Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
26.5.2017 19:59:18
Když jsme tam kdysi byli my, tak nahoru jelo lidí spousta, ale dolů šli skoro všichni pěšky. I když netuším, jak je to večer.
|
Monika | 123907 |
26.5.2017 19:51:49
Ráda bych se zeptala, jestli máte někdo představu, jak velké fronty (jaký čas čekání) bývají za pěkného počasí o letních prázdninách na lanovku, pokud chce jet člověk (odpoledne, k večeru) ze Sněžky dolů do Pece. Že nahoru to bývá masakr, to vím. Je to dolů výrazně lepší, jak doufám? Plánujeme výstup nahoru pěšky (ze Špindlerovky), dolů lanovkou do Pece (my to šli s manželem před pár lety pěšky i zpátky do Špindlu, ale měli jsme toho dost, to by děti nedaly a možná už ani já) a tam pak potřebujeme stihnout ještě nějaký bus do Vrchlabí (kde plánujeme nechat ráno auto). Případně - pokud budou lidi čekat na sjezd dolů ještě v 19.00, kdy má provoz končit, tušíte, jestli je svezou dolů všechny (co přišli před sedmou) nebo prostě zastaví a hotovo?
|
dryjáda | 118607 |
25.4.2017 10:17:10
No musím říct, že s tímto názorem nesouhlasím. Já jsem velmi malá ženská a mám samozřejmě kvalitních batohů několik, protože jezdíme do Alp. A i ten můj nejmenší batoh dítěti nesedí v bedrech, nemůže ten bederák na ten svůj mini pas zapnout a tím pádem nemá podporu. A pokud si nese na zádech celou výbavu, tak musí mít zátěž rozloženou, nebo ho budou fakt bolet záda. Takže rozhodně dětské batohy dokud to jde. Ten Boll začíná až na výšce 135 a je to tedy fakt hraniční, nevím, kde Deuter, ale mám vyzkoušený, že je tak na 125 cm dítě v klidu. A menší dítě bych právě díky nadměrné zátěži s plnou výbavou nepustila, protože nikdy nezapomenu, jak jsem si tahala před 30 lety krosnu a zařezávala se mi do ramen. To jaksi snižuje potěšení z pobytu v přírodě.
Batoh je asi to jediný, do čeho je u skautíků dobrý fakt investovat. Boty mají na rok, batoh na několik let. A i ten spacák nemusí bejt drahej, ale batoh musí dokonale sedět- nejde o cenu, ale o rozložení zátěže. |
caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
25.4.2017 6:39:14
Oba kluci mají tento:
https://www.loap.cz/eiger-batoh-cervena-jaro-14/ mladší s ním byl poprvé na túře vloni, měřil 140cm. Děti rychle rostou, nekupovala bych vysloveně dětský batoh, při velikosti nad 130 bych řešila dospělácký/dámský - a hlavně vyzkoušet! |
dryjáda | 118607 |
24.4.2017 22:40:03
To bude tím spacákem. My máme legendární (20 let starej) péřák, co ho zbalíš do pidimidi- Warmpeace a karimatku nafukovačku, co je vyfouklá velká jak malá lahvička s pitím (taktéž 20 let starou).
|
Kat | 121378 |
24.4.2017 22:25:33
Dryjádo, dej vědět, jak se batoh osvědčil..... Krásnej Deuter leží doma a harant tahá můj tisíciletý Husky a i tak máme problém do něj zabalit. Asi to neumím nebo má blbej a objemnej spacák......
|
dryjáda | 118607 |
24.4.2017 22:20:33
No uvidíme. On má totiž dole takovou vybouleninku, která může některým typům zad vadit, synovi to úplně zapadá, vypadá dobře, ale nevyzkoušela jsem ho plně naložený.
Třeba ho prokleju |
Zd a tři | 91080 |
24.4.2017 21:45:23
Kupovali jsme Boll. Deuter jsem nenasla doastatecne velky pro male dite za primerenou cenu. Jsme spokojeny..
|
Bedunka | 146909 |
24.4.2017 21:36:04
Tak pokud budeš mít náladu, tak mi sem pak prosím napiš, jestli se ti Ranger na těch zádech s plnou bagáží líbí, třeba to nevyhovuje jenom nám.
Karimatka je u Rangeru v pohodě, pásky jsou dlouhý. |
dryjáda | 118607 |
24.4.2017 20:58:20
Jejda Kopřivo, tak to být tebou vzala bych plnou výbavu a zkusila ji v obchodě do toho batohu narvat. Protože já dávám dítěti fakt minimum a má tu čtyřicítku naknop a to máme ultramalou karimatku a péřovej minispacáček. Navíc se tam vejde už jenom kartáček na zuby, jedny spoďáry, jedny kalhoty a jedno plivnutí. Víc ani ťuk. Dcera měla ten Deuter od sedmi let, kdy vážila okolo 20 kilo-
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.