| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Jarnilky 2004

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 16784  [Dalších 16544 >>]
Radka a 2 bráškové 16862
12.5.2010 18:28:29
Ahoj!

Koukám, že to tu trochu ožilo, tak vás jdu dočíst.

Lído, gratulace Lukovi k přijetí na gympl!!!! Kluci ti ve sportu dělají samou radost, jsou to šikulové. Jak jste s Daníkem dopadli na urologii?

Ájo, jsem ráda, že si se ukázala, tebe jsem tu extra dlouho neviděla (i když kromě Lídy teda máme všechny docházku hroznou). Myslela jsem, co je s vámi. Prima, že je u vás všechno v normálu. Školku v přírodě Matěj zvládne, uvidíš. Řekla bych, že větší „utrpení“ je to pro rodiče, aspoň mě se stýskalo a kluci byli v pohodě. Byli už loni na pět dnů, ale spolu teda. A dodneška s radostí vzpomínají, co tam dělali a jak to bylo dobrý. Letos nejedou ani jeden, ani od školy ani od školky. Tak pak napiš, jak jste to zvládli. S lyžováním prima, ty to určitě taky zkus, za to nic nedáš a je to prima relax. A lyžování v půli dubna závidím, my lyžovali naposledy 19. března a už byl sníh hodně rozbředlý.

Nyko, teda ty už máš Ráďu fakt velkého. Už sám chodí viď? Kamarádka má stejně starou holčičku, minulý týden jí byl rok a ta sama nechodí a oproti Ráďovi vypadá „miminkovsky“. Fotky jsou povedený. Dej i pak nějakou Natálky. S tancováním jsou dobří, že takhle postupují. Tancují na moderní písničky nebo na co? Fotka je moc malá, není vidět ani kostým. V Chomutově … no to jste byli kousek od nás! S rybičkou to u nás nakonec nedopadne, v posledku furt mluvil o králíčkovi, tak dostal zakrslíka. Topgal jsme nakonec vybrali s duchem (myslím, že ten samý má i Natálka v červenym, Kubča má modrej). Nová kolekce se mi pro kluky moc nelíbila. Dovču v létě plánujem, snad to klapne. Do práce se ještě nechystáš?

R.
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
4.5.2010 9:01:53
Ahojky, taky se hlasi jedna ostuda, ale my porad nestihame a na rodinu uz skoro nechodim, obcas na damu, ale taky neni moc casu.
Hrozne to ted leti, Radulkovi bude ve cvrtek rok, kdyz si vzpomenu, jak jsme jeste nedavno bojovali s prdikama, je to neskutecny.
Minuly tyden jsem byla nechat deti fotit u kamosky v atelieru, zatim mam par fotecek Radi, Natalka jeste neni zpracovana, tak tady je mala ukazka.

Jinak se mame fajn. Minuly tyden nam dodelali fasadu na domecku, jeste nas za par dni ceka zamkovka, ploty a zahrada. Vybirame dovolenou, letos jenom autem nekam do Italie s partou co s nima jezdime na hory. Moc se tesim, loni jsme sedeli doma na zadku.

Natalka hory zvladla bajecne, pak byla na tyden na horach s manzou a ted jezdime po soutezich s tim jejim tancovanim. V Krajskym kole si domu prinesla stribrnou medaili, ted jsme byli o vikendu v CHomutove, tam byli 7. a koncem mesice nas ceka jeste celostatni kolo v Brne. Je to narocny jak casove, tak psychicky. V tom Chomutove ronila slzy jak hrachy, postavili si spatne rekvizity a porota jim za to ztrhla body, tudiz byli az 7., prvnich 6 mohlo bojovat o medaili. Ale to k tomu patri, akorat ty prtata to jeste nechapou, ze ne vzdy se muze vyhrat.
Tak tady jeste jedna fotka pred vystoupenim

Ajo, neboj Matysek tu skolku v prirode zvladne. Ja z toho taky mela bobky a kdyz jsem volala ucitelce, tak holky po rodicich ani nevzdechli, meli toho moc na praci. :-)
Natalka letos chtela jet uz na soutredeni s tanocovanim, ale to jsem ji nepustila, protoze prece jen v ty skolce ucitelky pomazli a rozmazlujou, ale tohle je o treninkach 3x denne a zadne vodeni za rucicku, tak si bude muset pockat na pristi rok.
A je dobre, ze se Matysek naucil hezky lyzovat a drzim palce, at se do toho taky pristi rok pustis. Co v praci, porad jsiv te firme?

Lido, jak dopadl Dan v ty poradne? Porad se to nelepsi?
Jak mate v planu prazdniny, vyzbyde vam nejaka dovca spolecna?

Radko, NAtalka dostala zavojtnatku. Zatim drzi. Kulaty akvarko jsme koupili v OBI.Natalka se o ni pravidelne stara.
Uz mate vybranej topgal? Neco z ty novy kolekci? A jakou mate v planu dovcu?

Jsem se nejak rozepsala, tak snad prezijete muj monolog.~t~

Ája, Maty 5/04 37435
27.4.2010 14:27:16
Jo, ještě jsem zapomněla napsat, že Matěj letos konečně začal s lyžováním, jezdili jsme k tetě do Jeseníků, kde ho učila lyžovat bratrancova dcera (dělá instruktorku lyžování), tak ho to docela chytlo. Ještě před 14-ti dny jsme tam byli, tak jeli na Praděd si ještě naposledy zalyžovat. No a příští rok se snad na to lyžování dám i já ~t~
Ája, Maty 5/04 37435
27.4.2010 14:23:02
Ahoj všem (tedy hlavně Lídě) ~;)
blahopřeju k přijetí Luka na gympl, je to šikula. Taky se ozývám po strááááášně dlouhé době, ale koukám, že sem krom Lídy, nikdo moc nechodí.

