Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Monika | 123907 |
6.6.2017 23:22:25
Teda přiznám se, že bych měla strašnou paniku tohle naplánovat, aby toho bylo dost a děti (poměrně malé) nemusely hladovět. A rozhodně bych teda sama nestála o to, jíst týden všechny ty "dobroty", které tu všichni (racionálně) navrhují. Jsem rozmazlenec a hrozně by mi chybělo ovoce, zelenina, jogurty, čerstvé maso, asi i pečivo ... Uznávám, že při týdnu absence "zdravé stravy" se asi nic nestane (a vitamíny se samozřejmě dají vzít "chemické"), ale mně by to vadilo a asi bych si tu divokou přírodu za tuhle cenu raději odpustila (no, já osobně navíc nemusím ani spát ve stanu, ale to bych možná kvůli fakt pěknému místu kousla). Ale držím palce, ať si to rodina užije ...
|
Šuplík | 137953 |
6.6.2017 22:46:21
osvědčily se nám i těstoviny - za mladých let jsme je jedli (špagety a kolínka nastřídačku, jiný tenkrát nebyly) s kečupem nebo se skořicovým cukrem, s mákem, s medem, atd....
|
Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
6.6.2017 22:21:23
Taky kupuju ty instantní nudle, neboť z čínských polívek jsem stejně ty přísadové pytlíčky vyhodila a udělala si to po svém. Ty nudle mám ale ráda.
|
Violetina | 107733 |
6.6.2017 22:14:40
My třeba místo čínských polévek vozíme samostatně kupované nudle (v sáčku je pět těch "balíčků"), k tomu se dá dosypat cokoliv, sušená zelenina, nějaký kvalitní bujón, trocha salámu, sýra nebo nasladko.
Do ovesných vloček na snídani (lepší jsou ty jemně mleté, ty se ani nemusí dlouho máčet a vařit) si některé děti vozily pikao nebo jesenku. No a ty různé prima cucina, dobré hostince, amore mio či jak se ty věco jmenujou - z jednoho pytlíku jsou v pohodě dvě slušné dětské porce a pro párkrát se to zvládne, vaří se do sdeseti minut. Z "chlebů" ještě připomenu pita chleba a moje oblíbené žitné kulaté knekbroty z ikea. |
-Commer- | 147259 |
6.6.2017 20:57:05
sušený maso je bomba, to občas nevydržím i jako vegetarián, ale pozor na přejedení, kamarádku málem odvezli do nemocnice, snědla ho moc, nabobtnalo ji v žaludku...
|
-Commer- | 147259 |
6.6.2017 20:55:13
energetické tyčinky spíš typu müsli než tedy nějaké s carnitinem
|
Slonisko | 65085 |
6.6.2017 20:54:58
To burákový máslo mě zaujalo, příště ho vezmu. Nevím jak v Kanadě, ale v USA by se mělo dát koupit mrazem sušený maso (ale vím to jen z webu).
|
Lou+3 | 30918 |
6.6.2017 20:45:17
Ano, kuskus, sice ho manzel nesnasi, ale deti maji rady. Tak holt bude manzel jednou hladovat.
|
Lou+3 | 30918 |
6.6.2017 20:44:31
Na zadech vsechno neponesou, jenom par kilometru k lodi a pak zase z lodi ven. CHteji si sjet pred odjezdem z Kanady reku, jenom takovou lehkou, pohodovou, ale okolo neni moc civilizace na nakupovani.
No jo, tortilly, to je ono. Mnohem lepsi, nez chleba a da se krasne opect nad ohnem. Uplne bych na ne zapomnela. Burakove maslo v plastu je skvele - neroztece se, nezkazi se, doda energii, to je na hory zaklad V outdoorovych obchodech toho maji spoustu, ale ceny jsou silene, pro 5 lidi. |
Tarsis | 144154 |
6.6.2017 20:40:56
Myslím že tu ještě nepadl kus-kus. Dá se na sladko a i na slano a k přípravě stačí jen horká voda a kapka nějakého oleje.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.