Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Eileenn | 63432 |
16.5.2011 21:37:01
Petr Ševčík
|
Dana+2 | 81437 |
16.5.2011 21:35:45
Nevíte, kdo dneska vypadl? Díky!
|
Markéta s párkem | (IP adresa: 193.179.155.69) |
• |
18.4.2011 10:25:10
JO, taky jsem jí zbožňovala před 20 lety. Jak byl někde jukebox, už to jelo"Léto, lééto mýýýý..." Vydrželo mi to asi 2 roky. Teď je mi šumák. Člověk v její situaci si musí vybrat - buď chce vystupovat a pak musí mít hroší kůži a umět leccos překousnout, jak fyzicky tak psychicky, nebo musí začít dělat něco jinýho. Ale to musí za prvé něco umět a za druhý bejt schopnej opustit představu, že je populární a že ho lidi chtěj.
Neumím si představit, kdo je ochotnej zaplatit za její vystoupení. Přijde mi, že žije z vystoupení, který nejsou čistě její. |
anna+++++ | 94122 |
18.4.2011 10:20:46
Např. Richard Miller také není duševně zdravej a také vystupuje-zpívá - dělá to co zvládne. Jen už nezvládne rozhovory tak, aby nepůsobil jak nemocnej. Tak s tím moderátoři počítají a neptají se ho hloupě jako Mareš Ivety...
|
*Owls* | 35567 |
18.4.2011 9:31:12
Já jsem to viděla. Při tom rozhovoru jsem musela po chvíli vypnout zvuk, protože to fakt bylo trapný. Ale normální člověk by se snad dokázal ubránit třeba stylem... ".. jestliže jsem ti přímo neodpověděla, asi ti odpovědět nechci, nech to být..." nebo třeba "... nevím, jak odpovědět, tak už to raději nech být..."... Jenomže ona byla vážně úplně mimo.
Pozastavujete se nad Marešem, ale kdo to sledoval i dál, tak slyšel s jakou vervou se do Bartošové navážela celá porota, což mi přišlo ještě trapnější, protože to bylo v průběhu večera, ona už tam nebyla a nemohla se bránit (kdyby toho byla schopná). To mi tedy přišlo trapnější než celej Mareš Jen slaboch kope do slabšího, ale na druhou stranu, jestli není duševně zdráva, nemá tam co dělat. |
Godot | (IP adresa: 94.113.174.151) |
• |
18.4.2011 8:33:15
I zpívat na plyback se dá normálně - ale při zpívání é v pohodové poloze mít obličej zpívající ú s křečovitě emocionálním výrazem je opravdu za hranou a když je to opačně, a to taky bylo, je to ještě víc ... nehledě na to, že je to pořad - píši pořad, nejen soutěž - o zpěvu, zpívání na živo.
Obdivovatelům Ivety doporučuji CD Když ticho zpívá |
Ocicko | 32104 |
18.4.2011 8:25:49
nevidela jsem to, ale ivetu nemam rada - videla jsem ji v jinem rozhovoru a byla krute mimo....
|
Lei | 37503 |
18.4.2011 8:14:44
Nerozumím jednomu - PROČ Iveta Bartošová? Nemáme jiné, v současné době tvořící a publiku i soutěžícím duchem či stylem bližší zpěváky a zpěvačky, případně ty, kteří na vrcholu slávy již byli, ale neprovází je tyhle trapné nepodařené comebacky? Pak se nelze divit, že v rádicích hrají stále to samé, jako kdyby řada kapel vůbec neexistovala atd. atd. Prostě stále to zřejmě bude v područí produkčních, kteří mají nasmlouvané to, co se hodí jim. Hala převážně teenagerů tleská Bartošové, chvíli na to tleská Palo Haberovi, když zavtipkuje, že soutěžící narozdíl od někoho zpíval naživo...masy se baví...
|
Ivuljenka | 98698 |
18.4.2011 8:13:54
protože nic jiného neumí, něčím se uživit musí. Je mi ji líto. Těžko soudit.
|
Janet+sluníčko:-) | 75570 |
18.4.2011 8:01:49
Taky mi to přišlo nevkusné, jak Bartošovou ztrapňoval.... a to ji taky nemusím. Ale z něho to bylo přímo do očí bijící, jak ji chce ztrapňovat.
To samé s Kolečkářovou..... takhle vytahovat v přímém přenosu jejich soukromí zrovna on... který to svoje soukromí .... by měl radši mlčet |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.