Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Corra | 10305 |
1.9.2004 11:02:12
Budeš tancovat vlkum a veverkám????Tak u toho chci být:-)))))))))
|
talenka + 3 | 20046 |
1.9.2004 9:25:56
Břišní tance jsem dělala 2 roky, rok jsem pracovala jako lektorka.Teď jsem těhulka a musela jsem s lektorováním skončit, protože učit všechno třeba 3 hodiny po sobě v těhotenství nejde. Některé cviky se nedoporučují.
Na uvolnění pánve je břišní tancování perfektní, ale jako těhulka se musíš hlídat. Lektorka sama by ti měla říct, co můžeš a co ne. Obecně platí - pomalé tempo ANO, prudké trhané pohyby NE! Bezvadné jsou kroužky a osmičky v pánvi - ale v takovém rozpětí, abi ti to vyhovovalo. Snapy opatrně, ne trhaně a vynechej shimmi - takové to rychlé třesení pánví. Ale to, co není doporučováno v těhu, zase pomáhá při porodu (to vím jen z doslechu, vlastní zkušenost až v říjnu) :-) V Praze i v Brně existují břišní tance speciálně pro těhulky. Kdybys mi napsala, odkud jsi, dam ti kontakt. |
Ori, 3 děti | 4310 |
1.9.2004 8:42:52
Nevím odkud jsi, ale já začala tančit jako těhulka a chodila jsem právě na těhotenské břišnění. Byla to úžasná záležitost a při přenášení se tam pak i vytancovávali miminka, takže vážně nádhera. Jsi-li z Prahy, tance pro těhulky a další věci dělá A-centrum na Florenci, konkrétně Tamara Marková. www.materstvi.cz.
|
Edera | 6706 |
1.9.2004 8:11:13
Tento tanec jsem začala dělat před rokem. Cvičitelka nám říkala, že pokud jsme těhotné či otěhotníme během kurzu, máme jí to oznámit a ona nás bude upozorňovat na cviky, které nemáme dělat. Ono je to složitější neboť tělo začátečnice se v těhotenství nemusí tanečkům přizpůsobit. Zkus tanečky pro těhulky nebo to raději nech na později.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.