty 2 minuty jsou amximum v případě silonek, kalhoty se oblečou mnohem rychleji....)......

A k zakladatelce - nevím, jestli bych absenci židle řešila rovnou změnou epdiatra, ale pro mě by to byla určitá výstraha, že mě lékař buď nepovažuje za rovnocenou a nutí mě stát jak žáka u tabule anebo se snaží s pacientem nezabývat až moc dlouho. Obojí by u mě spustilo asi výstražné znamení....... V realitě jsem se s absencí židle ještě nikde nesetkala, většinou tam mají i dvě.......
susu. 129001
22.5.2017 13:46:10
Nejde o čekárnu, ale o ordinaci.~;)
Tragika 61116
22.5.2017 13:33:56
Absenci židlí v čekárně u pediatra, si nedokážu představit. Často jsem tam s dětmi čekala i víc, než 30 minut. Nemocné dítě s teplotami, by mi určitě nesedělo na zemi, či nestálo. Většinou jsme si krátili čas čtením a k tomu zkrátka židli potřebuju.
susu. 129001
22.5.2017 13:04:46
Židličky tam má dvě. Ale jinak je to dynamické, jednou přijdu, lékařka sedí, sednu si taky, probíráme to vsedě, jindy při mém příchodu stojí a probíráme to ve stoje, jindy si napřed sedneme a pak se přesouváme k vyštřovacímu lůžku, kde dítě leží a my obě stojíme kolem, jindy sedím jen já a dcera a lékařka stojí.... Zase bych z tohoto tragédii nedělala, když by tam ty židličky nebyly.
Danulu 23974
22.5.2017 13:04:17
Libiku.ja zas nechapu tve mysleni
Danulu 23974
22.5.2017 13:03:22
Libiku ja jsem oblecena do minuty a mam.to.tri kroky od kozy
susu. 129001
22.5.2017 13:01:30
No, mně osobně se líp svléká dítě, které na klíně nemám a nepřekážím sama sobě, ale to může mít každý jinak.
susu. 129001
22.5.2017 12:59:36
Já nevím, kdo je či není mdlého rozumu, ale ta sukně to prostě řeší, to je fakt.
Alena 129302
22.5.2017 12:56:07
tak to tak delej,ale pochop, ze jinym pripada i na poslech pohodlnejsi posadit dite na pult. Veta:"snad si sedneš a na klíně ho svlékneš..." je jak z rad babicek,jakekoli jine reseni je spatne.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 2035  [Dalších 1965 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.