Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Kat | 121378 |
30.8.2017 21:37:32
Lassie, tak přesně tohle říkala dcera ve.třídě. Že neumí tvořit rychle. Jenže učitelka potřebovala nasekat známky v určitém počtu (já to chápu, že je to daný). Ale zase dceři vadilo přesně to samý - že má něco dělat pořádně a je na tom bita. A jinak papírnictví miluju! Já mám úchylku na sešity, bloky, zápisníčky atd. Naprosto to nepoužívám, ale je to TAK HEZKÝ!
|
Buchli | 121873 |
![]() |
30.8.2017 21:27:54
Slonisko, přesně, hlavně ty výtvarné pomůcky, uf.
|
Lassiesevrací | 134328 |
![]() |
30.8.2017 21:26:51
Slonisko, vítej v klubu
![]() Tak nejsem sama! Papírnictví miluju, vždycky jsem chodila ráda okukovat pěkná pera a notýsky... Teď dělám s dcerou scrapbook - a mám ráda hezké písmo. Ale synův kufřík na výtvarku, to je naprostá marnost. Kdyby v té škole alespoň něco pořádného dělali, ale zrovna ty "výchovy" to je o ničem. Zlaté ZUŠky. Výtvarka ve škole, to je čtvrt hodiny příprava věcí, pak 20 minut něco patlaj, deset minut učitel řve, ať už konečně dokončujou...a pak deset minut uklízej. Syn mi pak říká "mami, říkáš mi, že mám věci dělat pořádně, nebo vůbec - jak mám udělat výkres za tak krátkou dobu (!!??) |
Slonisko | 65085 |
![]() |
30.8.2017 20:46:59
Já nakupování věcí do školy upřímně nenávidím. Hlavně takové ty věci jako:
- už páté kružítko během školního roku, protože to předešlé se nějakým záhadným způsobem SAMO rozložilo v penálu na prvočinitele a ti se poztráceli - všechny ty "nezbytné" výtvarné potřeby, které se na konci školního roku jednou použité, ztvrdlé, vysypané, polámané popřípadě spatlanné dohromady můžou tak akoraůt vyhodit. - všechny ty sešity, které popsané nesrozumitelnými hieroglyfy končí svůj bídný život na dně aktovky, ve společnosti nedojedených svačin, úlomků pravítek a jedné! rukavice. Už jsem navrhovala, že podřídím místo všech těch sešitů jeden trhací blok ze kterého syn po skončení přislušné hodiny popsaný list rovnou vytrhne, zmačká a vyhodí;-). Papírnictví mám jinak moc ráda a věci na doma tam nakupuju docela ochotně, jen ta škola mi přijde tak trochu jako černá díra. ![]() |
Koulička M | 128389 |
![]() |
30.8.2017 20:27:29
V pondělí to bude bohatě stačit
Snad už budeme mít všechno Děkuju moc Napiš mi prosím na kocici.komando@seznam.cz |
Senedra | 14756 |
![]() |
30.8.2017 20:26:31
Tino, jsem o něco málo mladší a pojem "lenoch" znám od malička.
|
maargitt & dráčátka | 67638 |
![]() |
30.8.2017 19:38:47
úplně jako ty to nemám, ujíždím jen na aktovkách, batohách a penálech a většinou se mi daří to udržet pod kontrolou, což znamená, že vybírám jen očima a strávím tím nehorázně moc času. Ale letos jsem se neudržela a koupila budoucí třeťačce hned dva batohy a její ségře, která půjde do školy až za rok, pro změnu aktovku
![]() ![]() |
Šuplík | 137953 |
![]() |
30.8.2017 19:12:05
To jen dokazuje, ze polovina prazaku jsou moravaci
![]() |
dryjáda | 118607 |
![]() |
30.8.2017 19:10:02
Stačilo by ti když ti ho pošlu v pondělí? A co ještě potřebuješ když už to budu balit?
|
Ropucha + 2 ropušata | 120300 |
![]() |
30.8.2017 17:53:03
Lenoch je běžný název, znám odjakživa.
Tvrdší papír na výkresy je česky čtvrtka, "výkres" bude nějaká východní specialita. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.