| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Turistika

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 979  [Dalších 729 >>]
dryjáda 118607
24.4.2017 9:53:40
Ahoj,
musím bohužel narychlo koupit druhý batoh na skautskou výpravu. Máme doma Deuter Fox 40 l, je perfektní, ale těsně na zabalení na 2-3 denní výpravu. Potřebuji nutně pro druhé dítě s výškou 130 cm a bylo by super, kdyby byl větší.

V obchodě, kde mám slevu, nabízejí Boll ranger a tvrdí, že je bezva. Ten Deuter můžu koupit všude. Máte s touhle značkou zkušenosti ? Vím, že je to výrobce kvalitních baťohů, ale píšou na něm, že je od 135 cm a to teda nemá ani jedno moje dítě.

Mají vaši skauti i tuhle značku ? Skautíci jedou pod širák na 4 dny a budou chodit denně 15-20 km s plnou bagáží. V obchodě prd poznám, vždycky se tvářej, že to dítěi skvěle sedí.Chci kvalitní batoh, ne tu nejlevnější variantu. Díky za pomoc
lampetra 25845
10.4.2017 9:29:58
No, líp znám západní Krkonoše a vzdálenost mezi boudami, jakou chceš je docela krátká. Namátkou mě napadá: Ze špindlu - Brádlerovy boudy - Martinovka- Labská či Szrenica. Nebo vyjet na Medvědín - Mísečky - Labská - přes Vysoké kolo na tu Szrenicu.Nebo jít ze Szrenici opačně a vlastně (skoro) pořád půjdete mírně z kopce. Moje děti zase touží přespat v "útulně" na Labské louce, ale to znamená jít natěžko.
Slupka 133444
9.4.2017 17:51:30
Jano, tak jste dobří ~R^ mně jak se pod nohou hne tatranský žulový šutr, tak jsem za pevnou botu ráda :-)
RoBa 128952
9.4.2017 17:46:48
Ahoj, nemáte někdo tip na letní okružku Krkonošemi nebo Jizerkami, denně tak max 6-7 km (dětem jsou tři a pět let), přespání někde na boudách? Vloni jsme si dali jednodenní výšlap z Výrovky na Sněžku, a letos to chci trochu prodloužit :) Díky!
RoBa 128952
9.4.2017 17:40:49
Šla bych do značky Hanwag. Těžké jsou teda víc než je tvůj limit (kilo mám pocit každá z nich), ale jsou to držáky (a mam dobrou zkusenost s tim koupit si aspoň o číslo větší než obvykla velikost), a střídat s trekovými sandály...
RoBa 128952
9.4.2017 17:40:47
Šla bych do značky Hanwag. Těžké jsou teda víc než je tvůj limit (kilo mám pocit každá z nich), ale jsou to držáky (a mam dobrou zkusenost s tim koupit si aspoň o číslo větší než obvykla velikost), a střídat s trekovými sandály...
hrou.da 123574
6.4.2017 21:45:32
nevím, na jaký cenový hladině začínají kvalitní trekovky, v jednom případě to byly garmoty z rockpointu asi za 5000 nebo o neco víc ,
Červená řepa 55518
6.4.2017 9:26:48
jo a ještě - co to je ta technologie podrážky "Contagrip?" Některé boty to mají místo vibramu. Brát nebo nebrat?
Červená řepa 55518
6.4.2017 9:23:32
~t~ Oni mě netrestají, to jsem si vymyslela sama a musela jsem si to vydupat. Je to ženská akce, necháme rodiny svýmu osudu a jdem, pocit chvilkové svobody, objevování krajiny, hostorie, architektury, krajové mentality, svých vlastních skrytých slabostí, souznění s přírodou a předky, křesťanský přesah. Nic lepšího neznám. Těším se na to vždycky několik měsíců. Akorát ty boty, ty mě tíží v mysli, blbý boty ten zážitek trochu sráží. :-)

Ony se ty plastovo/textilně/kožené lehké boty typu těch salomonů dají rozšlápnout? Já jsem u těch merrelů měla pocit že se to ani nehne, tý kůže je tam minimum, takže nemá moc co povolit a vibram se neošlape, takže se bota moc noze nepřizpůsobí. Aspoň mám takový pocit.
Ta Columbie je hodně vidět v krámech, ale považovala jsem ji za horší značku, nikde se o ní nedá nic zjistit. Kouknu se na to. Dík
Fren 117315
5.4.2017 23:16:50
proboha,za co tě trestají-týden pochodu s krosnou a spaní pod širákem ~e~~t~ Ale nezapomenutelné to určitě bude tojo;
já musela chodit jako děcko se svým zploditelem tzv.kvadranty,např. na šumavě, celý týden,každý den pěkně kolem 25 km a spalo se hromadně po tělocvičnách,někdy v lesích ve stanech,taky nezapomenutelné~a~

No hlavně si nekupuj boty těsně před tou štrapácí,měly by být už rozšlápnuté; a jinak je dnes i ve sportisimu nepřeberná nabídka lehkých turistikých bot,volila bych spíš tedy vyšší nad kotníky,goretx,at je pevná noha,s vibramem určitě,ale fakt rozchodit před tou šílenou tůrou.
Mohu doporučit značku Columbie,jsou to hodně pohodlné boty a mají fakt kvalitní a vyzkoušené jak boty tak oblečení právě naturistiku.Moc se o této značce neví,protože je u nás profláklá značka adidas,nike,salomon a podobné hrůzy.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 979  [Dalších 729 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.