Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Ira+M(2/02)+K(1/04)+M(2/07) | 2984 |
20.3.2013 14:06:43
Ahoj, vím, že už tady o Podhájské diskuze byla, ale zajímají mě aktuální informace- myslela jsem, že by jsme tam vyrazili na velikonoční prázdniny. Jaké jsou tam v tuto roční dobu možnosti koupání- zřejmě venku jeden termální bazén a uvnitř??? Také je tam termální voda??? Je možné tam plavat, nebo je to maličké??? Co pro děti, jsou tam nějaké atrakce??? (6,9 a 11 let)
Byli jsme v Lednu ve Velkém Meděru, tam jsme si to užili, ale myslela jsem, že bychom zkusili ještě něco jiného... Dcera, syn i manžel mají atopický ekzém- tam je to na něj prý vhodné... |
martin | (IP adresa: 213.192.38.5) |
• |
16.2.2013 10:12:26
Ahoj moc děkuji hned se na to podívám
|
Zlata | (IP adresa: 77.242.95.18) |
• |
16.2.2013 9:19:39
Ahoj, pokud se týká Slovenska, tak vím, že v těchto termálech jsou chatky v areálu:
Je to termál Vadaš ve Šturovu www.vadas.sk případně malé termály Chalmová www.chalmova.sk případně také Patince: http://www.patincekupalisko.sk/ |
martin | (IP adresa: 213.192.38.5) |
• |
15.2.2013 10:52:43
Dobrý den Můžete mi prosím poradit levná ubytování přímo v termálech např v chatkách S dětmi jsme byly v H.Saliby a bylo tam pěkně Děkuji všem
|
Ivucha + 2 | 7296 |
30.1.2013 23:02:37
No tak to už je do hotelu blbé - to byste museli mít 2 pokoje :-(. Dcera už s námi letos nepojede, takže mám 1 dítko do 12, které je tím pádem zdarma.
Zkus opravdu vyčkat co tam hodí an jaře za slevy - nakonec vás může i vyjít levněji ubytování v těch vodních bungalowech - jsou moc pěkné. Jen tedy nutno počítat s tím že se musí chodit pro vodu a na záchod mimo - u stanů je ta voda blíž - a jsou vpohodě na ty 2 noci - déle bych tam ale asi nevydržela :-D. A blbě se v nich vaří. Jinak vše ok. Ty 2 noci mi přijdou super a i se mi moc líbí že v bazénech vlastně můžeš strávit 3. Jaký termín vlastně plánujete? Já teď poptala chorvatsko a ve slovinsku bychom měli být od 2.7. na 3 noci |
JENULKA | 26119 |
30.1.2013 22:27:43
Díky za podrobné info. Dětem je 8 a 12 let,tak na ty už se moc slev asi nevztahuje.My uvažujem o ubytování v indiánské vesničce,tak na 2 noci.
|
Ivucha + 2 | 7296 |
30.1.2013 22:26:59
Ještě jsi se ptala na lidi - lidí tam je dost - ale v tom aqua se to tak nějak rozprskne - je to obrovské. Vyžité je tam jak pro malé děti tak pro velké i dospělé - já se nechávala vozit po divoké řece a plavala v olymp. bazénu. A pak tam jsou bazény s hodně teplou vodou s tryskama a výřivky
Klidně se ptej, případně napiš mejla, co budu vědět odpovím. nakupovat jsme jezdili do městečka do Lidlu, obchod je ale i přímo v areálu - trošku dražší ale dá se |
Ivucha + 2 | 7296 |
30.1.2013 22:23:48
Tak jim to funguje - vpravo máš on line rezervace - navolíš město, co cheš za ubytko, datum a počet nocí - vyjede ti cena - klikneš na rezervaci, navolíš kolik dospělých, kolik dětí, vypíšeš údaje potřebné a je to Teď bych ale ještě nerezervovala ale sledovala ceny - podle mě březen/duben budou dávat levnější nabídky ;-)
|
Ivucha + 2 | 7296 |
30.1.2013 22:17:25
ANo, přesně tak - přímo přes jejichs tránky - navolíš si termín a dáš booking. Parkování máš zajištěné vždy v blízkosti ubytování - hotely u hotelů, bungalowi zase blízko nich, stany je opět místo co nejlbíže k nim - za parkování se tam nic neplatí. Plno tam určitě je - my jezdíme konec června a v obou případech bylo ubytování plně obsazené. Jak sjem psala - já vloni bookovala v dubnu - často jsem se ale dívala na jejich stránky jestli nemají nějakou akci a zrovna se trefila, což bylo super. Jinak v ceně ubytka jsou vstupy do letní i zimní termální riviery, což je taky super když třeba není úplně ok počasí - je to v horách, takže stát se může. My jsme tam vloni dojeli hodně brzy ráno, otevírají termály tuším v 9.hodin - takže jsme se šli zaregistrvat a zalezli jsme dovnitř do termálů - děti se koupali a my s manželem pospávali na lehátkách Jinak jak máš velké děti? Mají akce v hotelích že 1. dítě do 12. let a druhé do 6 je zdarma a ceny jsou vč. polopenze a vstupů opět. Já si s nima teď píšu ohledně ubytka a budu dělat rezervaci - v tomto případě po mejlu ale, tu anbídku co chci na webu nemají totiž - je to mini počatnice temre čatež - ubytování 3noci/4 dny koupání. Na webe mají 4 noci a v případě zájmu se jim to odešle jako poptávka - jak je to u ostatního nevím, letos jsem koukala jen na ty hotely, jdu mrknout
|
JENULKA | 26119 |
30.1.2013 22:07:34
Díky.Pobyt si rezervovala přímo přes jejich web? A jak je to tam s parkováním pro ubytované,je tam nějaké centrální parkoviště? Jak dlouho dopředu je potřeba rezervace? Bývá narváno?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.