| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Škůdci, hmyz a jiná havěť

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 4459  [Dalších 4389 >>]
culík +1 117857
22.7.2017 19:48:52
Ano, deratizer pomuze urcite nejpecliveji a hned. Obyvatelne to je v ten den. Celyla to znama.
Buchli 121873
22.7.2017 14:20:47
Stáňo, to je strašné, deset let máte v bytě blechy? Stát se to může, ale dá se to vyřešit. Pokud jste ve všem postupovali správně, tak má asi totálně zablešený byt tchyně a k vám to pořád leze. Nebo nevím.
janna001 59890
22.7.2017 14:13:09
Nepomohlo by objednat deratizátory?
Dagmi 54321
22.7.2017 12:03:35
Přidávám se do klubu postižených:-) U nás to bylo horší tím, že malému byly tak 2 nebo 3 roky a ty blechy šly nejvíce na něj. Opravdu jsem hrozně zkusila- když jsem nemohla jít na preventivní prohlídku- raději jsem ji na měsíc odložila. Blechy jsem chytala - jde chytnout dobře-prostě ji drapneš a jdeš ji utopit do umývadla. Jinak Biokill. V baráku byly koberce a to byl ten průser. Ještě dnes se mi zdvihá kufr a když vidím kočku, tak bych ji nejradši nakopla. Jinak jsem milovník zvířat:-)
breburda71 89004
22.7.2017 10:51:29
Pampelo, základ je fakt odblešit to zvíře, jinak ani nemá cenu uklízet.. Nejdřív bych jim dala ty obojky Foresto, po dvou dnech bych pak projela teda barák, ale ten obojek naruší rozmnožovací cyklus, další blechy se nevylíhnou, a ty stávající nebudou mít hostitele, protože kočky budou ošetřené, a postupně pochcípou.. Taky jsme byli zoufalí už, ale tohle jediný zabralo..K nám blechy dotáhla právě kočka, kterou jsme zachránili z ulice..Už je to 4 roky a od té doby jsme bez blech..Obojky vydrží cca 8 měsíců.
Pam-pela 97353
22.7.2017 10:35:43
....já ty rady dám "postiženému" :-), a´t si z toho něco vybere sám...
trochu mě "uklidňuje", že to tak občas někdo má...ale on to ten veterinář i říkal, že blechy má občas doma někdo, kdo nemá ani zvíře, prostě si je odněkud přinese a pak se doma rozmnoží.
Díky....a kdyby ještě někdo věděl, přečtu večer.
Pam-pela 97353
22.7.2017 10:32:40
On má na ty spáry asi slabý vysavač, ty blechy se drží nohama v té spáře ~:(...půjčím jim kdyžtak svůj s vodním filtrem.
No, asi uděláme rodinnou celodenní brigádu.
Pam-pela 97353
22.7.2017 10:24:31
Lízo, právě jsem psala, že čistí už asi 3. týden všechno! Ale v dřevěném domě se spárami všude se tam prostě ty mrchy někde drží.
Vánoční dekorace na Favi.cz - největší výběr
PJana 86863
22.7.2017 10:08:39
Podle mě s tímhle množstvím už pomůžou jedině deratizéři. Mají prostředky zaměřené na konkrétní problém a jsou schopní udělat najednou "frontální útok". Potom nakoupit Biokill a používat preventivně na vše kočičí a psí. Kolegyně taky čas od času bojuje s blechami a používá něco speciálního od deratizérů. (Její syn u nic dělá občas brigádu.)
Stáňa * 7932
22.7.2017 8:12:12
Bojujeme s tim porad, zrovna včera me jedna v byte stipla. Je to zoufalstvi uz asi 10 let.My kocku nemame, ale tchanovci v byte pod náma jednu polovenovni mají.
byly doby, kdy jsem měla denně 20, byly všude , i v posteli, stipancu a jím to bylo totálně egal, vždyť na ne přece nejsou..

Pak už jsem to nevydržela, museli vzít kocku k veterináři a ten ji dal nějakou injekci a prášky. Ten prášek je primárně na psí, jedná tableta se rozdělí na šest kousků, jeden na dva měsíce.budu se muset zeptat, kdy ji dostala naposledy.

Jinak běžný úklid, čIstě mytí a vydávání.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 4459  [Dalších 4389 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.