| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Termální koupaliště

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 709  [Dalších 519 >>]
hgfjdmh 139249
13.7.2014 17:35:00
Sarvar je taky hezky, je termalni a je to spise akvapark. Je tam vice atrakci pro deti uz od tech nejmensich, nadherna piratska lod. Bukfurdo ma taky hodne atrakci, ne tak barevnych, a ne tolik pro ty uplne nejmensi, ale je tam docela giganticka relaxacni zona (venkovni i vnitrni) a pocitove je to mnohem vetsi relax. Kdyz bydlivame v Buk, do Sarvaru jezdime na jednodenni vylet pro zpestreni, ale opacne nas to nelaka.
leli 80405
13.7.2014 15:39:03
Když už se doporučuje Maďarsko, tak se přidám se Sárvárem.
http://www.sarvarfurdo.hu/fotogalleries_5
Celodenní rodinná vstupenka 27,5 euro, areál perfektní. Velká část návštěvnů byli Češi a Slováci.
Pro Moraváky velmi blízko, rozhodně doporučuju.
hgfjdmh 139249
13.7.2014 13:41:18
Jezdime do Madarska relaxovat jedenkrat rocne uz asi 16 let alespon na vikend. Na Slovensku jsme byli jedenkrat a je mi jeste ted blbe, kdyz si na to vzpomenu. Nehorazne ceny, katastrofalni sluzby... madari maji skvely servis, luxusni a levne jidlo...v Gyoru jsme nebyli, nadherne mesto je treba Eger, uzasne jsou jeskyne v Miszkolci, jinak jako obrovsky a prijemny areal doporucuju treba Bukfurdo.
Fren 117315
13.7.2014 11:56:32
No jo holka,za málo peněz málo muziky=stará známá věc. Chtěla jsem doporučit Aquacity Poprad.Super záležitost,jezdíme několik let.
Lída+2 28136
13.7.2014 10:14:09
Já bych se taky přikláněla k MAďarsko.....,ale napsala si Slovensko.

On občas stačí co se objeví, když se někdo zeptá na BAlaton, někdo to tam vyloženě asi nesnáší i když nechápu proč....~d~
Lída+2 28136
13.7.2014 8:14:43
když my byli v Mederu tak jsme se byli koupat jeden den v Nových Zámkách(takyto vstupné nebylo přehnané voda28C), u Mederu bylo i to Šterkovisko, jak se dalo mít soukromou pláž, že to šlo objet....tam si děti vyhráli celý odpoledne u vody a ve vodě.(a vstup byl 0~t~)
Velký Meder, tam mi přilo hodně lidí

Dunajská Streda- tam toho bylo hodně i plavecký i termály a tak bylo i kde skákat šipky pro ty moje močenky.

GAlanta- to jsme se jeden den vraceli z Trnavy a tam ty nerezové vany čerstvě opravené...zrenovované, klouzačky, opravdu super.
Jo a v je tam pii zámek, prohlídku zvládnou i mrnavky a je uprostřed sídliště~t~

Gyor, ten tu padl, neměl chybu a vstupné směšné.
Lída+2 28136
13.7.2014 8:09:29
hnusák lepák, mě se taky líbil termál v Gyoru(www.gyor.hu) a i to město je úžasné, my si ho dali jako podvečerní a večerní procházku a perfektní!!!
Lída+2 28136
13.7.2014 8:08:11
my byli kdysi dokonce 2x dětem se tam moc líbilo...v Rájeckých teplicích
www.rajeckapohoda.sk

Doporučuju betlém v Rájecké Lesné
budzogán- ten šutr(nevím jestli jsem to napsala správně název)

Lietavský hrad- ten byl úplně super

ŽIlina mě teda nezaujala vůbec....

ale to okolí tam bylo moc pěkné, koupání v Rájci nebo v místě....

Koupali jsme se v místním venkovním termálu a jezdili jsme do Rájce..cca 10km taky termál- bylo tam víc blbnutí pro kluky, ceny mi přišli dobrý, koukni se na ty stránky jak moc se to změnilo....nevím....v té době chodili do školky.

Ve vnitřním jsme nebyli ani jednou ani nevím proč..

A Budatínský zámek- dodneška si pamatují na tu nádheru z drátků.

Tady máš ty ceny:
http://www.rajeckapohoda.sk/termalne-kupaliska/
hnusák lepák 131806
13.7.2014 0:16:34
sice to není slovensko, ale z mederu jenom přejedeš hranice do gyoru v madarstánu.
cenově bych řekl že hodně rozumné a celý den se nezastavíš a máš co dělat. akorát bych nechal spíš na podzim, v létě jedině za blbého počasí.
gajkule (IP adresa: 77.237.140.178)
  • 
12.7.2014 23:37:52
Divala jsem se ze zajmu na ten odkaz.ale levnější mi to neprislo.na posledni týden v srpnu to vychazi pres 800euro v tech apartmanech bez jidla.to napr.ve sturovu je to pulka.tak nevi. Zda jsem to dobre nasla.

[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 709  [Dalších 519 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.