U nás žádné závratné změny, Matěj už se docela těší do školy. V červnu pojede do školky v přírodě. Pořád váhal, nevěděl, jestli chce jet nebo ne, nakonec, že teda jo. No, popravdě, moc si to prozatím neumím představit, jedou na 8 dnů(od pátku do pátku) a on byl z domu maximálně 2 noci. I já jsem si na tu myšlenku, že bude takhle dlouho pryč jen s učitelkama musela docela zvykat. Asi to budu prožívat stejně, jak psala Nyka o dojezdu Natálky.
Jinak je to teda někdy držka držkatá, chodí na keramiku, která ho moc baví, taky na angličtinu a ve školce mají ještě výtvarku a flétničku. Dovolenou letos neplánujeme žádnou, spíše jen nějaké výlety a tak.

Doufám, že vy všechny ostatní se máte fajn, Ráďa od Nyky už bude mít za chvíli rok, to je děs, jak to letí. Mějte se.
Lída+2 28136
22.4.2010 14:19:54
Ahoj všem. Luk je přijatý na gympl,ale koukám že sem chodím sama,ale třeba aspoň čtete.
Lída+2 28136
13.4.2010 10:15:37
Ahoj všem. Máme se dobře...jen mám problém sehnat na Luka 155cm vysdokýho- vychrtlýho jakýkoliv oblečení. Sice jsem to splácala,ale nebýt sekáčů tak nic nemám....strašný....samé džíny a ty on nechce.....trika jen s nápisama a ty on taky nechce....
Tepláky mi nakonec koupila moje mamka.

Jinak kluci za sebou mají 3 kolo východočeskýho poháru v orientačním běhu a Luk si drží první pozici po třech závodech,ale bude přeřazený do lepší kategorie tak klesne....~;)
Lída+2 28136
22.3.2010 8:13:40
Tak tu mám mokré vysvědčení Daníka z plavecký školy.....a myslím, že dobrý:
vytrvalost: 650metrů
25m kraul 36,71s
25m prsa 39,84s
25m znak 42,19s

Takže to nebyl ztracený čas ten zdokonalovací kurz. to já bych z něj asi nikdy nedostala......a hlavně, bych ho naučila blbě kraul...a znak plavu taky blbě~f~
Lída+2 28136
22.3.2010 6:57:59
Radko díky. Luk to bude potřebovat..je to strašný zmatkař.....

totálně zkazil matematickýho klokana minulý týden. Tak málo bůdů neměl ještě nikdy~a~

Tak se někdo zase ukažte a napište co novýho.:-)
Lída+2 28136
22.3.2010 6:56:16
Ahoj všem. Tak žijeme nějak rychle. Luk bude přesně za měsíc dělat přijimačky na gyml.
O víkendech od začátku března měli kluci 5 závodů. Zrovna včera jsem Dana ani nepustila,ale Luk běžel ve slejváku....a mlze...no psa by nevyhnal,ale já krkavčice vyhnala....~f~
A Luk doběhl první....ze 7 lidí.
A ještě se těch 5 závodů sčítalo dohromady a Luk se umístil na třetím místě z celkového počtu 42 účastníků. Dan skoro neběhal..tak o něm nepíšu. docházel v sobotu do bazénu na zdokonalovací kurz plavání....tak na 2 vůbec nebyl....

Jinak celkem nic novýho....prázdniny jarní jsme prolyžovali. Vzali kluky i na noční lyžování a v půlce února si to fakt užili ještě v noci~t~

s Danem jedu za měsíc na kontrolu na urologii....a jsem zvědavá...máme obzvláš´t pldný měsíc na praní...denně~n~
Radka a 2 bráškové 16862
7.2.2010 16:02:24
Ahoj!

Já vím, sto let jsem sem nepsala~f~
Jdu vás dočíst...

Lído, chválím lyžaře a iglů. Kluci taky měli iglů, ale už roztálo, máme tu už málo sněhu. Na přijímačky Lukovi budu držet palce, ať dopadnou a vezmou ho. Je šikovný, mít ještě v pátý třídě samý jedničky. S Daníkovou nemocí mně to mrzí, že není zlepšení.

Nyko, máš moc hezký děti a Ráďa už je velikej! Co má Natálka za rybičku? Přemýšlela jsem, že bychom dali Kubčovi rybičku (rybičky) k narozeninám. Se mi i líbí malý kulatý akvárko co máte. Větší nechci. Jak se zdařilo přestěhování Radečka do pokojíčku? A jak Natálka zvládla hory se školkou?!? To máte super. U nás jezdí se školou, ale berou děti až od druhý třídy. Prvňáky a školkový děti nejezdí.

Koukám zpátky na diskuzi a strašně dlouho sem nenakoukla Ája. Ájo, co je s vámi?!?

U nás stále stejný kolotoč, práce, škola, školka, ... ale i na zábavu čas zbývá ~;) Jezdíme lyžovat. Honzík si přál k narozeninám snowboard, tak začíná na něm. Ve škole mu to zatím jde dobře, na výzo měl samý, tak uvidíme jak to půjde dál. Kubča má za sebou zápis do školy a byl z toho nadšenej. Nejradši by šel už teď do školy. U zápisu ho vyfotil někdo z novin, tak byl na titulní stránce v novinách. Tašku ještě nemá, vybere si jí k narozeninám, ale určitě to bude Topgal.
Minulý týden jsme byli s m. na muzikálu Děti ráje (dostal to ode mě k vánocům) a moc se nám to líbilo.

R.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 16784  [Dalších 16544 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.