Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Mediana | 41907 |
12.9.2009 14:35:59
Tak má dort. Prý je impressive ...
Ňopi, kosher želatina s rostlinnými želírovacími látkami ztuhla skvěle. Utopýre, rybí waterzooi - to už bych snad radši vsrkla žížalu ... |
Ňopka | 74367 |
11.9.2009 20:55:36
co jsem koukala, 35-40. Pirati viz schranka.
|
Utopýr | 9323 |
11.9.2009 15:19:19
off topic - pirati. Co spojit výlov nohy s opičí dráhou. Tj. nejdřív se k bazénu propracovat přes překážky a pak lovit nohu?
|
Utopýr | 9323 |
11.9.2009 14:35:04
Ňopi, jak se ti hodí sobota? Od kolika můžeš? Udělala bych to hodně kratký, máme tu docela šrumec.
Kolik stojí ty lístky? Medi, waterzooi mě odpouzuje už svým jménem, nevím proč Zkoušela jsi i ten rybí? Ten mi přijde ještě horší, a manžel ho přitom miluje. Jinak já do Čech nelítám, jezdíme tam tak jednou dvakrát za rok autem, takže Skykrach se nám vyhnul. |
Ňopka | 74367 |
11.9.2009 13:44:12
koukala jsem, ze ty listky jsou celkem draha zalezitost, tak to musim probrat s manzou
|
Ňopka | 74367 |
11.9.2009 13:29:30
já právě dělala z carbonade a nic moc.
|
Mediana | 41907 |
11.9.2009 13:10:54
Utopýre, jojo, byla... :) Své první waterzooi (snad jsem to napsala dobře) mám za sebou. Teda sežraný, ne uvařený. A - hm, nic moc... Problém je v tom, že já fakt nemám ráda vařený kuře. Tak snad paličkování půjde líp... :)
V pátek by to šlo... Ten další týden už plachtím s Whizz do Prahy. Lítali jste někdo se Sky Europe? A přišel tak někdo o prachy za letenky jako já??? Já jsem včera hledala v supermarketu přísady na svůj legendární jahodový dort. Trvalo mi to asi 45 minut a přijatelnou želatinu jsem nakonec našla až v kosher oddělení, kde jsem navíc musela přestát nacionalistický výpad nějakého nakupujícího Sionisty, který vyskočil a zařval mi do ucha: Izrael je nejlepší! Měla jsem chuť mu říct, že nevím, že palestinskou želatinu jsem nezkusila a ö nic jinýho mi nejde ... |
Utopýr | 9323 |
11.9.2009 12:48:53
po lístkách jsem se ještě nesháněla, ale můžem jít spolu, jestli teda ještě budou.
Guláš vařím buď z masa na carbonade nebo z krůtího, se slovem kližka jsem přišla do kontaktu jen v kuchařce. Na polívku tady balíčkují maso specielně určené na polívku. Až ho někde zahlédnu, hodím ti sem přesný název. Jak tak kukám, dobře, že jsem začala vařit až po příjezdu sem, tak nemám problém s nahrazováním potravin typické české kuchyně Mediano, mám mmch pocit, že jsme ještě nedořešily nejlepší recept na waterzooi, paličkování krajek a dlabání dřeváků. nebo´s to tenkrát nebyla ty? |
Ňopka | 74367 |
11.9.2009 12:29:59
tak já bych na Nohavicu šla :) teda resp. by byl spor, kdo z nás půjde, ale já mám větší šance Jsou ještě lístky, nebo jdu s křížkem po funuse?
A další nedětské téma - kde a pod jakým názvem se tu sežene třeba kližka na guláš nebo hovězí žebro na polívku? Podobných dotazů mám ještě přehršel :) |
Utopýr | 9323 |
11.9.2009 12:16:31
bohužel teda od pondělí do čtvrtka jsem ve Štrasburku, ale v pátek nebo ten týden nato by to šlo. Ale to už tady zase nejsi, co?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.