Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Petrajda | 56186 |
23.3.2013 22:14:14
Já jsem teda za tu novou Lucku fakt vděčná - tomu, že by někdo mohl být zamilován do takovýho věčně naštvanýho ksichtu bez emocí, jako byla ta bývalá Lucka, mi prostě připadalo neuvěřitelný. A navíc, ona tady ta nová Lucka už je "po dítěti", kdežto Klaudie pořád single, bez problémů, ambiciozní, dravá - v mém okolí se tenhle rozdíl třeba na spolužačkách fakt projevil.
Ale je fakt, že obecně jsou herecký výkony dost nevyrovnaný - nejvíc to vynikne, když jsou vedle sebe takový dva typy jako Eva, co neví, jak se tvářit, nebo bývalá studená Lucka, a proti tomu přirozená Veronika (A.Stanková), která se mi líbí moc - té prostě tu roli věřím. Stejně jako byla dobrá babi Běta, docela i babi Jana, Miládka |
Petrajda | 56186 |
23.3.2013 21:58:32
Ale ty začátky a vůbec tyhle roky byly rakový optimistický, ty krachy většinou přišly až o pár let později (někde ale ne), tak myslím, že i oni se v tom seriálu na ně teprv chystají. Na to zdražení potravin sice tehdy všichni nadávali, ale neznám nikoho, kdo by kvůli tomu hladověl.
Obecně i tehdy, i teď bylo nejtěžší sehnat byt - a to jsou všichni v pohodě - to mi moc reálný nepřijde. Naopak v tomhle ohledu mi nepřipadá vyjímečný, že si ten kluk pral věci v pračce u rodičů. |
štěpánkaa | 100291 |
23.3.2013 21:51:17
PS - sem se tak rozjela, protože včera jsme byli v divadle a teď na to teprve koukáme
|
štěpánkaa | 100291 |
23.3.2013 21:50:37
Dee,
stejně jako tebe i mě zaujalo, jak tam vypadají 50tnice pořád stejně mladě. přišlo mi, že jediná, která opravdu krásně a postupně stárla byla babi běta. a že teď na to tvůrci prostě už dlabou. 70ti letá freimannová a její Josef nebo štěpnička to jsou též přírodní úkazy . jinak já vidím, že i v reálu jsou lidi, kteří stále dobře vypadají - ale ta kůže (obličej, dekolt) fakt už ani u nich není co bývala |
štěpánkaa | 100291 |
23.3.2013 21:43:20
vojtek je o 3 roky starší než hádek. což by tak nevadilo, kdyby maskéři udělali pořádně svoji práci
marvan a pešek byli vrstevníci, přesto jeden hrál ve filmech podle j.žáka profesora a druhý studenta |
štěpánkaa | 100291 |
23.3.2013 21:41:28
malé děti často říkají "teto" všem dospělým v okolí, kromě rodičů a prarodičů
|
Dee Dee+2 kluci | 91465 |
23.3.2013 20:33:52
Lído, ok, kapituluju, je nromální, že ženy vypadají ve 20 stejně jako v 45 ti, nemyslím teď na ftoce, retuš dokáže divy, myslím v reálu a pohyblivých obrázcáích a ty jsi zcela určitě svoje chodící fotka z maturitního tabla. Je normální, že Kerestešová a Vagnerová hrají skoro padesártnice a nic není divného...
|
štěpánkaa | 100291 |
23.3.2013 20:31:29
vždyť by babi bětě bylo už tak 100 let
|
štěpánkaa | 100291 |
23.3.2013 20:30:45
myslím si, že doba předrevoluční ti přijde objektivnější, protože se na ni tak moc nepamatuješ (jako já) a nebo jsi ji ani neprožila
jinak v r. 1997 opravdu nebyl až takový problém práci snadno sehnea t amnohým se povedlo z ničeho rozjet podnikání. tomu bych věřila, pár takových znám. já byla tou dobou na mateřské jinak před prvním dílem byla scéna ze svatby, kde hráli Hádek a současná Lucie nevěstu a ženicha, takže bylo jasné, že dříve nebo později se ti herci musejí v seriálu objevit. Bylo i řečeno, že teta Zuzka přijela z Ameriky, ale myslím, že nebylo řečeno, jak dlouho tam žila a zda tam byli s Tondou pracovně nebo emigrovaní, nebo jak a proč |
takyjedna | (IP adresa: 178.17.4.40) |
• |
23.3.2013 19:27:12
skončila jsem koukání na Vyprávěj smrtí babi Běty... kdyby ji nechali žít, mohla jsem i já chvíli vydržet...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.