| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Farma

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 248  [Dalších 218 >>]
M_ 124075
25.8.2012 7:13:48
Vidíš, a mě mirek připadal celkem bezduchej, možná o krapet chytřejší než David.
LoraX a klučičí banda 24327
25.8.2012 0:07:10
Galio Libušku osobně nemusím již od epizody 2 alias "Jana se vymlouvá na břicho, ale nic jí není". Slůvko omluvy posléze by jí zřejmě spálilo jazyk (platí ovšem pro většinu)~d~. V té druhé půlce už byla snesitelná, ale ty intriky v první...~e~ Mohli se k ní chovat lépe, to nepochybně...ale ona to v nejmenším (svou herní strategií a la věším bulíky na nos na potkání) neusnadnila.
25.8.2012 0:03:27
~R^ Mirek mi přišel taky tak nějak jediný normální.
Kdo vyhraje je mi jedno, favority jsem neměla. Teď (poslední 2-3 epizody) mě lehce irituje Michal. Tváří se, jak je nad věcí, že ostatní by to dění a práci neměli sabotovat atd...no samozřejmě, když on je jistý finalista, takže jemu o to jde. Ovšem když si připomenu jeho přístup (při opití)...mám pocit, že pokud by on vypadnul, byl by to jeden z největších sabotérů. Ale jinak je chápu - vypadli, o nic nehrají, část je doma teprve krátce a ti teprve museli cítit jistou prudu té situace, být tam zase, nemoci být doma, nemoci si zařizovat x věcí, co se třeba nakumulovalo. Ale nejspíš o tom věděli, že to přijde. Ale i tak chápu, že neskákají nadšením ~d~.
Galia 130288
24.8.2012 23:43:34
To jo, Milanovi by výhra slušela. Miroslav a Jiří kolem sebe po vypadnutí z duelu začali kopat jako malá děcka.~q~
lipoo 47870
24.8.2012 23:40:56
Tak jedinej mirek mi pripadal normalni;-),a jeste s nim byla sranda.skoda.ze nevyhral..ale mohl vyhrat milan,byla jsem zvedava,jestli by ty kc rozdelil
Galia 130288
24.8.2012 23:34:27
Komu jste během soutěže fandili a kdo vám lezl na nervy?

Já fandila Milanovi, Libušce a Michale.
Irituje mě tupý David, všeznalý Miroslav, mrkačka Šáryna a primitivní kanálnice Sára.
ali 1 110089
24.8.2012 18:23:26
Loro, ale Milan se omluvil několikrát a to na jaké pozici pracuje David s tím nemá vůbec nic společného. David ve mě vyvolal dojem zakomplexovaného ubažáka, který si honí ego. Byl trapný i tím, jak se ho strašně dotklo, když Tereza řekla v žertu , že jsou zabedněnci.Farmáři se chovali ve včerejším duelu vyloženě nesportovně a srabácky.
Katka + 2 (IP adresa: 79.170.249.2)
  • 
24.8.2012 10:32:55
I přesto, jaký Milan je, na farmě to byl největší dříč a já mu od začátku fandila... Jako jediný nebral farmu jako odpočinkovou dovolenou, na rozdíl od ostatních si nestěžoval, že je moc práce a prostě beze slova šel a makal... O tomhle by ta soutěž měla být, ne o sympatiích... Měl by vyhrát ten, co farmě nejvíc obětoval, který na ní nejvíc makal a to je dle mého názoru Milan... Ne že si zvolí vítěze dle sympatií..
23.8.2012 23:26:52
Milanovo chování je pro mě neomluvitelné. Cholerik je můj otec a tyhle výlevy ...grrr...netoleruji nikdy nikomu (asi že stačilo v tom žít). Nebo je přejdu, pokud dotyčný řekne "promiň ujely mi nervy, neměl jsem se nechat unést".
23.8.2012 23:23:16
Milan vs. David? Milan mi přijde občas jako "buran". Nemám takové lidi ráda. Pokud si myslí, že v rámci hry se chovat jako vlastní karikatura je zábava a není třeba říct "promiň, byla to hloupost, měl jsem si to odpustit", jeho věc.
David...dáno dle mého i jeho zaměstnáním, pracuje na poměrně slušné pozici a tohle opravdu bylo moc. Kdyby Milan řekl to "promiň, byla to ode mně hloupost", nejspíš by to přijal. Jenže přišlo jen "bylo to v rámci hry, pochop to - to se smí, naopak jsi mi povinen odpustit ty". Osobně bych to takhle podané taky nevzala. To, že je něco v rámci hry pro mě osobně neznamená, že lze překračovat normy chování. Ano, mohu si myslet své, ale urážet někoho, to je moc. Jinak jako ... vypadal v té roztržce Milan, tedy ten, který hystericky křičí, nikoli ten, který s klidem oponuje ~d~.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 248  [Dalších 218 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.