Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| Mapat | 109192 |
|
|
16.10.2017 10:03:49
Girili: našla jsem na netu anglický manuál, ale ten tedy asi máš https://www.manualslib.com/manual/505043/Pfaff-Hobbylock-4752.html. Jestli jsi nikdy nepracovala s overlockem, tak zkus najít nějakou švadlenku ve svém okolí (zkus třeba poptat na Fler) nebo poprosit v blízkém obchodě prodávajícím tyto stroje, jestli by ti třeba i za peníze dali instruktáž. On je to trochu jiný princip než šití na stroji a ušetříš si spoustu času a stresu, když tě někdo zaučí. Pak už ti bude stačit i anglický návod jen kvůli obrázkům pro správné navlékání, než si to pořádně zažiješ. Overlocky jsou super, určitě budeš nadšená, až se s ním naučíš, a Pfaff je kvalita.
|
| Girili | 117849 |
|
|
16.10.2017 9:47:12
Prosim, nemate nektera cesky navod ktomuto sicimu stroji? Manzel mi ho prinesl jako uzasny dar po jedne starsi dame, ktera uz na siti nevidi, ale ja jsem na takovem profi typu siciho stroje nikdy nesila a neumim do nej dat ani nit. Povazovala jsem se celkem za zkusenou svadlenu a kdyz mam konecne stroj, co umi to, po cem jsem touzila, vsechny overlocky a mnoho dalsiho, tak s nim neusiju ani rovny steh na zaclone...
Myslela jsem, ze to dam s anglickym navodem, ale je to tak odlisne od normalnich stroju, ze jsem uplne ztracena. Trochu se bojim, ze pomuze az osobni instruktaz, ale na to nikoho nemam. ![]() Moc diky! |
| Saamajna | 115449 |
|
17.9.2017 14:23:40
Ne, to ji nekouse.
Ta smes bavlna/ vlna je nesrovnatelne mekci nez ta cista vlna - vyzkouseno, ten original od te firmy ma nekolik deti ve skolce. Doufala jsem, ze nekdo odsud vi zdroj - pocitam, ze to bude z Italie. No treba se jeste nekdo ozve - nebo pohleda na italskym webu....? ![]() |
| Pam-pela | 97353 |
|
17.9.2017 13:22:51
Nevím, ale nebude jí kousat i ta směska? Mně kouše i směska..jakákoliv vlna
|
| Saamajna | 115449 |
|
17.9.2017 12:14:44
?
Neznate nekdo internet. obchod? Chci z toho usit kalhoty a kabatek pro dite do skolky. Loni jsem usila z ciste vlnenyho walku a pry ji to skrabe. Hotove se da koupit i ze smesy vlna/ bavlna ale ja chci sit sama. Tedy uz sila z nevyhovujici latky, tak jeste jednou... ![]() Neco takovyho: https://www.waschbaer.de/shop/walkmantel-40808?F=20&G=1616 Nesmi v tom byt ani trocha umelotiny, pak se hned poti. |
| jentakj | 147688 |
|
8.9.2017 8:15:00
Tak snaše bych to neopravila, u dcery vím, co snese a co ne. A teda - už jsem se na to nemohla dívat, protože tam chodím často - tak když se to hodilo, měla vytažený stroj, měla tam odpovídající nitě - no tak když jsem tam byla, tak jsem to opravila - párání mě nevadí, když z toho bude odpovídající výsledek.
|
| MrakovaK | 99270 |
|
|
8.9.2017 7:42:23
![]() ![]() ![]() |
| Monika | 123907 |
|
7.9.2017 20:00:41
Neopravovala bych to v žádném případě. Za prvé je to taková ta typická věc, co se tu kritizuje, že dělají ty hrozné matky, co nechtějí nechat své dcery a snachy žít vlastní život a za druhé strašně nesnáším párání
![]() |
| Fren | 117315 |
|
7.9.2017 18:52:36
no jasně Libíku, optimismus must be! a důležité je vidět světlo na konci tunelu
![]() ![]() |
| Babsi+2 | 63297 |
|
|
7.9.2017 16:22:01
No, hele, jdeš na to fakt moc zhurta. Konstrukce střihu je už "vyšší level", akorát tě to znechutí. Začni něčím opravdu jednoduchým a pokračuj je složitějšímu. Např.:
nákupní taška-procvičíš si rovný steh, vypracování okrajů Obal na polštář nebo jednoduchá kabelka- tvorba střihu, vkládání zipu Tepláky podle Burdy - vložení zipu, kapsy, šití pásku Top - práce s vrchním dílem (případné upravy střihu na velikost prsou), začištění okrajů pomocí pásky (bias tape)???česky lemovka??? A pak cokoliv |
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.