| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dětská gynekologie

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1369  [Dalších 1309 >>]
M a 1 (IP adresa: 94.229.94.10)
  • 
12.2.2014 13:31:22
Jsou to srůsty, ale vyčetla jsem, že se to má samo od sebe rozlepit kolem 7-8 roku když začnou první hormonálně změny v organismu. Má to má 5-ti letá, jen to umyjeme aby se tam nezachytával sekret a nic víc. Nějaké rozrušování podstupovat nemíním (traumata do života ji opravdu nemíním způsobovat naším zdravotnictvím a ještě v téhle intimní oblasti).
Helča + J+V+M 110737
12.2.2014 13:25:26
Jestli jsem to správně pochopila, tak to normální není. S dcerkou jsme museli několikrát na rozrusovani. Pokud si nejsi jistá, zeptej se mudr.
jerry.001 37531
12.2.2014 13:20:55
Naše malá to má myslím taky tak, malinko mi to onehdá též zneklidnělo, ale synechie to nejsou, tudíž to vypadá na normu.
Žubka 15263
12.2.2014 13:17:00
Myslím, že je to normální, podle toho, jak to popisuješ. Mám 3 holky, ony ty pysky rostou víc až v pubertě, do té doby jsou prostě malé, no. ~f~
Marie-Ellena 98850
12.2.2014 12:50:01
Možná je to normální, ale radši se zeptám - mám 18timěsíční holčičku a dnes jsem po koupání zjistila, že má (snad to popíšu správně) spodní části obou (ta nejspodnější, jakoby nejblíž konečníku) malých stydkých pysků přirostlé k velkým. Nikdy jsem si toho nějak zvlášť nevšímala, synechie to není, malé pysky jí jdou normálně od sebe, ale tohle mě zarazilo. Možná je to normoš a je to vývojem, že se časem nějak samy oddělí...nebo ne? :-O
Čejča 93764
13.1.2014 23:01:24
Naši čtyřletou holčičku začalo trápit "bolení pipinky" asi před třemi týdny a už jsme úplně zoufalí, protože se v noci budí a pláče, že z té boleti nemůže spinkat. Máme za sebou dva výtěry, první vyšel "ojediněle enterococus fecalis", dostali jsme mast Macmiror - prvně nám ji vůbec nešlo zavádět, ale nakonec se dařilo, ale nepomohla. Tak nám předepsali furantoinové čípky, ale Verunka si je odmítá nechat zavést, hrozně se bojí:-(( Tak jsme se sebrali a jeli do nemocnice, ať tam ten čípek zavedou oni, načež zase jiná doktorka prohlásila, že teda udělá novej výtěr, že teď máme být úplně bez léků, nemusím ani popisovat, jak jsme tři nebyli Verunku schopni udržet při tom druhým výtěru, jak ječela, že nic nechce, že tu bolest raději vydrží, ale ať ji nikdo neubližuje:-((( jsme zoufalí, protože se to zase zhoršilo, malá v noci pláče, kroutí se, ale čípek zaboha nechce, pozítří bude hotový ten druhý výtěr a taky test na roupi a já se jen modlím, aby nám někdo pomohl. Jinak musím s politováním konstatovat, že v Brně jsme zatím nenarazili na opravdu erudovaného dětského gynekologa psychologicky vyškoleného k malým dětem, všichni se k malé chovají jako k dospělé, že to musí vydržet a takový keci, nikdo s ní nemá slitování, všechno je strašně násilný:-((( kdyby někdo dokázal poradit nebo doporučit hodného dětského gynekologa...moc děkuji...
Dojanka 85301
5.12.2013 21:05:06
Ano, byla jsem tam s dcerkou ve 3 letech na rozrušení synechie. Vše proběhlo v absolutním pořádku, paní doktorka příjemná.
jenniska+ 9/05, 3/09 a10/13 49327
5.12.2013 12:22:41
Moc děkuji za rady,já jsem se tady dočetla v jiné diskuzi, že je právě nedoporučují, ale pokud jste spokojené tak to zkusím tam. Asi nebude potřeba dělat zatím vyšetření, pouze ultrazvuk.
kája+dva 65364
5.12.2013 12:08:21
Je to proto, že normálně jsou tam doktorky dvě, ale ta druhá v září/říjnu porodila a ještě nenastoupila zpět. Taky mě to štve.
Žubka 15263
5.12.2013 12:05:08
Přeji dobrou ruku při výběru. Jinak naše dětská gyn. malou nechtěla ve 3 měsících vyšetřovat pro riziko poranění. Pak kolem toho půl roku už jo. Je to takové ošidné. Neboj ale, miminka to zvládají dobře. Na tu dr. Málkouvou jsou dobré reference, i mi radila po netu, když jsem byla už bezradná. ~R^
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1369  [Dalších 1309 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.