Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
14.11.2017 10:11:19
Prosím o radu - synátor si moc přeje k Vánocům sněžnice. Vlovi se je půjčil na Šumavu a byl unešen. Beru to jako vhodný dárek od Ježíška, ale tápu .. nepotřebuje nic extra na extrémní stoupání, moc neváží. Má tady někdo zkušenost pro porovnání plastové versur s hliníkovým rámem? Měli jsme půjčené hliníky, ale mě se naskytla možnost koupit plastové a teď nevím, které..
Děkuji za odpověď |
Tina+Jiřík2008 | 81121 |
1.10.2017 1:11:06
Tak jsme dneska byli okouknout batohy na té Florenci...no, na to, že jsme tam byli v obchodě jediní, tak přístup nic moc, v podstatě jsem měla pocit, že toho vím víc, než paní...když jsem koukala, kde je v batohu uložená pláštěnka, tak paní ani netušila, jestli k tomu batohu opravdu má být, šla se kouknout do PC...potom zjistila, že jo, ale že u jednoho z těch vystavených jim tam chybí.... No, ale aspoň jsme vyzkoušeli jak Boll Ranger, tak ten Deuter Fox a Boll mu tedy seděl o dost líp, ani na něm nevypadal tak veliký, přitom obsahově by měl být větší, než Deuter...takže asi půjdeme do toho Rangeru, aspoň si tam syn i okouknul naživo barvy a měl jasno
|
Tina+Jiřík2008 | 81121 |
21.9.2017 22:29:29
Dryjádo, díky moc, kouknu i na ten Deuter, já hlavně hledám něco, co bude hodně lehké a sedne mu to na výšku, má teď 135 cm, ale jen 24 kg, tak, aby to bylo co nejlehčí...jinak na vícedenní výpravy moc nejezdí, vlastně jen na předtáborovou, jinak jezdí na jednodenní....spacák budeme řešit až na jaře, do té doby ho potřebovat nebude, ale teď bude potřebovat něco na ty 4 dny podzimních prázdnin...a do toho našeho 20 litrového Falconu to asi sotva narvu...
|
dryjáda | 118607 |
21.9.2017 20:33:50
Batoh Bol máme 40-50 litrů. Na vícedenní výpravu se spacákem a karimatkou zabalenými uvnitř baťohu je to minimální velikost. Nám se to tam vejde, protože máme péřák a mininafukovačku. O menším vůbec nemá cenu uvažovat. Můžeš mít i menší batoh ale musel by mít karimatku zvenčí a to prostě není dobré kvůli stabilitě, navhlhnutí a tak.
Bol se mi moc líbí,syn už s ním něco nachodil (řešila jsem tu v květnu), ale na Deuter prostě nemá. Koupila jsem ho v obchodě Junák na Letné, dají ti tam slevu podle skautského střediska, cena byla příznivá i proti ostatním e-shopům. Můžu ho doporučit, ale příště bych raději opět sáhla po Deuteru (ten má dcera), protože skutečně lépe sedí na zádech. Někdo mi to v diskusi psal a měl pravdu. |
Epepe | 89236 |
21.9.2017 14:06:22
Outdoorbaby v Dejvicích.
|
Gita05 | 51635 |
21.9.2017 13:20:58
Batohy Boll mají na Florenci v prodejně www.promaledobrodruhy.cz. Koukni na web, najdeš tam přesnou adresu, můžeš předběžně okouknout nabídku. Jsou tam moc milí a ochotní, kupovali jsme tam v srpnu školní batoh Boll pro prvňačku.
|
Tina+Jiřík2008 | 81121 |
21.9.2017 9:36:52
Ahoj všem, tak synovi se zatím ve skautu líbí, pojede s nimi i na podzimní prázdniny, tak pomalu řeším batoh...máme největší Boll Falcon, ten má ale jen 20l, tak nevím, jestli bych mu to tam narvala, spacák mít nebudou, jídlo taky ne, takže na ty 4 dny by se to tam asi vešlo, ale přišlo mi, že není zrovna moc nepromokavý a pláštěnka k němu není...chtěla bych okouknout ještě Boll Scout a Boll Ranger naživo a vyzkoušet apod... Máte někdo tip, kde v Praze mají všechny modely na prodejně? Díky moc
|
caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
13.9.2017 20:20:01
Tak to je akorát na jeden den. Na vícedenní mají loap 50 /40l. Na jednodenní v pohodě. Coby menší s ním jezdili i na víkend, protože spacáky a karimatku jim naváželo auto.
|
Girili | 117849 |
13.9.2017 16:39:35
Diky. Na stranky vyrobce jsem zatim nesla, planovala jsem taky spis zajit do Hudy okouknout je ve skutecnosti.
|
Mája+kluci 07, 11 | 95717 |
13.9.2017 13:13:35
Girilli, k tomu Climberu píšou na Deuter: For the Climber, the minimum hip size is 50 cm (= min. obvod boků, to asi moje dítě nemá ani náhodou, ale změřím ho), navíc píšou i "the Climber backpack is designed for a back lenght of 36cm +/- 2 cm, which probably is around a 150cm body size. It really depends on the body proportions of your kid, therefore it""s tough to give size recommendations" - nevím přesně, co myslí délkou zad, ale obecně to vypadá na bágl pro větší děti.
Ten Jack Wolfskin Kids Alpine Trail 20 vypadá zatím nejlíp, taky už jsem ho našla a je jediný, kde píšou věk od 6 let Asi zkusíme zjistit, kde u nás ho mají "naživo" a půjdeme vyzkoušet |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.