| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Hygiena a dětská kosmetika

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 4858  [Dalších 4608 >>]
Eeka 20824
6.9.2014 11:49:52
Potreba neni nic a zejmena pokud jste oba alergici, tak na dite nic nepatlej a uz vubec ne preventivne.

Prdelni krem na pripadne opruzeniny (take ne preventivne) a nic jineho nepotrebujes. Jeste jsem nezazila, ze by dite potrebovalo promazavat, pokud mu nedas neco do koupani a nevysusis mu tim kuzi a navic doporucuji nekoupat, ale jen rychle osprchovat, aby ve vode bylo co nejkratsi dobu + urcite ne kazdy den (krom zadecku a pripadne otrit zinkou citlivejsi mista..pod bradou, za usima, pod rukama).

Dite s opravdu silne alergickou reakci + ekzemem poznas velmi rychle, tam ti obyc kosmetika stejne nepomuze a musela bys resit individualne.
Hadice a hadi 94577
6.9.2014 11:49:27
Od weledy je výborný měsíčkový olej, prakticky používám na mazání jen ten. Od narozeni pracka mám pořad ten stejný, vydrží dlouho.
Limai 91448
6.9.2014 11:39:59
Tak hlavně miminka vůbec žádnou kosmetiku nepotřebují,maximálně mast nebo olejíček na promaštění suché kůže a něco proti opruzeninám.
*Lenny* 13944
6.9.2014 11:32:46
Doporučuji Saloos.
Linda V. 133041
6.9.2014 11:31:12
Holky, prosím zkušenosti s kosmetikou pro miminko.

Chtěla jsem pořídit počáteční výbavičku hlavně zn. Bübchen a Hipp (čistě z nostalgie), dále jsem přemýšlela nad některými výrobky Babylove (čistě kvůli ceně a taky kvůli tomu, že DM mívá kvalitní výrobky), kamarádka zase doporučuje SebaMed.

Dnes se mi dostaly do ruky kupony od zn. Weleda v hodnotě o něco vyšší než 1500 Kč, tak uvažuji i nad touto kosmetikou, která mě dřív kvůli vysoké ceně ani nenapadla.

Sama trpím na ekzémy a mám kožní problémy, ale je to u mě z alergií na některé potraviny, s kosmetikou problémy nemívám, ale partner má zase jiné alergie, takže bych ráda předešla nějakým "sajrajtům", dítě je zřejmě potenciální alergik atd. Tudíž bych ráda něco jemného a co nejvíc přírodního, ačkoli ničemu moc nevěřím.

Co byste doporučovaly, co se vám osvědčilo? Je ta Weleda ok? Není to až přespříliš voňavá záležitost? Mám ráda spíš tu miminkovskou vůni.

A hlavně - co všechno je pro dítě potřeba? Myslím tím tělový krém, nějaké mýdlo, olejíček atd., prostě co vše se využije?

Moc díky!
Etea 135320
16.1.2014 13:00:52
Výborná je sedací koupel - do mísy ne příliš teplá voda a do té kápnou éterický olej levandule + čajovník, případně udělat směs do rozprašovače a použít po každém použití WC i při akutních obtížích, přináší okamžitou úlevu.
ere (IP adresa: 94.74.234.11)
  • 
15.1.2014 22:22:38
Roupy

Martina 1078
15.1.2014 21:22:05
Dcera měla tento problém v podobném věku, možná o něco nižšim. Dětská doktorka jí tenkrát udělala výtěr (úplně v pohodě) a zjistili ji streptokoka (nebo stafilokok, už nevím která potvora to byla). Prý se to někdy stane. Dostala antibiotika a spravilo se to. Od té doby už se to neopakovalo.
ivaxx 44192
15.1.2014 21:15:18
Asi by bylo vhodné i navštívit gynekologii. I takto malá holčička může v bazénu něco chytit.
Saamajna 115449
15.1.2014 20:45:29
Tak u nas stacilo jedno utreni tim vlhcenym ubrouskem z dm a bylo vse zacervenaly a svedilo...
Ted uz jenom umyvame vodou a ty ubrousky dopotrebovavam na cisteni mimoradne odolnych fleku na nabytku apod. - treba voskovky na prirodnim drevenem stole bez nateru a tak....

Funguji super - ted vim, co to musi byt za zahul....
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 4858  [Dalších 4608 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.