| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Turistika

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 979  [Dalších 929 >>]
Ostružina 22735
18.2.2018 18:02:01
Jak tady někdo psal, připadne mi dobrý ten cyklovozík, je lehčí, líp přizpůsobený do terénu a myslím, že se dá i na ten týden půjčit. Pak bych asi vybrala nějakou odlehlejší lokalitu, hlavně bez těch cyklistů, aby děti mohly třeba chvíli ťapat samy.
Monika 123907
18.2.2018 17:42:51
No, kdybych já chodila ven, jen když hlídají děti příbuzní, tak by to mohlo být ve všední tak ráno mez šestou a osmou nebo večer po osmé - tak býval doma manžel, ostatní příbuzní nejblíž 140 km ... A o víkendech jsme chodili s tím kočárem i s manželem a byli jsme rádi, že jsme venku - pokud jde o děti - tam stačilo, když neřvaly (o což jsme se snažili i přizpůsobením trasy a doby jízdy, přestávek atd.), ale "aby z toho něco měli", to jsme brali tak, že z toho mají to, že absolvují pěkný čas na čerstvé vzduch s oběma rodiči :-) Mimochodem, kdybych dala na to, jak se chce někam vyrazit dětem, nenachodíme toho moc doteď (je jim 8 a 11)
Buchli 121873
18.2.2018 16:20:11
Třeboň je krásná. A letos tam bude poprvé maraton. Docela o něm přemýšlím, je to rovinka, má to být až v říjnu, takže nehrozí vedro, vypadá to lákavě.
dryjáda 118607
18.2.2018 15:48:59
Ano, bohužel je tam tolik cyklistů, že chodci bývají pěkně naštvaní. Ale to mluvím o cyklotrasách, jsou tam i lesní stezky. Pokud máš děti v kočáru a nebatolej se ti okolo, tak docela OK, já to tam taky brázdila s dvojčecím kočárem (ale tím vícepodlažním, ne širokým). Jakmile vyndáš dítě z kočáru, tak jen uhýbáš.
Prakticky neujedeš půl kiláků bez grupy cyklistů. Auta ne, jenom svoz dřeva a rekreanti. Jezdím tam posledních deset let na kola každou sezonu. Nevýhodou Šumavy je dostupnost pro cyklisty. Jsou to malinké hory. Na brázdění s kočárem bych doporučila třeba Jizerky. Ve věku dětí okolo dvou let jsem jezdila do Třeboně a brázdila místní parky, objížděla rybníky a zámecké parčíky. Nevím, jestli je to pro Kambika dost zajímavý. Výhodou jsou i blízké termály.
kambala nakopávačka štěňátek 118391
18.2.2018 15:21:29
V létě máme týden v Korutanech, tak to by mělo bejt fajn
Buchli 121873
18.2.2018 15:03:09
Dryádo, je tam tolik cyklistů, nebo aut? Jinak, cyklistů se docela bojím i bez kočáru. Některých. Samozřejmě na kole taky jezdíme, ale nechováme se jako někteří.
dryjáda 118607
18.2.2018 14:26:12
Tý jo, jestli ti něco nedoporučuju, tak šumavu okolo Schwanzerberského kanálu v létě s kočárem. To si rovnou můžeš stoupnout s kočárem na kraj dálnice. Jezdím tam na kole každej rok v plný sezóně. Vybírala bych místa, která nejsou atraktivní pro cyklisty a holky dala do krosen.

O Alpách jste nepřemýšleli ?
Kukurice29+3. 116346
18.2.2018 14:10:11
Na Javornik se dá taky slušně s kočárkem a celkově v Beskydech je spousta míst, které jsou dobře přístupné s kočárkem.
Žžena 83005
18.2.2018 13:55:06
Mne jímá děs ze sezení doma na prdeli, dokud děcko nevyroste ~t~
Buchli 121873
18.2.2018 13:52:06
NO to jsou otázky. Dětem prospěje čerstvý vzduch, dospělí se odreagujou a budou mít nějaký pohyb.
Jinak - pokud jde o hory, už zmíněné Beskydy by taky nemusely být nejhorší, jak na Lysou tak na Radhošť by to podle mě s kočárkem šlo.
A cyklostezky - není to tam trochu o strach, aby do kočárku nevrazil splašený cyklista? Někteří lidi se na kolech chovají jako blázni. Myslím samozřejmě takové ty nepřehledné sjezdy a podobně.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 979  [Dalších 929 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.