Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Simeona+3 | 110315 |
13.3.2018 10:15:33
Normalni je to, s cim jste oba v pohode. Ty ocividne s jejim chovanim v pohode nejsi. Ona se nezmeni. Chces takto travit spolecny zivot ? Zarlenim a obavami, co ona kde tropi ? To je na tobe.
|
Ruth | 147384 |
13.3.2018 10:03:56
Už jen začátek byl dobrý, jak tak pěkně určila - až za 3 měsíce, teď se mi to trochu nehodí (= nebudu si kazit léto tebou a snad najdu něco lepšího).
I ten konec bude pravděpodobně stejně na úrovni toho začátku. Pokud podlehneš trendu "musíme si o tom promluvit", tak budeš zklamaný, bezradný a ještě nas.aný. Ona ti vysvětlí, že na flirtu nic není a jsi chorobně žárlivej... Chceš hrát celý život roli hodného trouby? No tak vidíš. (a při každém zazvonění jejího mobilu, pípnutí sms, jejím připojení na net - se "přemlouvat", že se nic neděje, je ti věrná, má tě ráda - a v žaludku se hromadí vztek, tepny se pomalu zanáší...a občas ten sen, jak ji držíš pod krkem...) |
Thea + 2 | 93496 |
13.3.2018 10:02:54
Tvá přítelkyně může mít úžasný vztah s někým jiným, komu její chování vadit nebude, naopak mu bude třeba imponovat, ale ty to nejsi. Myslím, že by to způsobovalo do budoucna jen problémy, tedy raději ukonči takový vztah.
|
Carollyn | 131058 |
13.3.2018 9:49:28
Ty by sis měl najít nějakou skutečně hodnou holku,ne toto potrhle stvoření. Je to typ,co bude blbě flirtovat i v domově důchodců. Když dělala takové věci od začátku vztahu,kdy měla mít v hlavě jenom tebe,tak nepočítej,že se to někdy změní. Možná ano,Ale s někým jiným... Vy se k sobě nehodite! Přeji hodně štěstí v dalším životě s někým normálním!
|
zefýr | 58223 |
13.3.2018 9:39:24
Neber si ji.
Nepřestane. Mít s někým takovým děti je peklo. Že je to žena nic neznamená- že by s dětmi přestala. Mám ve svém okolí dva páry, v jednom tohle ( včetně nevěr ) dělá žena a ve druhém muž a zcela nekorektně musím napsat že u matky je to mnohem horší. |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
13.3.2018 9:36:39
jako vždycky, je to jen náhled z jedné strany, takže možností reality je mnoho...
ale co bych z toho vyčetla já, je, že ty jsi víc zamilovaný do své představy o ní a do své lásky k ní, než do ní jako takové... ona je buď mrcha (a ty trumbera) nebo se jen nezávazně baví (a ty jsi žárlivec)... rozhodně bych vám společný život nedoporučovala, protože se navzájem utrápíte... a ty se musíš rozhodnout, jestli čirou náhodou není ta její nestálost právě to, co tě k ní vábí... |
Grainne | 67561 |
13.3.2018 9:27:50
Zrejme ma holka problem se sebevedomim a tak si vytvari iluzi, ze je neodolatelna. Take k tomu samozrejme prispiva tolerance takoveho chovani, proc by to nedelala, kdyz muze a kdyz ji to dela dobre.
V plnohodnotnem vztahu ovsem plati pravidlo, ze se zdrzim toho, co nedela dobre tomu druhemu. (Tady pochopitelne plati, ze primerene, nikoliv podrizene) Takze tohle neni plnohodnotny vztah. Stanovit "pravidla hry" a pri jejich poruseni vztah ukoncit. |
mandelinka | 32633 |
13.3.2018 9:20:38
Takhle se chovají nesebevědomí lidé, kteří si potřebují honit ego a lidé, kterým na partnerovi nezáleží.
Jestli je vám 17, ok, dá se pochopit. Jestli je vám 30... no já bych s ní nebyla. |
Cimbur | 64764 |
13.3.2018 9:20:36
Je teda sice podle vás hodná, ale děsná manipulátorka. To jsou vaše slova. Za mě je nezralá, tahá všechny včetně vás za nos, tenhle způsob komunikace jí asi zvyšuje sebevědomí. Chová se nedospěle, rozhodně bych se do žádných zásnub nehnala. Mobily se taky neprolézají, do FB profilů partnerů se taky nechodí, mám pocit, že vás setrvání v takovém vztahu nutí dělat věci, které jsou vlastně nedůstojné a pak ještě víc snižují vaše sebevědomí.
|
Rodinová | 140078 |
13.3.2018 9:10:36
Podle toho, co pises, se mi nezda, ze by byla "jinak strasne hodna holka", jak pises. Prijde mi jako mrcha.
Kasli na to, byl bys nestastnej. A ano, tyhle veci holky nedelaji, pokud maji kluka, co ha maji rady a vazi si ho. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.