| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní problémy ORL či dýchacích cest

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 8127  [Dalších 8077 >>]
margotka78 alias shit-roller 108560
4.10.2017 8:53:35
Měla jsem bronchitidu v srpnu, doléčovala jsem se cca měsíc.
Používala jsem Kalobu ( přírodní produkt), často si dělám zázvor s medem.
Blbý bylo, že jsem si nemohla vzít nemocenskou, tak jsem to tak divně plácala ( částečně dělám z domu) a moc jsem si neodpočinula. Ještě sem tam kašlu. Ale už jsem od minulého týdne ušla - ve čtvrtek cca 5 km, v sobotu 6 km, v pondělí 5 km- a bylo mi pak dobře. Tak snad únava ustupuje. :-)
Gabi444 153409
4.10.2017 8:49:50
Minulý týden mne zklátila nějaká podzimní slabota, vyhrabala jsem se toho, z horečky, rýmy.. ale pořád místy nemůžu popadnout dech, kašlu.

Vždy mi na tento stav pomohl Bioparox, mívám toto tak jednou za dva roky a jinak jsem zdravá, tak jsem si říkala, že trocha chemie nikoho nezabije. Bioparox loni stáhli z prodeje, nevíte jestli má nějakou volně prodejnou alternativu?
Nebo jak se doléčujete vy?
Linda Matušincová 154793
20.9.2017 16:19:57
Dobrý den potřebuji radu. Syn je po operaci Myringotomii už 6dní a tě mu z ouška vytíka krev. Jeto normální nebo se něco děje. Moc Děkuji.
Míša+1 :-) 134316
11.9.2017 21:47:04
Jinak,ta moje dr. mi pustí silný proud, ale jen velmi krátkodobě.
Míša+1 :-) 134316
11.9.2017 21:44:00
Dnes jsem byla na ORL na výplach ucpaných uší. Často na to trpím, dr. mi vždy pustí do ucha silný proud vody a dočistí. Vše je vždy v pořádku. Dnes tam byl zástup a do ucha pustil slabý proud a dost dlouho mi tam lil vodu. Od té doby mi v uchu jakoby praská, šustí. ..nevím, jak to popsat. Vyschne voda sama, nebo co s tím? Je to hrozně nepříjemné. 😐😐
Paulis 44845
28.8.2017 17:45:10
Děkuji. Krev prý je v pořádku, CT už je objednáno, tak snad to bude dobré. Celá ta zpráva je taková děsivá . Už nekouří - skoro . 3 roky 2 cigarety denně, několik zápalů plic.¨
Ještě jednou děkuji moc za ochotu
Klenoflejn+4 7341
28.8.2017 16:35:59
Znamená to, že v plicní tkáni, která je jinak vzdušná, je nějaký nevzdušný útvar. Emfyzém, neboli rozedma je naopak provzušnění - projasnění. Toto ložisko může být cokoli, zánět, nádor, metastáza, absces, cizí tělísko...Je třeba doplnit další vyšetření / CT, bronchoskopii, vyšetření krve.../ posoudit anamnézu / kouří?/ a kliniku / kašle?, vykašlává?/ atd.
Je to velmi obecný popis, netřeba se hroutit, rozhodně většina ložisek na plicích je nezhoubných.
Paulis 44845
28.8.2017 14:22:18
Včetně drobných okrouhlých stínků. Může to být následek po zápalu plic? Včetně plicního emfyzému? Tady se ví vše, takže se raději zeptám. Má se člověk obávat, nebo jsou to běžné pozůstatky po zápalech?
Děkuji
Pam-pela 97353
12.8.2017 23:29:07
To je super....ono to mozna muze vypadat legracne, ale znala jsem pani, co se opravdu udusila - jahodou. Byla doma sama. Je to riziko prave i pri ˇluveni, kdy se nefovre hrtanova zak´opka....a clovek vdechne, co ma v puse. Nekdy fakt desivej zazitek
Adelinkaa 1 dítě. 75195
11.8.2017 10:13:44
Mě toto děsí, sestřička se mi cca před rokem fakt na tvrdo málem udusila při pití vody, byla tam sama a říkala, že něco tak příšerného ještě nezažila. Opravdu se málem udusila, nevím kam jí to vteklo.~e~~e~
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 8127  [Dalších 8077 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.