Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Černá mamba | 145715 |
28.3.2018 20:00:09
Jordano,
známá pomáhala svému pejskovi při venčení rukou - nějak mu tu tvrdnoucí kapsu zmáčkla nebo co, nevím přesně, zkus najít na netu, jestli to někdo nedoporučuje, nepřiptávala jsem se víc. Jen vím, že mu pomáhala ona, nešlo mu to samotnému. |
Jordana | 64316 |
28.3.2018 17:35:28
dostává geronto granule a olej- prý pro psa jako projímadlo-ale prostě nic moc.....fakt krize v ty dny...
|
blbb | 116556 |
28.3.2018 15:24:07
Zkuste mu do jídla přimíchat trošku nadrcená lněná semínka. Jsou mastná, třeba to pomůže. Poradila to mudr. mému synovci, když byl malý a šel těžko. Třeba to pomůže i pejskovi.
|
Alraune | 129596 |
28.3.2018 14:45:33
Úprava stravy? Speciální dieta?
|
Jordana | 64316 |
28.3.2018 14:18:38
Ahoj všem,
potřebuji poradit se psem- stáří 14let- trpí již delší dobou problémy s vyměšováním. Má výduť ve střevech- taková kapsa,kt. se mu plní stolicí a tvrdne tam a on má problém s pravidelným vyměšováním....V praxi to je vidět jako taková koule u řitního otvoru.Vždy to je tak- že jednou za cca měsíc má problém-a třeba 3dny pořádně nekálí-a nejde mu to- stále tlačí a nic moc.....Potřeboval by pak chodit co hodinu ven-což není možné....Znáte někdo co s tím? Lze řešit léky? Kdysi nám veterinář řekl,že se to u starých psů stává-a že si s tím psi většinou poradí-anebo se operuje- pes již však k operaci není- starý a více potíží....Jinak je čilý, žere, veselý-ale v ty dny je to samozřejmě utrpení pro obě strany..... |
*Owls* | 35567 |
27.3.2018 10:59:05
Chápu tě.
Zvířata mám ráda, ale nikdy jsem nechtěla mít nějaké ve své domácnosti. Před mnoha lety mi kamarádka přinesla kotě, které našla ležet ve starém továrním komíně mezi dalšími mrtvými koťaty a u mrtvé kočky. V návalu smutku nad tím, jak jsou lidé hnusní jsem podlehla a kočičku jsme si nechali. Oprakuju, že jsem doma zvíře nikdy nechtěla. Nic jsem si o kočkách nezjistila. Navíc jsme byli mladí a chtěli jsme cestovat... Z rok nám přibyl ještě kocourek, kterého prý chtěli utopit. Píšu PRÝ, protože postupně jsem nabyla dojmu, že mě moje sestra převezla. Zkrátím to. Kočička nám odešla do kočičího nebe před vánoci po 23 letech a kocourek před 14 dny po 22 letech. Nechtěla jsem je, nadávala jsem na ně, ale milovala jsem je. A i když jsem si na žití s nimi zvykla a je tu bez nich strašlivě prázdno a smutno, nic se nezměnilo. Další zvířata doma nechci Byli jsme strašlivě limitováni, co se výjezdů týká. Rvalo mi srdce, když jsme je nechávali samotné doma (sestra je jezdila každý den krmit, hladit a kydat, ale co si budeme povídat, jejich smečka to nebyla). Výjezdy jsem si prostě nikdy neužila na 100 %. Příjezdy z dovolených jsem nesnášela, protože jsem věděla, že otevřu dveře bytu a budu muset nejdřív začít uklízet. Nešlo přijet do uklizeného bytu. Chlupy, kamínky z WC a někdy ještě hůř.... Ono si to sedne Ale naprosto tě chápu |
magrata1 | 95172 |
27.3.2018 10:44:25
Co víš? Třeba vznikne nový ovcopes z mezidruhového křížení
|
Thea + 2 | 93496 |
27.3.2018 9:08:23
S tím vztahem ke zvířátkům bych to nepřeháněla. Nejlíp to vystihuje asi tento vtip
„Potká mladý policista staršího kolegu a ten nese v ruce knihu. Mladý se jej ptá co to nese a starší mu vysvětlí, že je to kniha, která pojednává o logice – logickém myšlení. Mladý polda říká, že tomu nerozumí a tak starší mu povídá: No tak například: Máš doma akvárko? Mladej říká: Ano mám. No tak vidíš, říká starší, z toho logicky plyne, že máš rád zvířata. Z toho zase plyne, pokračuje starší policajt, že ten, kdo má rád zvířata, má rád lidi. No a logické zase je, že kdo má rád lidi, a protože jsi chlap, tak máš rád ženský néééé??! Aha, povídá mladý polda a rozejdou se. Mladý policajt jde s jiným kolegou na ulici dělat pořádek a kolega se ho ptá co je nového. On mu na to říká, že se naučil něco o logickém myšlení a protože ani tento jeho kolega neví co to je – chce to vysvětlit. Tak mu mladý policajt vysvětluje: Máš doma akvárko??? Nemám, na to ten druhý. A mladý policajt mu říká: No tak jseš buzerant!!!“ |
m-007 | 151891 |
27.3.2018 9:07:54
tak samozrejme, ze po incidentu probehla porada co dal. Manzel se zavazal psa vycvicit, coz ucinil, pes by mel byt pripravenej na zkousky zakladni ovladatelnosti nekdy v lete. Ja kdyz s nim jdu behat, tak ve vesnici ma kosik a na kratko, az za vsi ho pustim na stopovacku. Jak jsem psala, tohle samozrejme nezustalo bez nasledku i na nasi strane.
|
Danulu | 23974 |
27.3.2018 9:00:27
Doufam ze plysoveho
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.