| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Farma

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 248  [Dalších 158 >>]
Pollyenka 97098
21.8.2012 10:06:24
Já tedy vím, že bych to nepřála Jirkovi, vadí mi, jak se naaváží do ostatních a jeho chování k Libušce je, podle mě, pěkně nevychovaný. Ať je Líba jakákoliv, tak je od něj o dvě generace starší, tak by se měl podle toho chovat.
zanysek73 (IP adresa: 88.81.68.78)
  • 
21.8.2012 9:50:26
omlouvám se že to je 2x, nešlo to odeslat...
  • 
21.8.2012 9:49:28
Tak Milanovi bych to nepřála, jednou vypadl a i když se vrátil..., připadá mi to nefér vůči ostatním kteří tam jsou od první chvíle. No Šárka ta si tak proplouvá, taková nijaká, nedostala se ani do duelu, mohla tam být aspoň jednou. V podstatě by mi to bylo jedno kdo z těch tří /nepočítám Milana/ to vyhraje, zda Jirka , Michal, Šárka? Jak píšeš, Michal se mi taky nelíbí od chvíle kdy se ožral, pije slušně?! No a Jirka, možná bych to přála jemu?! Hlavně NÉ Milanovi, tomu fakt nee. Já vím makal tam nejvíc..., ale za mě bych mu to nepřála. Kdyby to vyhrál byla bych zklamaná. A z těch zbyvajicích tří at to vyhraje kdokoli...
  • 
21.8.2012 9:48:57
Tak Milanovi bych to nepřála, jednou vypadl a i když se vrátil..., připadá mi to nefér vůči ostatním kteří tam jsou od první chvíle. No Šárka ta si tak proplouvá, taková nijaká, nedostala se ani do duelu, mohla tam být aspoň jednou. V podstatě by mi to bylo jedno kdo z těch tří /nepočítám Milana/ to vyhraje, zda Jirka , Michal, Šárka? Jak píšeš, Michal se mi taky nelíbí od chvíle kdy se ožral, pije slušně?! No a Jirka, možná bych to přála jemu?! Hlavně NÉ Milanovi, tomu fakt nee. Já vím makal tam nejvíc..., ale za ěm bych mu to nepřála. Kdyby to vyhrál byla bych zklamaná. A z těch zbyvajicích tři at to vyhraje kdokoli...
.ganesha. 83982
21.8.2012 9:48:15
Já taky docela brala Milana, než mě nas.. tím duelem. Přišel mi tam hrozně levej a byla jsem ráda, že vyhrál Michal.
Výhru je mi jedno, kdo vyhraje, přeju ji všem asi stejně, vadí mi totiž ty včný změny pravidel podle toho, jak se to tv hodí.
Kopretina černá 105399
21.8.2012 9:48:08
Naprosto souhlasím...
Brita (IP adresa: 81.92.148.21)
  • 
21.8.2012 9:47:19
Viděla jsem částečně pár dílů a přijde mi to jako jedna z nejpitomějších reality show. Se zemědělským životem na venkově to nemá nic společného, jsou to prostě jen kulisy, které tady ještě nebyly. Ale Milana si pamatuju, to jo.
gf fgfhf 99674
21.8.2012 9:37:46
Tak já Milanovi, nejvíc se nadřel, pořád něco dělal ikdyž si ostatní válely šunky a na druhou stranu já se nedivím, že byl na ně takovej, makat se jim nechtělo nikomu, dělali pouze to co dostali za úkol od hospodáře, ale ostatní věci na farmě jako by nebyli, viz. obyčejné zalévání kytek, všude bobky od zvířat apod. On jedinej ví o čem ten život na farmě je, nejdřív práce potom zábava. To si bohužel nikdo z nich tam doteď neuvědomil. Šárka je fajn, ale je moc hodná, málo se projevuje, není průbojná, jde s davem. Jirka je jeden velký puberťák, za práci vzít u mí to jo. Michal to je na stejné bázi jako Jirka, s tím rozdílem, že je asi starší, a už by se měl trošku umět chovat.
M_ 124075
21.8.2012 9:31:29
Mám to asi stejně. Milanovi jsem fandil od začátku, tak jsem rád že se vrátil.
Kopretina černá 105399
21.8.2012 9:28:15
Tak a je to jasný, na Farmu se vrátil Milan. Farma se blíží ke svému závěru, otázka je jasná: komu byste přáli výhru a proč?

Já možná překvapím, ale já Milanovi. Na Farmě hodně makal a i přes jeho cholerickou povahu (alespoň byl pořad zajímavý :-D) si myslím, že to nebude zlý člověk. Šárka mi přijde taková "nemastná neslaná", na Jirkovi mi vadí ty jeho přiblbý vtípky, no a Michal (který to bohužel pravděpodobně vyhraje)? Nevadil mi do té doby, než se na Farmě několikrát ožral jako prase. To nemusím...

Díky za názory, berte to jako takovou anketku.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 248  [Dalších 158 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.