Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Utopýr | 9323 |
10.1.2009 22:41:48
Pavou, jestli prijedete dopoledne, tak Massimo nabizi, ze udela domaci pizzu - moc dobrou. Nechcete? A od Harryho se ocekava, ze si s Massimem rozda box nebo tenis na WII. A s Rafaelem se urcite rad poboxuje Kubos.
|
Utopýr | 9323 |
10.1.2009 22:33:42
V utery u tebe, Nopi. Hory nevim, na Belgii se mi nikdo neozval, ale pristi rok bych rada vyrazila s nejakou partickou, abysme si mohli pomoct s detma, asi do Francie. Kdo by chtel? Jo a tabulku jsem koupila v tom papirnictvi v Carefouru, vzdycky zapomenu, jak se jmenuje. A obcas je vidam v Zeemanovi. Nebyl jste mmchnekdo ve Wibre nebo Zeemanovi na slevach? Maj tam neco?
Pavou, tak se pak ozvi, jak to bude vypadat, my asi stejne v tomhle mrazu nikam neporazime. |
Ňopka | 74367 |
10.1.2009 22:03:47
no koukám, že spolu randíte každej den
Doufám, že ten příští týden u mně platí a nevyšachujete mě úplně My teď pátrali po penzionu na hory v Čechách, naše potřeby jsou dost specifické. Utopi, na to lyžování v Belgii se ti zatím nikdo neozval, ne? Taky by mě to zajímalo... A poradíte někdo, zda se v Bruselu někde levně seženou použitý dětský brusle, kde a asi za kolik a taky sháním takovou tu magnetickou tabulku, kde se kreslí přiloženým písátkem a taky tiskátkama, dvojčata to milujou a my ji zapomněli v Čechách... |
Utopýr | 9323 |
10.1.2009 21:22:07
Pavou, Nopi, diky za ucast a nabidku, ja to zitra hodim tady u nas do pradelny. Massimo to chtel zkusit odmrazit, ale bojim se, ze bud znici pracku a nebo ze to zase zamrzne, tak pockam, az to odmrzne samo od sebe. Uz aby ty mrazy skoncily ...
Pavou, nam je to zitra vpodstate jedno, jak se to hodi vam? |
Utopýr | 9323 |
10.1.2009 14:40:40
tak dneska nam zamrzlo vite co? PRACKA
Nemuzu si u nektere z vas vyprat? A ze bych to tam jako zapomnela a privezla si to domu uz vyzehlene? |
Utopýr | 9323 |
9.1.2009 9:31:51
Ja teda uvidim, jestli nam sem prijde nekdo neco kopat a jestli u toho budu potreba. Zda se, ze to udela soused a ten uz vi, kde co je, Massimo mu to ukazoval, takze snad nebudu potreba. Ja jsem na tyhle veci strasne leva, nikdy poradne nevim,kde mame jaky privod ceho, a vubec v holandstine se mi o tom vyborne diskutuje Ja zase objednavam veskere doktory atd, to mi celkem jde Coz mi pripomina, ze bych se mela objednat na kontrolu po sestinedeli, ale to urcite jeste pocka
|
Ňopka | 74367 |
8.1.2009 21:42:42
fajn, tak to v neděli ještě upřesněte a těším se! Snad se do tý doby u nás nikdo nerozstoná.
|
Ňopka | 74367 |
8.1.2009 21:24:52
No to je radost, kopat to půjde těžko. Tak doražte, ať jste chvilku v teple a klidu
|
Utopýr | 9323 |
8.1.2009 13:22:29
tak a nam nekde prasknul odpad, tak ted zjistujeme co a jak, tak nemuzu na pristi tyden slibit presny den, ale urcite dorazim. Pavou,hodi se to nekdy i tobe?
|
Ňopka | 74367 |
7.1.2009 17:53:54
A Pavčí, nehodí se to i tobě???
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.