Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
lenule30 | 59972 |
30.3.2007 22:02:37
Zuzko, zkusím to znova
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2094 |
monikahor | 38157 |
30.3.2007 11:01:34
Ahoj, mě ten odkaz funguje. Jdu mrknout.
Jo a jdete dnes na lampionový průvod? Asi zbytečná otázka, pokud si to nepřečtete dnes, že? Kdyby jste to náhodou četli dnes a nic o tom nevěděli, tak od 17h u městské knihovny půjde pohádkový průvod, pak bude pohádkový kongres v galerii Muzea, večerní průvod městem s pohádkovými lampičkami a pak spaní (ale na spaní se museli přihlásit už dřív). |
ZUZKA, Máťa & Adámek | 23621 |
29.3.2007 23:38:51
Lenule, je to správně napsané? Nikam mě to neodvedlo. :-o
|
lenule30 | 59972 |
29.3.2007 22:40:00
Ahoj holky!
Měla bych návrch. Nechtěli byste poklábosit na tomto forum http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2094 Je tam taky Turnov a okolí a jsme tam častěji než tady. Tak vás tímto zvu a jsem tan pod nickem Svijanka. |
ZUZKA, Máťa & Adámek | 23621 |
29.3.2007 15:11:47
Ahojda vespolek.
Koukám, že se to tu začíná trochu rozbíhat, tak mi dovolte se už po několikáté přiadat. Jmenuji se Zuzana, mám 3-letou Martinku a 2,5-měsíčního Adámka, jsem přímo Turnovačka. Koukám, že tady se též propírá kauza pana primáře Mikla. Musím zkonstatovat, že mi to přijde už trapné a ubohé. Pokud vím, jaké vybavení je standartně na ambulanci, vím, že kyrety tam určitě nejsou. Je možné, že paní vyšetření bolelo, ale interupci tam provézt nemohl. Já sama jsem 2x s primářem rodila a nemohu si na něj ani v nejmenším ztěžovat. Vždy mě jednotlivé kroky vysvětlil, byl profesionální i lidský! |
monikahor | 38157 |
25.3.2007 13:40:30
Ahojky, tak jak koukám, snad tady ta diskuze ožije :o)) To je dobře.
Já už plínky skoro nepoužívám (jen na noc a to hlavně v období nemocí - jinak už to tak nějak zvládáme bez plínek). Ale zásobila mě plínkami kamarádka, která dělá v Ontexu. Dohodila mi plínky Tesco za 3 kč. Jsou super, protože jsou na suchý zip - ne lepítka, a tak je můžu použít i víckrát. Doufám, že se tu diskuze pěkně rozproudí..... Monča |
lenule30 | 59972 |
23.3.2007 23:05:02
Ahoj Verčo! Jsi přímo s Turnova! Jestli jo, tak bychom se mohli někde sejít a drandit někde s kočárkama. Já mám 4 měsíční dcerku Adélku. Jak se jmenuje váš klučík?
|
lenule30 | 59972 |
23.3.2007 23:01:08
Ahoj děvčata!
Byla jsem ted bez internetu tak jsem tu nebyla. Do Tety chodím nakupovat plínky jsou tam nejlevnější v celém Turnově. Kupujeme Huggies Classic a jsem s nima spokojená. Když jsen nastupovala do porodnice tak jsem měla docela strach s Mikla. Každý říkal že když chodíte k jinému doktorovi než k němu tak vám to dá řádně najevo. Já totiž chodím k Landrovi a toho obvzlášt nenávidí. Tak jsem myslela že mi to dá pěkně najevo. V porodnici jsen byla skoro 4 týdny a za celou dobu byl ke mě milý a ohleduplný. Když jsem něco nevěděla tak vždy poradil. Opravdu si nemůžu stěžovat. |
VeronikaF | 57679 |
23.3.2007 7:57:20
Ahoj holky,
ještě jsem tady nebyla. Je mi 23 a mám 2 měsíčního kluka. Koukám, že sem moc často nechodíte. Už jste slyšeli o akci v Tetě? Když si tam koupíte 3 balení plín Huggies super - flex tak Vás jedny výjdou jen na 209,90 Kč. Jo a jak jsem tu četla o Miklovi tak já si taky nestěžuju. Rodila jsem 10 hodin a nebýt jeho tak mám epidurál a stříhali mě. Malej měl skoro 4 kg a já jsem díky Miklovi nebyla stříhaná a tak jsem hned po porodu mohla lítat jak čamrda. Držel mě za ruku a s manželem pro mě byli oba velkou podporou. Třeba kdyby tam nebyl manžel tak by to bylo jiný. Kdo ví? |
monikahor | 38157 |
21.3.2007 14:13:39
Já jsem tu také!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.