| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Orientální tanec

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 134  [Dalších 84 >>]
Alili (Veru 6/02, Kuba 5/04) 8156
12.1.2007 16:43:42
Holky děkuju vám moc, už jsem si to obhlídla, mám vyhlídnuté penízky i šátek. Nikdo z blízkých do Turecka bohužel nejede, tak se musím zaměřit na domácí zdroje.

Já jsem uvažovala že si počiju jednu sukni penízky, ale ten šátek bude asi lepší. Každopádně díky moc!!
Valkýra 10956
11.1.2007 13:20:25
Aili,
penízek vychází v obchodě tak na 2 Kč, za kačku se dá sehnat TADY , pokud jich objednáš 100 a víc.

Penízkový šátek se dá teď už sehnat i za 350 Kč, třeba TADY, tak se asi nevyplatí se s tím šít. Já ho mám z Turecka, přivezl mi ho známý, prý to tam vyjde úplně na pakatel, pokud hodně smlouváš :-))
Carnae, Simon 04, Nela 06 6229
10.1.2007 21:19:48
zalezi, jak pevny ten samet je, aby se to nevytakovalo. ja radsi sifon, ale uplne nejlip mi vyhovuje koralkovy pas s penizkama, mam zlato stribrny a nemam problem s kombinovanim barev, hodi se ke vsemu :)
Alili (Veru 6/02, Kuba 5/04) 8156
10.1.2007 19:20:36
Ahoj holky!

Sháním šátek na břišní tance a potřebovala bych poradit. V nabídce se hodně nabízejí sametové, ale mě se to zdá na tancování příliš pevná látka, víc by se mi zamlouval šifon - máte s ním některá zkušenosti?

Uvažovala jsem o ušití, ale prý vychází jeden penízek za kačku (nebo i víc) a nedají se vždycky sehant, tak nevím, jestli bych si tím nějak pomohla.

Můžete mi psát sem nebo na mail - díky moc!
Jaruska7 & N & P 37476
7.5.2006 12:00:24
Ahojky vsem tanecnicim. Ja jsem pred otehotnenim byla taky hodne zavisla, moc se mi to libi. A pak jsem tancovala az do konce 4.mesice tehu. Prestala jsem nebot jsem zbytku skupiny prestala stacit (meli jsme rychlou choreografii s hodne otockama), ale doporucuje se tancovat co nejdele, pokud se u toho citis dobre. Jsem rozhodnuta se k tomu zpet vratit. Ale i ted si nekdy zkusim shimi, uvolñuje to krasne zada a posiluje panev.
Preji hezky den:-)
Eiline 35466
19.2.2006 19:49:02
Ahojky Beruschko,
díky za informace, mrknu tam na ten web.

Baruschka 11798
19.2.2006 18:01:53
cha cha cha.. tak ještě odkaz na ten náš deníček http://rodina.cz/skalaci
Baruschka 11798
19.2.2006 18:01:22
Ahoj bříškotanečnice :-) Tak jsem už na tom pěkně závislá :-))

Eiline - v Praze je těch kurzů poměrně hodně, jestli chceš, mrkni k nám do deníčku, mám tam přímo sekci na bříškotančení a spoustu odkazů na různé stránky.. Pokud byste někdo věděl o něčem další a nechal mi kontakt ve Vzkazech, budu jen ráda :-))

Připojuji se k Berush s chválou na www.modnitrendorient.cz. Řekla bych, že jsou ve spoustě zobží fakt nejlevnější a mají moc pěkné šátky za výborné ceny.

Pro aspoň trošku zručné švadlenky - doporučuju prodejny Flex-Tex - jedna je snad v Masné a druhá v Jateční za Holešovickou tržnicí. Mají tam různé akce a nabídky a já jsem si kupovala podšívkovinu šířka 1,40 cm á 29,- Kč.... Sukni jsem šila ze dvou čtverců a top mám jen z pruhu látky, zavázaného na krku. Arabská písmenka a číslice jsem stáhla z netu a namalovala stříbrnou konturkou na hedvábí.

Eiline 35466
19.2.2006 4:49:18

Holky chtěla bych začít s orientál.tancem,
máte některá zkušenosti,kde se přihlásit? Jsem z Prahy.
Eiline 35466
19.2.2006 4:45:35

Holky chtěla bych začít s orientál.tancem,
máte některá zkušenosti?
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 134  [Dalších 84 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.