| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní problémy ORL či dýchacích cest

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 8127  [Dalších 8057 >>]
Dari79 114243
10.8.2017 18:46:46
Jsem sama v kanclu a (blbec) u telefonování (s rodinným příslušníkem) jsem tu ujídala po soustech svačinu. A zaskočilo mi. Bohužel tu není nikdo, kdo by mě poplácal po zádech!

Kašlu jak blázen, ale nejde to ven, vypila jsem už dvě sklenice vody, to mi trochu ulevilo, ale pořád to v tom krku cítím.

Je nějaký fígl, jak to dostat ven, když mě nemá kdo praštit po zádech?
Šuplík 137953
5.5.2017 20:59:09
nevím, jak s tím souvisí alergie, možná, že léky na alergii zlepší potíže s oušky).
synovi dávali asi v 8 letech tu trubičku do jednoho ucha, protože po opKOVANÝCH ZÁNĚTECH SE MU VE STŘ. UCHU HROMADILA TEKUTINA A ŠPATNĚ SLYŠEL. KDYŽ MU JI PO ROCE CHTĚLI VYNDAT, TAK SE UKÁZALO, ŽE MU VYPADLA SAMA. OD TÉ TOBY SE ZÁNĚT STŘEDOUŠÍ U NĚJ MNOHO LET NEZOPAKOVAL.
pardon za caps.
ráno jsme nastoupili na orl, asi v 10 šel na ten zákrok, pak mi ho na probrání po narkóze vrátili na pokoj a někdy cca ve 14 hod dostal polívku a pak jsme šli domů.
~d~
m-007 151891
5.5.2017 16:52:24
dcera mela trubicky asi rok kdyz ji bylo cca 6-7, pak jedna vypadla a druhou vyndali tusimze. Na zakroku byla nekdy na podzim, koupila jsem ji takove specialni spunty do usi a na to celenku, aby se mohla koupat (ne potapet, koupat-cachtat). V chlorovanem bazenu to bylo v pohode, ale jednou jsme byli na prirodnim koupalisti a to pak mela nejaky lehky zanet.
Celkove ale ok. Kdyz uz byla v narkoze, tak ji vzali i mandle.
simiki+koťátko 03/07 44774
5.5.2017 15:12:06
Opravdu? to mě tedy moc nepotěšilo, jsme s dcerkou absolutně letní, přes léto chodíme snad každý den na kupaliště, buď po práci aspoň na chviličku, nebo přes den volna od rána do zavíračky.
maargitt & dráčátka 67638
5.5.2017 15:03:57
netlačí, to, nebolí, nic neteklo nebo minimálně, že o tom nevím. jen po cca 3 msících dr kontroloval, jak to v uchu vypadá. Za rok se zas musí vyndat, opět v narkóze.
maargitt & dráčátka 67638
5.5.2017 15:02:09
dcera je od loňska má, pomohly. jediný problém byl v létě s koupáním, dali jsme udělat takové ucpávky, aby se jí do uší nedostala voda, ale samozřejmě přes ně hůře slyšela. Na koupaliště jsem si s ní netroufla.
margotka78 alias shit-roller 108560
5.5.2017 14:44:14
Asi myslíš kvůli tomu hromadění tekutiny mezi vn. uchem a eustachovou trubicí...
Kolegyně byla se synem a dobrý, kamarádka byla a bohužel to nepomohlo, na jedno ucho nedoslýchá dále...
Ale asi je dobré to zkusit.
5.5.2017 12:32:42
Moc děkuji ~x~
dajmab 81703
5.5.2017 12:24:38
Trubičky jsou vloženy na určitou dobu, po operativním vložení už nic nebolí.Zákrok byl typu ráno přijedeš, uspí, zoperují, probudí, dají kyslík,odpoledne kontrola a kdo může, rovnou jede domů a pak jen kontroly. (S tou kostí už to ovšem bylo jinak). Pokud vypadnou, zaznamenáte to jen, když tu trubičku vidíte třeba na oblečení, jinak si ani nevšimnete, je totiž tenká a malá. To pak zjistí lékař při kontrole, že už tam není. Sekret většinou po operaci moc neodchází, protože ho odsáli, jinak může vypadat jako znečištěný vnitřek ucha. Nevím, jak vypadá standardně, u dcery to byl takový zelený řídký zpěněný hnus. Občas jsme poťupkali kouskem vaty a očistili jemně boltec. My pak často museli na kontroly, takže víc zařizoval lékař, včetně dalších odsátí (nebolí, ale dcera dost vyváděla, protože přece jen v uchu to vydávalo zvuky atd. Sama pak ale říkala, že to nebolelo.) Jinak dcera je alergická na skoro všechno, tehdy ty operace a bohužel i reoperace pomohly velmi. Teď je jí už 22, vše absolvovala před asi 12 lety a skoro 10 let měla klid.
5.5.2017 11:19:05
Děkuji,, my máme jen zběžné informace, protože nás čeká první alergologie... za jak přibližně dlouho dochází k vypadávání trubičky? bolí to? tlačí to? sekret odchází vleže, nebo průběžně? na jak dlouho trubička/y je? navždy? omlouvá mse za tolik dotazů, jen endokážu v tomto případě dohledat informace na internetu a zatím máme předběžné informace, děkuji ~x~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 8127  [Dalších 8057 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.