| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 12103  [Dalších 11833 >>]
Pája, A+A :o) 94544
1.3.2011 8:54:56
Ileničko,díky za info~;). tak zatím ještě odkládáme o další měsíc,protože Andrejka má léky na imunitu i při nich se prý nesmí očkovat,takže těsně před 3.rokem očkováni budeme~;).

a jak se jinak máte?

já slavím úspěch,že se Andrejka jako zázrakem minulý týden naučila říkat alespoň KOKO a BÚ na zvířata,co jsem jí učila snad rok ~t~. na psa říká FA~t~~t~,nejde jí prostě haf a říká to pozpátku~;).jinak ostatní zvládá kromě koně.
no,tak alespoň něco málo nového do našeho slovníku~:-D
llenicka 75289
28.2.2011 22:51:46
ahojky Pájo. My živou vakcinu taky nemáme. Vyšlo nové doporučení, že nedonošené dětičky pod 1500g mají být živ. vak. očkovány až po 2 roce. Naopak, čím je dítě starší, tak má méně komplikací!!!!! Takže vyloženě pospíchat nemusíte:-) A TBC se úplně zrušila, ani novorozence v porodnici již neočkují a očkují se jen vybrané skupiny tzn. bezdomovci, lidé žijící s nějakým nakaženým atd. Takže TBC už řešit nemusíte vůbec. Dětičky měli moc komplikací. Pa
28.2.2011 19:48:10
jojo,já tyhle nemoci měla tuším také všechny~;)
.ganesha. 83982
28.2.2011 19:06:01
Držím palce!

Mně je tohle očkování vyloženě proti srsti, sama jsem všechny tyhle nemoce v dětství prodělala a bez problému.
28.2.2011 18:44:44
Xkacko,tak to je super. doufám,že bude mít průběh lepší než syn...ale upřímně,moc tomu nevěřím. no,třeba se stane zázrak..
.ganesha. 83982
28.2.2011 18:00:09
Ahoj. Viktorka byla očkovaná poprvý v 16ti měsících a tehdy měla teplotu cca kolem 8. dne po očkování, jinak nic.
Druhou měla teď ve 2 letech a úplně bez reakce.
28.2.2011 16:14:19
chci se Vás,co to mají již za sebou zeptat,jak to děti snášely~;)
nás čeká tedy první očkování živou vakcínou- spalničky,zarděnky,příušnice tuším:-). trochu z toho mám upřímně obavy,jak to bude Andrejka snášet..pamatuji si matně,že syn měl po tomto očkování docela děsné teploty a byl nesmírně uřvaný a ukňouraný,to se mi vrylo do paměti.

také nevím co je na tom pravdy,ale prý čím starší dítě se tím očkuje,tím horší je pak reakce,tak fakt nevím~d~,zda to není jen blábol..nám je 32měsíců.

a ještě se chci zeptat na očkování proti TBC? my ho ještě nemáme. a upřímně netuším,jak to s ním je..dr. se zeptám,ale tady jsem přímo u zdroje s nedonošeňátky:-)
Danula83 46556
25.2.2011 7:38:56
Zní to velice dobře ~R^ Já tam psala maila předevčírem a zatím žádná odezva,tak nevím...Ale tedy doufám,že nemají stopstav - kontaktovala jsem ústecký Demosthenes...
Linda (IP adresa: 81.200.57.136)
  • 
24.2.2011 20:10:11
Nevím o stop stavu, možná podle místa, tady u nás funguje. Možná tedy dva měsíce zpět byl trochu problém, protože se měnily vnitřní záležitosti včetně názvu, takže jsme podepisovali na konci roku novou smlouvu, tak třeba pro to. Asistenta zatím neřešíme, tak netuším, jak to je. Ale nevím, jestli jste "pod jejich křídly". Pokud ne, tak možná proto. Spíš se divím, že vám to třeba nevysvětlili proč. Já jsem zatím opravdu spokojená, protože ve spoustě věcí mi paní skutečně dost poradila. Ale jako všude jinde je to o lidech.
llenicka 75289
24.2.2011 19:27:03
Nevím jak jinde, ale v Plzni ránná péče normálně funguje! Ale je pravda, že teď musí nějak vyjednávat financování. Tak snad se jim to povede. Jinak asi záleží na konkrétním poskytovateli ranné péče. S malým chodíme do školičky a snámi tam chodí chlapeček s osobní asistentkou, která je pracovnice ranné péče. Tak je to asi o lidech.~a~
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 12103  [Dalších 11833 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.