Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Firenza | 130641 |
29.9.2017 17:08:29
...prosím přečti si co jsem psala v úvodu. ..ze momentálně plkam na rodině , protože se mi nic smysluplného nechce dělat. ..to za prvé a za druhé jsem už v úvodu psala , že mi do toho de facto nic není. ..a taky jsem psala , že vím že matka tak činí dle svého názoru pro dobro dítěte . Mne to prijde proti zdravemu rozumu , ale to je vse.Jsou tu jiná daleko banalnejsi témata , tak proč ta agresivita.? A ano chtěla jsem znát názory ostatních na tento způsob stravování. A proč ne? A co je tak divneho na tom , ze mi dite sdeli : " mami , Janicka ma kazdy den k obedu zeleninu z krabicky "
Kdyz se tu na rodině asi 57 hodin v kuse diskutovalo o statusovych telefonech pro decka, tak to byla stejně neuzitečná diskuze jako tahle. Ale jak jde o prachy , tak to je prostě rajcovnější téma ? Málokdy reagují takto konfrontacne , ale teď jsem se neudržela. , sorry |
DaVinci | 49945 |
29.9.2017 16:26:08
Hele, Firenzo, a co teď uděláš? Od většiny ses tady dozvěděla, že dítě je chudák, rodiče pošahaní kreténi, tak to by chtělo zavolat sociálku.
Vůbec jsem nikdy se synem neprobírala, co mají jeho spolužáci k jídlu, zda všichni chodí na obědy, rodiče jsem viděla 4x do roka na třídních schůzkách a to jsem vůbec netušila, jaký rodič ke kterému dítěti patří. Pořád u nás byli nějací kamarádi, ale jestli byli ze třídy, ze školy, ze sousedství, vůbec netuším. Asi jsem nikdy nezabránila týraní dítěte jídlem, ale vůbec nechápu, kde bych měla tyhle informace pobrat |
Katka a 2 výrostci | 141251 |
29.9.2017 15:37:32
Myslím si, že je holka chudák a rodiče rozcapení pošahaní inťoši. Ale nic moc se s tím dělat asi nedá.
|
BIGLICE | 147068 |
29.9.2017 14:33:47
No já nechápu, jak můžeš vědět co to dítě k obědu doopravdy ji? TVOJE dite vi úplně přesně co má každý den v té krabičce? Jak víš že zeleninu a ovoce mají ze supermarketu a ne od někoho známého , popřípadě soukromnika?
Je fajn hrat si na zachránce děti ale prvne bych si ověřila skutečnost a to nejsem vegan apod. |
Litevská...krychle | 139266 |
29.9.2017 11:39:27
jak vypadají rodiče?
tak ať se jí tvá dcera vyptá, co jí doma |
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
29.9.2017 11:26:08
No možná že to dravěji byl lepší a výstižnější výraz než zdravěji.
|
Slupka | 133444 |
29.9.2017 10:35:45
Nikoli, RAW nevylučuje luštěniny - jí se naklíčené, zkvašené, apod.
Osobně počítám do RAW i můj milovaný tatarák a sušené maso, ale vitariáni by mi ho nejspíš neschválili (ačkoli definici "neprojít tepelnou úpravou" dle mého splňuje). U té holčičky záleží při posouzení dostatečné kvality a kvantity stravy na tom, co jí kromě těch obědů, takže k tomu se nedá napsat nic relevantního. Pokud zvládáním denního programu nijak nezaostává za ostatními dětmi, tak asi jí to stačí. Barva pleti nemusí značit nic fatálního - jako všežravec jsem odjakživa "zelená", protože mírně chudokrevná (ale ne na léčbu, pro doktory jsem v mezích) - spolužák dětí ze školky byl úplně "bílý", a svádělo to ke zdůvodněí tím, že ačkoli maso "směl", jedl z vlastní chutě jen suché přílohy a rohlíky, ale popravdě jeho rodiče oba velmi světlé typy, on sám taky blonďáček. |
Fren | 117315 |
29.9.2017 10:34:10
žádný extrém není dobrý,takže ani tento a ani opačně,kdy tlusté děcko je na brambůrkách,sladkých nápojích,kokinách a rohlíku s uzeninou.
Chudák holka,jak píšete,že je bledá,tohle je pro takový vitaariány typické,taková nezdravá barva. |
Danulu | 23974 |
29.9.2017 10:25:41
Ne draveji ale zdraveji
|
jů | 136050 |
29.9.2017 10:21:41
Tak nějak
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.