| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Umělé oplodnění

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 5606  [Dalších 5556 >>]
domenica 50201
22.2.2018 9:11:39
Rozhodně nehazej flintu do žita. Nevím, odkud jste, ale zkus kontaktovat CENAP, Mudr. Lázničková. Mají vysokou úspěšnost pomoci neplodnym párům, které chtějí dite přirozenou cestou.
jenny1024 + 2015 + 2017 114714
22.2.2018 9:06:12
u nas to bylo podobné, rok jsme čekali, pak jsme začali chodit co CARu na různá vyšetření, protože nebylo jasné, v čem je problém u mě. Na jedné návštěvě jsem se ptala doktorky, jestli je vůbec možné, aby se to povedlo samo. Řekla, ze nic není nemožné, ale ze s mými výsledky je to hodně nepravděpodobné. Na příští kontrolu jsem dorazila těhotná. Samo.

Tohle wtehotenstvi tedy nevyšlo, ale za půl roku jsempak otěhotněla znovu, zrovna kdyz se to vubec nehodilo, meli jsme hroznou krizi.
Majoranka 80827
22.2.2018 9:00:08
Myslím, že je váš problém řešitelný přírodní cestou.
Prostuduj si následující odkazy:
např.:https://www.celostnimedicina.cz/bylinky-podporujici-plodnost.htm
https://www.celostnimedicina.cz/muzska-neplodnost.htm
https://www.celostnimedicina.cz/jak-bojovat-s-muzskou-neplodnosti.htm
https://www.celostnimedicina.cz/maca-podivuhodna-potravina-proti-podvyzive-neplodnosti-a-mnoha-dalsich-problemech.htm
Plus mnoho dalších článků. Přeji hodně štěstí.
Silvie03 80313
22.2.2018 8:57:54
Moje kamarádka podstoupila IVF několikrát. Stálo je to hromadu peněz a výsledek žádný. Obrečeli to, smířili se s faktem, že vlastní dítě mít nebudou a zažádali o adopci. Když měli hlavu plnou vyřizování formalit a básnili o dětech z děcáku, otěhotněla a donosila zdravé dítě. Pak ještě jedno.
Moc jsem ti nepomohla, jen jsem ti chtěla říct, že naděje opravdu umírá poslední. Hodně štěstí ~;((
Pheob 34975
22.2.2018 8:44:13
S manželem se snažíme rok o miminko, ale nedaří se nám. Já mám syndrom polycystických ovarií a nejspíše vůbec neovuluji, manžel má horší spermiogram. Poslední 3 měsíce myslím na náš problém skoro každý den, sex mě ani netěší, pokaždé mne napadne, co kdyby to teď vyško. Již jsme absolvovali první vyšetření v CARu. Ubíjí mě, jak se na každé vyšetření čeká, i to, že s tím nemůžeme nic udělat, že šance na přirozené početí je malá. Mám v plánu vyzkoušet hormonální jogu, ale kurz bude až v květnu...snažím se cvičit, správně jíst, ale kromě úbytku hmotnosti efekt není..
Nemůžu se vnitřně srovnat s tím, že bychom měli jít na IVF, přitom děti oba moc chceme. Uvědomuji si také, že nejspíš nemá cenu moc vyčkávat, je mi 30.. A když už si připustím, že bychom tento proces absolvovali, tak se mi vybaví všechny neúspěchy kamarádek ~:( Bojím se, že se budeme snažit mnoho let a stejně to nevyjde :-(
Určitě se tu najde někdo, kdo byl v podobné situaci. Jak jste se s tím vším srovnali?
Kvakina + Pavlík 102867
15.12.2017 6:11:24
Ahoj prosím sháním Bravelle,Gonal kdyby někdo měl pište kolapav@seznam.cz děkuji
makuša 154862
2.10.2017 15:23:54
Spineni je trosku vetsi tak jsem si volala na kliniku a tak mi zvysili davku ultrogestenu 4-2-4 odpoledne polikat
Danulu 23974
2.10.2017 13:33:46
U nas v rodine se podarilo na po ctvrte, a dvema kamaradkam na poprve. Drzim palce
:-) zaregistrovaná 133043
2.10.2017 13:02:29
po IVF může být i v děloze hematom, který špiní. Někteří lékaři na to doporučují klidový režim. Teď opravdu jen vydržet do testu, pak do srdeční akce, pak do maturity .. Teď už si z toho dělám legraci, ale ty nervy jsou děsný. IVF není 100% garance těhotenství, tak ať to dopadne co nejlépe přeji.
-Commer- 147259
2.10.2017 12:38:31
břicho může bolet jak při těhotenství, tak při MS, z toho nic neodvozuj, důležitý je test
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 5606  [Dalších 5556 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.