Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Milada. | 779 |
23.3.2013 13:00:15
Aha, ono jde o ten konkretni notas. To jsem bohuzel nevidela.
|
Dee Dee+2 kluci | 91465 |
23.3.2013 12:58:10
Jen reaguju na to, že notebook, co tam měl ten Hádek stál 60 litrů....nikde jsem nepsala, že poče byly luxus.Přesně takovpu složeninu klasického PC jsme doma měli taky v době, kdy mamka neměla na pořádný džíny.
|
kreditka | 85904 |
23.3.2013 12:58:08
Mě právě jde o ten noťas na kterým tam Hádek makal
|
kreditka | 85904 |
23.3.2013 12:52:00
No ona měla tahle vyměněná Lucie hrát dospělou Lucii od začátku jenže jim otěhotněla a tak byla přeobsazena na určitou dobu. Je to vidět myslím ve 3. řadě, kdy je naznačena smrt babi Běty tam je Hádek se současnou Lucií, kdežto když děj dospěje do doby kdy babi Běta umře tam je Holíček s Křenkovou, scéna se musela přetáčet znovu právě kvůli těhotenství současné Lucie.... Je to škoda že je změnili, ještě nedávno kdyžs e LUcie bavila s kamarádkou Klaudií byly to dvě mladý kočky, teď tam vidím kočku Klaudii a usedlou tetku Lucii..
|
Milada. | 779 |
23.3.2013 12:49:51
DeeDee,
jak jsem psala, vcerejsi dil a notas jsem nevidela. Ale sakra prace, s beznym PC jsem v praci delala od roku 90. Doma jsme si PC poskladali normalne tak, ze jsme meli bednu (tusim od MWT) s polystyrenem, do polystyrenu zapichali desky, k tomu monitor a klavesnici, krabici plechovou origos jsme nepotrebovali. Takhle od roku 92. Nevim, proc bych musela mit pocitac za 50 litru ci dokonce notas za 60. V roce 97 bylo me dite batole a zrovna, kdyz byly povodne na Morave, tak jsme se vratili z dovolene a me hyperaktivni dite spolklo muj snubni prsten. Byli jsme nekolikrat v nemocnici na RTG, nastesti vse OK. Kdyz povodne zacaly - uz nevim, kdo nam tehdy hlidal -jsme jeli prave smerem na Moravu na nejakou akci a to uz se prave reky vylejvaly z brehu a akce (koncert vazne hudby) musela byt prelozena kvuli neustalemu desti z krasneho prostredi do jakesi haly, kde normalne behaji kone:) Dal si z toho leta normalne pamatuju, jak kecam na MD s lidma na infimě a batole mi v pulce debaty vypina pocitac (tehdy uz zadna bedna od MWT), ale normalne kysna. Ne, nemam pocit, ze by tehdy byly pocitace luxusem za 60 tacu. |
Dee Dee+2 kluci | 91465 |
23.3.2013 12:49:16
kreditko, taky to "maskování" herců , respektive nemaskování nechápu. jak může hrát Kerestešová 45tku s takovým lookem, to fakt nechápu.
Nejde jen o asbenci postaršování tváře,ale i vlasů-mohli udělat řidší paruky s jinými odstíny a i oblečení. Podle mě nemá žena po dítěti stejnou postavu o 20 let později. Nemusí být nutně rozkydlá mamina,ale postavu to mění a to se dá docílit oblečením. Jinak mám ten seriál ráda,ale tohle je amatérismus. |
Epepe | 89236 |
23.3.2013 12:47:13
No, spíš tam chtěli dosadit známé herce - Matěj Hádek je "hvězda" a nějakýho Braňo Nevimjak jsem třeba já osobně před Vyprávěj neznala.
Nicméně jsem si ho oblíbila, stejně jako tu Lucku. |
kreditka | 85904 |
23.3.2013 12:46:28
Tak my ve škole měli počítačovou učebnu v roce 97, ale zdaleka ne všichni žáci měli možnost na počítači pracovat. V učebně bylo 7 počítačů - 6 pro žáky a tak se z ročníku vybrala jedna elitní třída která se směla učit na počítači a ostatní třídy musely mít povinně vaření, dílny a pozemky Jenže ono to učení nakonec nevytrhlo ani ty žáky, kteří měli možnost se vzdělávat na počítači protože v době kdy začínaly Windows 95, 98 tak u nás na škole se žáci učily editor T602, C602 apod. což už v té době bylo opravdu potřebné
|
kreditka | 85904 |
23.3.2013 12:43:01
Zajímavé je že si se stárnutím postav maskéři bneporadí, vždyť je tolik seriálů kde lidi stárnou a většinou si s tím normálně poradily - třeba Cirkus Humberto...
|
Len | 108740 |
23.3.2013 12:42:17
My meli pocitac nekdy od pulky 90. let a tolik urcite nestal. Taky jsme meli ve skole plne vybavenou pocitacovou ucebnu s dvaceti pocitaci uz v roce 1994.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.