| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Crohnova nemoc

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 176  [Dalších 126 >>]
morbus-k50 135395
23.2.2013 5:05:22
Dobrý den,
prosíme pacienty s Crohnovou chorobou o vyplnění následujícího dotazníku - http://morbus-crohn-predbezny-dotan.vyplnto.cz/

Dotazník je anonymní a výsledky vám na požádání přepošleme.
Kopřiva Dvoudomá 34182
23.9.2012 15:45:22
Mému muži vyléčil terapeut TCM urputný atopický ekzém po celém těle.
Mamince hyperfunkci štítné žlázy.
Pam-pela 97353
22.9.2012 22:35:55
A jaký sirup to je? :-)
lela, rosa, niki 88737
22.9.2012 21:01:56
Nedam dopustit na cinsky sirup proti kasli - nam nedkutecne zbira. Od te doby jsem uplne v klidu ~;)
Dee Dee+2 kluci 91465
22.9.2012 20:26:45
Sice to nesouvisí s Crohnovou chorobou, ale syn měl hodně zničenou oblast mozku,kde je zraková kůra a má atrofované oba oční nervy.Po porodu byl slepý. Po jedné kúře (10 sezení) akupunktury se rozkoukal, pokroky byly vidět týden od týdne....~g~

Dnes se mu občas "rozjedou"oči,ale orientuje se zrakem úplnš normálně.
martasek 121310
22.9.2012 20:12:57
Dobrý den, používáte čínskou medicínu na toho našeho společného crohna? já jsem 3 měsíce po operaci a už všechno normálně jím a myslím že mi hodně k tomu pomohla čínská medicína trůn císařské milosti...jaký je váš názor na čínskou medicínu?~z~~z~
Žanča1112 132458
11.9.2012 22:04:35
Ahojky,mám taky Crohna,zjistili mi ho před dvěma lety.Za tu dobu jsem prošla třemi operacemi.Měla jsem i rok vývod,nyní již ho nemám,takže paráda.S vývodem to bylo těžké,vyvedli mi střevo ven,přišili ke kůži a měla jsem přilepený pytlík na břiše,který se každý den měnil,dá se s tím žít,ale život s ním nic moc.Vaše Maminka by měla držet bezezbytkovou dietu,najdete ji i na internetu.Nic nadýmavého,skoro žádná zelenina,ovoce jen zavařené bez šlupek,jídlo dělané bez tuku.Nesmí zvedat těžké věci,často pít a pravidelně jíst.Doufám,že jsem aspoň trošku pomohla.Pa Žanča
Simeona+3 110315
1.9.2012 21:19:47
Rišulko, Crohna mi doagnostikovali před 7 lety. Po operaci by měla maminka držet bezezbytkovou dietu, jídelníček ti sem už holky psaly. Jen doplním že dost lidí špatně snáší mlíko a neměla by se jíst syrová zelenina, slupky, ořechy. Ale to vše jen ze začátku, postupně zkoušet další a další potraviny.

Já jsem teď naštěstí v klidové fázi, pod medikací, můžu jíst všechno a nedělá mi to problémy. Přeju ať se maminka brzy zotaví a je jí líp ! Tahle nemoc umí být zákeřná, je to chronická nemoc a bohužel se nedá vyléčit operací, vrací se. Ale pokud člověk najde medikaci která pro něj funguje a dodržuje kontroly atd., dá se to...
M a 1 (IP adresa: 94.229.94.10)
  • 
31.8.2012 10:14:18
Nebo třeba super jídlo bylo sladké - takže palačinky bez tuku s domácí marmeládou, nebo rýžový nákyp s trochou zavařeného ovoce, nic mi z toho nebylo a navíc to mělo chuť! Protože jak vynechá glutamáty a koření a ochucovadla (masox, sojovka, chili)tak jí všechno jídlo bude připadat hnusné dalších pár let. Takže zůstane sladká a kyselá chuť. Mě třeba ocet anebo horčice nevadil, ale na začátku jsem je taky nejedla.
M a 1 (IP adresa: 94.229.94.10)
  • 
31.8.2012 9:14:50
Jinak vařenou mrkev ani žádnou zeleninu ani ovoce fakt ted radši ne. To je přísná dieta pro "normální lidi", ta mrkev by jí způsobila bolesti břicha a podráždění.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 176  [Dalších 126 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.